هفتبرکه: ۱۴۹ دام بزرگ و کوچک در عید قربان امسال در کشتارگاه شهرداری گراش ذبح شد.
به گزارش هفتبرکه، کشتارگاه گراش یکی از کشتارگاههای مجهز جنوب فارس است که در عید قربان امسال روزهای شلوغی داشت. مجید افشار ساعت ۶ صبح با قصابان همراه شده است و از مراحل تهیه گوشت قربانی عکاسی کرده است. به گفته قصابان امسال، میزان قربانی کمتر از سالهای پیش بوده است.
این گوشتهای قربانی بعد از ۲۴ ساعت نگهداری در دمای یخچال، برای توزیع به سفارشدهندگان تحویل میشود.
حجتالله شادمهر، رییس اداره دامپزشکی، در مورد تعداد قربانی ذبح شده در کشتارگاه گراش گفت: «۱۳۵ دام کوچک مانند بره، بز و گوسفند و ۱۴ دام بزرگ مانند گاو و گوساله با حضور ناظر بهداشتی و ناظر شرعی روزهای پنجشنبه و جمعه قربانی شده است. هر چند ممکن است در روزهای بعد هم تعدادی قربانی داشته باشیم.»
امسال با هماهنگی بین صنف قصابان و کشتارگاه گراش، بخش عمده قربانیهای حجاج و شهروندان در کشتارگاه انجام شد. مسلمانی، ناظر دامپزشکی در کشتارگاه، گفت: «همکاری خوبی بین قصابان و دامداران وجود داشت و بیشتر دامها در خود کشتارگاه ذبح شد و ذبح خارج از محل کشتارگاه خیلی معدود بوده است.»
شادمهر در مورد ضرورت انجام قربانی در کشتارگاه گفت: «به جز موارد بهداشتی مربوط به زمان ذبح، تاکید ما این است که لاشهها برای ایمنسازی و پیشگیری به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه نگهداری شود. این موضوع برای جگر ۴۸ ساعت است. شهروندان دقت کنند حتی یخ زدن گوشت هم گاهی باعث از بین رفتن عامل بیماریزا نمیشود بلکه تاکید روی دمای ۰ تا ۴ درجه است.»
رییس دامپزشکی گراش گفت: «در فصل گرما رعایت موارد پیشگیری مهمتر است. شهروندان برای خرید گوشت حتما به مهر دامپزشکی توجه داشته باشند.»
۱۷ خرداد ۱۴۰۴
کشتار حیوانات در روز عید قربان درست شبیه اعدام انسان است
در صورتی که انسان در چرخه طبعیت به مرگ طبیعی میمیرد ولی وقتی اعدام می شود دیگر مرگش طبیعی نیست بلکه “جنایت “است.
آنچه انسان با حیوانات انجام میدهد، به انسان باز میگردد. کسی که با چاقو گلوی گاوی را میبرد و نسبت به فریاد ترس بی تفاوت میماند، کسی که با سنگدلی گوسفندی را ذبح میکند،چنین کسی چقدر از جنایت دور است؟