بستن

خدمات رایگان کشتارگاه در عید قربان

هفت برکه: رییس اداره دامپزشکی شهرستان از مردم خواست تا برای رعایت بهداشت و جلوگیری از بیماری بین انسان و دام، دام‌های قربانی عید قربان، را در کشتارگاه دام و تحت نظارت دامپزشکی ذبح کنند. او می‌گوید: «در روز عید قربان از ساعت ۶ صبح تا ۱۴ کشتارگاه دام شهرستان جهت ارائه خدمت به مردم فعال خواهد بود و همه‌ی خدمات مربوط به بازرسی، معاینه و ذبح شرعی دام برای شهروندان در روز عید قربان رایگان است.»
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان گراش، دکتر کورش ایزدی؛ رئیس این اداره ضمن تبریک پیشاپیش عید سعید قربان از دایر بودن کشتارگاه دام گراش در این روز خبر داد. رییس اداره دامپزشکی شهرستان گراش، با توجه به نزدیکی عید سعید قربان و بازگشت حجاج از سرزمین وحی و انجام فریضه قربانی نمودن دام، در خصوص تأمین دام مورد نیاز به همشهریان، توصیه‌های بهداشتی دارد.
او می‌گوید: «با فرا رسیدن ماه ذی الحجه و عید سعید قربان به منظور حفظ سلامت مصرف‌کنندگان گوشت قربانی و تأمین بهداشت عمومی اداره دامپزشکی هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های اجرایی به منظور نظارت بهداشتی بر ذبح دام در روز عید سعید قربان انجام داده است.»
دکتر ایزدی در خصوص شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور گفت: «طبق اعلام وزارت بهداشت و درمان ۱۸ نفر از هموطنان عزیز به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متاسفانه یک نفر فوت شده است.»
رئیس دامپزشکی شهرستان گراش از دایر بودن کشتارگاه دام در روز عید قربان و آمادگی برای ذبح دام نذری در شهرستان خبر داد و افزود: «با توجه به وجود بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از همشهریان می‌خواهیم تا به منظور پیشگیری از انتشار بیماری‌ها به خصوص بیماری تب کریمه کنگو ذبح دام‌های قربانی خود را در کشتارگاه دام شهرستان انجام دهند.»
دکتر ایزدی در ادامه افزود: «یک اکیپ ثابت در کشتارگاه شهرستان و یک اکیپ سیار در روز عید سعید قربان بر نحوه ذبح نظارت خواهند داشت. این اکیپ‌ها متشکل از ۲ دکتر دامپزشک و ۲ کارشناس نظارت و بازرسی دامپزشکی و یک ناظر شرعی می‌باشند.»
دکتر ایزدی، از مردم خواست دام‌ها را در کوچه و خیابان ذبح نکنند: «در مراسم استقبال از حجاج و انجام فریضه قربانی نمودن دام، با توجه به رخداد بیماری تب کریمه کنگو در کشور و مهیا بودن شرایط بهداشتی جهت ذبح دام و معاینه قبل، حین و پس از ذبح توسط دامپزشکان و کارشناسان این اداره، در کشتارگاه دام گراش، از ذبح دام‌ها در معابر عمومی خیابان و کوچه و منازل پرهیز نمائید و دام‌های قربانی و یا نذورات خود را در کشتارگاه دام شهرستان گراش با نظارت اکیپ ثابت بهداشتی دامپزشکی ذبح نمایند.»
او در پایان ضمن اعلام آمادگی کشتارگاه دام گراش و در نظر گرفتن تمهیدات لازم برای ذبح دام قربانی مانند خودرو یخچال‌دار جهت حمل گوشت به همشهریان تاکید کرد: «گوشت تازه دام نذری قبل از مصرف ۲۴ ساعت و جگر و سایر امعا و احشای دام ۴۸ ساعت در دمای یخچال (صفر تا چهار درجه) نگهداری نمایید و در هنگام تکه کردن گوشت یا شست‌وشوی آن حتما از دستکش استفاده شود.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 نظر
scroll to top