گریشنا: با اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری، امسال نیز برای دومین بار همایش «انتخاب برتر»، به منظور کمک به دانشآموزان منطقه در انتخاب رشته برگزار میشود.
این همایش به همت کانون سمپاد و اداره آموزش و پرورش گراش در روزهای ۱۴ و ۱۵ مردادماه ساعت ۱۶ تا ۲۰ در مدرسه سیدالشهدا واقع در بلوار معلم برگزار میشود. به گفته علی انصاری، دبیر برگزاری این همایش، چهار گروه دانشجویی در رشتههای علوم تجربی، علوم انسانی و ریاضی و فیزیک آماده ارائه مشاوره به دانشآموزان هستند. انصاری میگوید: «هدف از برگزاری این همایش با توجه به تجربه موفق سال گذشته، ارائه و معرفی رشتههای متفاوت توسط فارغالتحصیلان گراشی دانشگاههای معتبر کشور و همچنین کمک به دانشآموزان در زمینه انتخاب رشته میباشد.»
در این همایش انتخاب رشته به دو شیوه مجازی و حضوری انجام میشود. دانشآموزان با شرکت در این همایش میتوانند رشته-محلهای مورد علاقهشان را مورد سنجش قرار دهند و به این صورت انتخاب رشته منطقیتری داشته باشند.
علی مشروطی
۲۰ مرداد ۱۳۹۳
سلام آقای ناصری: بعد از خودت دیگه کیا برای گراش دل می سوزونن؟ اسم ببر تا بشناسیم لطفا.
گراش
۱۴ مرداد ۱۳۹۳
گراش اگه امکانات داشت خیلى بیشتر قبولى داشتیم تنها کسى که به فکر گراشه اقاى ناصرى است باید مدیون این مدیر ثابق دبیرستان کامروا باشیم هر چى داریم از شخص است خدا حفظش کنه
محمد ناصري
۱۴ مرداد ۱۳۹۳
با سلام : از لطف و محبت جنابعالی سپاسگزار و متشکریم. تمام این توفیقات ، لطف خداست و خدا را سپاس می گوییم که ما را مورد لطف خود قرار داده است. از تمامی کسانی که دلسوز گراش هستند و دغدغه ی گراش دارند و به فکر رشد و توسعه و پیشرفت شهرستان گراش در همه ی ابعاد هستند ، بسیارممنون و سپاسگزاریم. انشاالله که این توفیقات به لطف خدا و ائمه ی اطهار (ع) و همت و پشتکار همه ی عزیزان ادامه داشته باشد و گراش عزیز و سربلند به جایگاه اصلی و واقعی خود برسد و در ایران عزیز ازنظرعلمی نیز معروف و مشهور گردد ، این کارمیسر نمی باشد مگر با توکل برخدا و تلاش شبانه روزی همه ی شما دوستان دلسوز و سختکوش. همیشه سربلند باشی گراش شهر امید و تلاش و نشاط. گراش بهشت کویر ، گراش مروارید حنوب
محمود
۱۳ مرداد ۱۳۹۳
ایا این همایش مخصوص پسران است یا هم دختر ان وهم پسران
سعید سرخی
۱۴ مرداد ۱۳۹۳
هم برای پسران، و هم دختران.
محمود
۱۳ مرداد ۱۳۹۳
با سلام درکارنامه من نوشته مجاز به انتخاب دانشگاه روزانه ونوبت دوم ایا اینها دانشگاه دولتی هستند ورتبه ام ۱۰۰۰۶ منطقه سه است
محمد ناصري
۱۳ مرداد ۱۳۹۳
باسلام : بله دوره ی روزانه و نوبت دوم ( شبانه ) جزو دانشگاه دولتی است. روزانه رایگان است اما شبانه باید شهریه پرداخت کرد.
