بستن

شهرداری گزارش عملکرد داد: ۱۰ میلیارد تومان درآمد در شش ماه

هفت‌برکه – گریشنا: یک هفته بعد از شروع به کار شورای پنجم، این شورا احمد فقیهی‌کیا، شهردار موفق استهبان، را به عنوان شهردار گراش انتخاب کرد؛ اما فعالیت رسمی فقیهی‌کیا از اواسط مهرماه ۱۳۹۶ شروع شد. اکنون در ابتدای سال ۱۳۹۷، روابط عمومی شهرداری این گزارش عملکرد شش‌ماهه‌ی دوم سال ۹۶ شهرداری را منتشر کرده است.

طبق گزارش روابط عمومی شهرداری، در طول شش‌ماهه‌ی دوم سال ۹۶، شهرداری گراش در بخش عمران ۶ میلیارد و ۴۵۴ میلیون تومان هزینه کرده و علاوه بر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام تا پایان سال ۹۶ تعدادی پروژه جدید را نیز در همین روزهای ابتدایی سال ۹۷ شروع کرده است. با وجود اینکه در روزهای ابتدایی شروع به کار شهردار جدید، موجودی حساب شهرداری مبلغ زیادی نبوده است، در طول این شش ماه، شهرداری گراش ۱۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

اجرای ۳۰ پروژه بزرگ در سال جاری

احمد فقیهی‌کیا با اشاره به این که فعالیتش در شهرداری گراش از نیمه مهرماه سال ۹۶ شروع شده است، گفت: «در ابتدای شروع فعالیت، سعی کردیم کار را از ساماندهی سیستم اداری و ساماندهی سیستم درآمد برای جذب درآمد شروع کنیم. در ابتدای شروع به کار، حساب شهرداری مبلغ زیادی نداشت و باید در ابتدا درآمد جذب می‌کردیم تا بعدا شروع به کار کنیم. سپس با رایزنی شورای شهر در خصوص انتخاب طرح‌ها، اجرای طرح‌ها و شناسایی نیازهای شهر شروع شد.»

شهردار گراش در ادامه می‌گوید: «هم‌زمان با شروع پروژه‌ها، مشکلات نقاط مختلف شهر از جمله نقاطی که می‌توانستیم با هزینه‌های کم مشکلاتش را حل کنیم بررسی کردیم و بعد از آن پروژه‌های بزرگ را شروع کردیم که همچنان هم ادامه دارد و در ماه‌های آینده نیز به تعداد این پروژه‌ها اضافه می‌شود.» او اعلام کرد که در سال جاری ۳۰ پروژه بزرگ در شهرستان گراش انجام می‌شود.

شهردار با اشاره به این که برای پروژه‌های عمرانی اولویت استفاده از مصالح تولید گراش در نظر گرفته شده است، افزود: «در حال حاضر پیمانکاران متعددی برای شهرداری مشغول به کار هستند. در اجرای کارهای عمرانی، اولویت بر استفاده از مصالحی است که در شهر گراش تولید می‌شود. اما اگر مشابهی وجود نداشته باشد، از مصالح وارداتی از شهرهای اطراف استفاده می‌شود، مثل پیاده‌رو سرداران و رسالت که از موزاییک و مصالح تولیدی شهر گراش استفاده می‌شود.»

جذب گردشگر با نصب نمادهای بومی

فقیهی کیا یکی از عوامل جذب گردشگر برای شهرستان گراش را نصب المان‌های بومی در سطح  شهر دانست و اظهار داشت: «شهرستان گراش در ایام نوروز بهترین و زیباترین گل‌کاری و رنگ‌آمیزی شهری را در سطح استان داشته است. یکی از اهداف شهرداری گراش، هویت‌بخشی شهری با هدف تولید و نصب المان‌های بومی جهت معرفی شهر گراش به کشور و ایجاد جاذبه گردشگری بود که این اتفاق افتاد و در آینده هم ادامه خواهد داشت.»

او فعالیت‌های دیگر در حوزه میراث فرهنگی را نیز اینگونه برمی‌شمرد: «در حوزه میراث فرهنگی و تبدیل آثار باستانی گراش به جاذبه‌های گردشگری، در این چندماهه با نظارت اداره میراث فرهنگی فعالیت داشتیم و طی جلسه هفته قبل با زندوی، رییس جدید اداره میراث فرهنگی گراش، این همکاری بیشتر از قبل ادامه خواهد داشت.»

به این موارد باید برگزاری مراسم روز گراش را نیز افزود که امسال برای اولین بار با تولی‌گری شورا و شهرداری برگزار شد. همایش چهره‌های ماندگار گراش و نمایشگاه صنایع دستی در پارک شهر، از مهم‌ترین برنامه‌های اجرا شده در این همایش بود.

