هفتبرکه: بالاتوه از نانهای محلی گراش است که نیاز به معرفی ندارد. به خاطر وارونه کردن تابه (توه) در زمان پخت، بالاتوه به این نام شناخته میشد.
بالاتوه برخلاف نانهایی مثل رگاگ و نون نازک، حجیم و بافتدار است و به خاطر همین شباهت زیادی با پیتزا دارد. گراشیها روی بالاتوه به جز مهوه که پای ثابت است جوهر خوراکی و کنجد میریزد هر چند جوانترها برای خلاقیت گاهی مواد دیگری هم اضافه میکنند تا بالاتوه پیتزاییتر شود.
کاش پختن بالاتوه هم به سرعت و راحتی این ویدیوی ۱۷ ثانیهای بود.