هفت‌برکه : علاالدین بروجردی نماینده مجلس از آماده شدن هواپیمای شرکت لاد ایر و آغاز پروازهای این شرکت در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش هفت‌برکه با گذشت بیش از ۱۵ ماه از مطرح‌شدن نام «لاد ایر» در جریان انتخابات مجلس، اردیبهشت ۱۴۰۴ با انتشار ویدیوی شبیه‌سازی به نظر می‌رسد گام‌های نهایی برای نخستین پرواز این شرکت برداشته شده است.

LadAir 1

در آخرین اظهار نظر علاالدین بروجردی، نماینده مردم پنج شهرستان جنوب فارس، ۱۱ اردیبهشت در گردهمایی روز شوراها در لار از شروع به کار این شرکت در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: «روز گذشته از اولین فروند شرکت جدید هواپیمایی «لاد ایر» بازدید کردیم، دو فروندِ دیگر هم خریداری شده، امسال از خط جدیدِ ویژه منطقه، با ناو لاد ایر رونمایی خواهد شد.»

تنها چند روز پیش از انتخابات دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی، انتشار اخباری در فضای مجازی و محلی درباره تأسیس یک شرکت هواپیمایی جدید با نام «لاد ایر» در لار، توجه‌ها را به خود جلب کرد. نام این شرکت به «لاد» یکی از نام‌های قدیمی منسوب به شهر لار اشاره دارد.

پس از انتخابات، علاءالدین بروجردی، در نخستین سخنرانی خود به طور رسمی از راه‌اندازی یک شرکت هواپیمایی ویژه فرودگاه لار با نام «لاد ایر» خبر داد. به گفته وی، نماد این ایرلاین «خروس لاری» خواهد بود؛ با این حال، تا مدت‌ها جزئیاتی از این شرکت از جمله ناوگان، برنامه‌های پروازی یا ساختار سازمانی آن منتشر نشد.

در اردیبهشت‌ماه، نام «لاد ایر» بار دیگر با رونمایی از سایت این شرکت به نشانی Lad Airways و انتشار یک ویدیوی تبلیغاتی شبیه‌سازی شده، به فضای مجازی بازگشت. این ویدیو، یک فروند بوئینگ ۷۳۷ با رنگ‌آمیزی بنفش را نشان می‌داد که برای انتشار در سایت لاد ایر آماده شده است.

در ویدیو منتشر شده دو نکته وجود داشت. در لوگوی جدید شرکت خبری از نماد خروس لاری بر بدنه هواپیما نیست. همچنین ویدیو منتشر شده یک بوئینگ ۷۳۷ را نمایش می‌دهد در حالی که هواپیمایی خریداری شده لاد ایر بوئینگ MD است.

به گزارش وبلاگ تخصصی «طیاره»، که ماهانه فهرست ناوگان هواپیمایی ایران را به‌روزرسانی می‌کند، از آبان ۱۴۰۳ یک هواپیمای بوئینگ MD-82 با رجیستر EP-CBC برای «لاد ایر» ثبت شده است. این هواپیما ساخت سال ۱۹۸۸ میلادی است و با بیش از ۳۷ سال سن، پیش‌تر برای ۷ ایرلاین مختلف در کشورهای چین، سنگاپور، اوکراین و ایران فعالیت کرده است. ورود این هواپیما به ایران به سال ۱۳۹۱ بازمی‌گردد و تا پیش از این تحت مالکیت شرکت «چابهار» بوده است.

تصویری نیز در گروه‌های هوانوردی منتشر شده که چیدمان داخلی صندلی‌های این هواپیما را با لوگوی «لاد ایر» بر روی پشتی صندلی‌ها نشان می‌دهد؛ که نشانه‌ای دیگر از آمادگی برای بهره‌برداری است.

حال باید منتظر ماند تا ببینیم این هواپیمای آماده‌شده چه زمانی چک‌های فنی را پشت سر می‌گذارد یا خرید دو هواپیمای دیگر نهایی می‌شود تا اولین هواپیمای اختصاصی بنفش‌رنگ لاد ایر را در آسمان جنوب فارس ببنیم.

LadAir 2