ناشناس
۱۳ مرداد ۱۳۹۳
مدیریت آموزش و پرورش شهرستان گراش نه اداره…!درسته سوادنداشتن تابلوورودیشان رادرستویا ژول نداشتن کامل بنویسن
حسین شمسی
۱۳ مرداد ۱۳۹۳
علم با ثروت!
نتیجه ها دیشب اعلام شد .کنکوری های گراش خیلی فراتر از انتظار عمل کرده بودند و این باعث خوشحالی دانشجوها و دانشگاهیان گراش شد.طبق معمول وقتی یک اتفاق خوب می افتد باز هم عده ای هستند که سنت ساز مخالف زدنشان را فراموش نمی کنند و تمام تلاششان را می کنند که این اتفاق خوب را بد جلوه دهند!با وجود اینکه نظر همه همشهریان و مسئولین شهر برایم محترم است اما هر کسی اجازه دارد مخالفت خودش را بیان کند.حالا اینکه جمله دقیق امام جمعه گراش در خطبه ها چه بوده نمی دانم.اما از قرار معلوم ایشان گفتند که فرزندانتان را به دانشگاه نفرستید یا چیزی شبیه به این و دلیل هم همین مشکلیست که فارغ التحصیلان امروز به خاطر بیکاری و عدم درآمد دارند.بحث کلی روی این مسئله مارا بازمیگرداند به همان انشای معروف دوران کودکی یعنی”علم بهتر است یا ثروت؟” و این طور که معلوم است این بحث هم تا قیام قیامت تمامی ندارد.ولی با محدود کردن این بحث به شهر گراش بهتر می توان نتیجه گرفت.در ابتدا باید گفت در شهری مثل گراش که ثروتمندان زیادی دارد جو غالب بر جوانان همان جو ثروت و ثروتمند شدن است و فقط تعدادی معدودی خودشان را درگیر کنکور و دانشگاه می کنند.آن هم با اکراه و در بین تحصیلشان بارها بارها به فکر ترک تحصیل و کار و پول و ثروت می افتند(به خاطر همین جو غالب).البته نمی توان منکر اهمیت ثروت و داشتن یک شغل پردرآمد در زندگی شد اما این وسط علم و اهمیت آن کجا می رود؟شاید تحصیل ۴ساله ۶ساله یا بیشتر اندکی آدم ها را از زندگی عقب بیندازد.اما شهری مثل گراش به آن نیاز دارد.چرا که همه حرص ثروت دارند.ثروت بد نیست ولی ثروت بدون علم کافی بد است ثروت بدون فرهنگ بد است!مشکل ما ماشین آخرین سیستم هاییست که قوطی نوشابه شان را به راحتی از پنجره ماشین به سمت خیابان پرت می کنند و امثال این رفتارها.تا کی باید این مشکل نبود فرهنگی که به دنبال علم می آید را داشته باشیم.نمی گویم همه بروند دانشگاه و همه دکتر-مهندس شوند نه!اما بر قراری توازن بین قشر فرهنگی و دانشگاهی با ثروتمندان لازم است و عامل اصلی پیشرفت یک شهر هم همین است.یعنی داشتن علم و ثروت.مثلا در همین شهر همجوار ما لار همه حرص علم دارند و در شهر ما گراش هم همه حرص ثروت.در گراش به لطف خدا ثروتمندان و خیر اندیشان زیادی داریم که به پیشرفت شهر کمک می کنند ولی دانشجو، فارغ التحصیل و استاد در دانشگاه های معتبر کشور و یا در بین مسئولین رده بالای کشوری هیچ!یا نداریم یا تعداد انها بسیار کم است.توازن بین ثروتمندان و عالمان گراش هم به این زودی ها برقرار نمی شود و کفه ترازو به شدت به نفع ثروتمندان است.اگر دلسوز شهرمان هستیم بگذاریم همین تعداد کمی که وارد دانشگاه های معتبر می شوند و در آینده می توانند جایگاه های خوبی در جامعه کسب کنند راه خودشان را بروند و اگر کمک نمی کنیم ،سنگ اندازی نکنیم و حتی با حرف هایمان روحیه شان را تضعیف نکنیم تا در آینده ای نه چندان دور علم هم به ثروت این شهر اضافه شود و این دو عامل برای پیشرفت شهر فراهم شود و روز به روز پیشرفت شهرمان را ببینیم وشاهد رفتار هایی این چنینی و به دور از منطق نباشیم…
حسین شمسی
۱۳ مرداد ۱۳۹۳
من 😐
اینو دیگه کی کپی کرده!
