بستن

شُلَه‌ کشکِ ، غذای کمتر شناخته شده گراشی

هفت‌برکه : غذای این هفته هشتگ #خردنی را عبدالکریم پورشمسی ارسال کرده است. ما که این غذا را نچشیده بودیم. شما اما می‌توانید با این دستورپخت ارسالی آن را بپزید.

برنج را به اندازه‌ی دلخواه بعد از شستن در دیگ پر از آب بریزید تا کامل پخته شود. برنج که شفته و شل شد، کشک خودمانی که به کشک لَچه معروف است را به اندازه‌ای که می‌خواهید به آن اضافه کنید. بهتر است کشک را در دستگاه نرم کن، نرم کنید و بعد به برنج که شل و شفته شده اضافه کنید. در یک ظرف دیگر پیاز خرد شده را تفت دهید و به آن ادویه، نمک و فلفل اضافه کنید.

بعد این مواد را به برنج شفته شده‌ای که به آن کشک محلی اضافه کرده‌اید مخلوط می‌کنید و در آخر هم نعنا به مقدار لازم به آن اضافه کنید و دوباره به آن حرارت بدهید تا با هم بجوشد.

شُلَه‌ کشکِ را در می‌توان در هر فرصتی پخت اما مانند آش‌های دیگر در باران طعم دیگری دارد. 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 نظر
scroll to top