بستن

آوه و آرداَوی خوراکی در حال فراموشی

آوه گیاهی خودرو است در دشت‌های جنوب فارس است که هم به صورت گیاهی هم به صورت دارویی مصرف می‌شود.

استفاده اصلی آوه برای پخت آش «آردآوی» است و خوردن آن با تخم مرغ و میگو (ملخ دریایی) نیز متداول است.

این گیاه دارای خاصیت ملین، گرم و ضد عفونت مجاری خوانده می‌شود.

برای شناخت آوه از نوع تلخ و سمی این گیاه باید به رنگ سبز براق و روشن و با نوک برگ کمی زردرنگ دقت کرد ولی بهتر است برای شناخت صبر کنید تا گیاه گل کند. گل آوه به رنگ سفید است.

در گراش مانند دیگر گیاهان خودرو نسل آن رو به انقراض است و برای تهیه این گیاه نزدیکترین مکان دشت دنگز لار و دشت کوره اوز است!

اگر شما نام علمی این گیاه را می‌دانید یا اطلاعات تکمیلی دیگر دارید برای ما بنویسید.

| مدیر رسانه‌های هفت‌برکه | مدیرمسئول پایگاه خبری هفت‌برکه | مدرس دوره‌های آموزش خبرنگاری

1 نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 نظر
scroll to top