م
۱۳ مرداد ۱۳۹۳
در همین شهر همجوار ما لار همه حرص علم دارند
درجواب باید بگویم اصلا چنین چیزی نیست
محمد ناصري
۱۳ مرداد ۱۳۹۳
با سلام : همان طور که می دانید یادگیری یک فرآیند است و مادام العمر. هدف از درس خواندن و ادامه تحصیل ، زندگی بهتر است. ثروت تنها پول نیست. دانایی هم ثروت است. سلامتی هم ثروت است. دوست داشتن ، احترام و محبت به دیگران هم ثروت است. آن چه امروز گراش به آن نیاز دارد علم است. عالم پروری است. اگر دیگران راه می روند ما باید بدویم و تلاش مضاعف داشته باشیم تا اول عقب ماندگی ها و عقب افتادگی ها جبران کنیم بعد هم توسعه پیدا کنیم و پیشرفت و رشد کنیم. این کار نیاز به یک عزم ملی دارد و همه ی گروه ها باید برای رشد و توسعه ی علمی ، فرهنگی ، آموزشی ، اقتصادی ، سیاسی ، هنری ، ورزشی و … تلاش کنند و مشارکت فعال و پویا داشته باشند. خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی تغییر نمی دهد مگر آن که خودشان اراده کنند. باید طوری برنامه ریزی کرد که همان گونه گراش به ثروت معروف است ازنظر علمی هم درایران معروف و مشهورگردد. این کار میسر نمی گردد بلکه با داشتن هدف ، برنامه و تلاش. شهروندان ما باید هم عالم باشند و هم ثروتمند.
(^ـ^)
۱۳ مرداد ۱۳۹۳
علم و ثروت به تنهایی چه کارایی ای دارد؟
نه علم بر ثروت برتری دارد و نه ثروت بر علم
بلکه علم ثروت ساز خوب است و ثروت علم ساز
وهیچکدام بر دیگری برتری ندارد
حجت عابدی
۱۲ مرداد ۱۳۹۳
قطعا تلاش بی وقفه استاد ناصری در طول مدت چند سال اخیر به ثمر خواهد نشست. ضمن تقدیر و تشکر از استاد عزیز ارزوی سلامتی برای ایشان دارم.
محمد ناصري
۱۲ مرداد ۱۳۹۳
جناب آقای عابدی این نظر لطف شماست. ممنون از لطف شما. ضمن تشکر از زحمات همه ی دوستان ، از زحمات آقایان زارعی ، انصاری ، محبی ، اسدی و سایر دانشجویان و فارغ التحصیلان عزیز که در زمینه ی معرفی رشته ها و دانشگاهها ، مشاوره و راهنمایی و انتخاب رشته به داوطلبان خدمات ارزنده ارایه می نمایند ، بسیارممنون و سپاسگزاریم.
محمد ناصري
۱۲ مرداد ۱۳۹۳
هنگام انتخاب رشته ، رشته های دانشگاه فرهنگیان سهمیه ی شهرستان گراش ، رشته های دانشکده علوم پزشکی شهرستان گراش شامل : علوم آزمایشگاهی ، پرستاری ، هوشبری ، اتاق عمل و فوریت های پزشکی ، رشته های دانشکده ی علوم قرآنی شهرستان گراش : تفسیر قرآن مجید و علوم قرآن مجید و رشته های مختلف دانشگاه آزاد شهرستان گراش نیز مد نظر واقع گردد. با تشکر