جذب ۱۰ میلیارد تومان در شش ماه

احمد فقیهی‌کیا با بیان این مسئله که در شش‌ماهه دوم سال، درآمد شهرداری به رقم مناسبی رسیده است می‌گوید: «در شش ماه گذشته شهرداری گراش ۱۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است، و حدود هفت میلیارد تومان از آن را کار عمرانی در سطح شهر انجام داده و  حدود سه میلیارد تومان هم بدهی سنوات قبل را پرداخت کرده است. در این شش ماهه دوم سال ۹۶ موفق شدیم درآمد شهرداری را به رقم مناسبی برسانیم.»

او در پایان درباره پروژه باغ بانوان نیز گفت: «باغ بانوان یکی دیگر از پروژهایی است که در آینده برای بانوان شهرستان گراش احداث می‌شود. این پروژه منحصربه‌فرد است و تاکنون در هیچ نقطه‌ای از گراش اجرا نشده است. باهمکاری شورای شهر در حال مکان‌یابی هستیم و تلاشمان این است که در همان مکان پارک شهر، مکان مناسبی برای باغ بانوان شهرستان گراش انتخاب کنیم.» فقیهی‌کیا در نهایت تاکید کرد: «با همکاری، هماهنگی، نظارت و طبق مصوبات شورای شهر، کارها را پیش می‌بریم.»

۲۴ پروژه در دست اقدام روزهای آینده شهرداری گراش

با آغاز سال جدید و اعلام برنامه‌های عمرانی از سوی شورای شهر، فعالیت‌های عمرانی شهرداری از سر گرفته شد. احداث رفوژ، جدول دو طرف، زیرسازی و آسفالت بلوار آزادی؛ احداث باند شرقی و رفوژ بلوار فلسطین؛ اتصال بلوار شهرک ایمان تا بلوار شهرک فرهنگیان به متراژ ۱۷۰ متر طول و هزینه ۲۰ میلیون تومان؛ بوستان محله‌ای شهرک ایمان؛ فاز دوم جدول‌گذاری، لبه‌گذاری و کف‌پوش بتنی پیاده‌رو خیابان امام (ره)؛ عملیات احداث موزاییک فرش پیاده رو پارک مسافر در بلوار رسالت؛ احداث جدول خیابان شهرک تازه تاسیس ابراهیمی؛ بازسازی و تجهیز ساختمان جدید شورای شهر که در محل فرهنگسرا جنب شهرداری قرار دارد؛ احداث دیوار مخروبه انتهای کشتارگاه گراش و نصب و تجهیز سردخانه؛ عملیات عمرانی باغ گل‌ها و باغ ایرانی که در پارک شهر واقع است؛ و اجرای طرح مجموعه گردشگری بزرگ در مساحت ۴/۵ هکتار در این باغ؛ عملیات تعویض آسفالت باند غربی بلوار معلم با استفاده از دستگاه ویتکن و لایه‌برداری آسفالت و سپس قیرپاشی؛ عملیات بهسازی کوچه‌ها و لکه‌گیری و آسفالت کندوکاوهای کوچه‌ها و معابر سطح شهر جهت تسهیل در عبور و مرور؛ پروژه مجموعه تفریح تاریخی هفت‌برکه؛ پروژه رنگ‌آمیزی و زیباسازی سایر بلوارها و تک‌لبه‌های سطح شهر؛ پروژه زیرسازی، احداث رفوژ باغچه وسط و جداول کناری و در ادامه آسفالت بلوار خدیجه کبری (س)؛ اتصال بلوار الله‌قلی‌خان به خیابان دانشگاه؛ پروژه مرمت و روکش آسفالت خیابان بسیج؛ پروژه سنگ فرش و نورپردازی، ادامه پروژه سنگ فرش پیاده‌رو خیابان شهدای گمنام؛ پروژه گوده‌زنی و کاشت ۸۰۰ اصله درخت و آبیاری قطره‎ای این درختان در دامنه کلات؛ اتمام عملیات خاکبرداری میدان ولایت و شروع پروژه احداث این میدان؛ شروع پروژه‌ی خیرساز پارک غدیر در شهرک پاسداران؛ اتمام طراحی پیاده‌رو بلوار سرداران و نزدیک بودن اجرای این پروژه شامل مسیر پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری، آبنما و فضای سبز؛ خرید ایستگاه دوچرخه و تجهیزات جهت فرهنگسازی فرهنگ دوچرخه‌سواری از جمله پروژه‌هایی هستند که شهرداری گراش از هفته‌ی آینده در سطح شهر شروع می‌کند.

گفتنی است که روابط عمومی شهرداری گراش نیز در طول این شش ماه، عملکرد شهرداری را به خوبی به مردم شهرستان گراش ارائه داده است. ساخت کلیپ «۶۰ ثانیه با شهرداری گراش» با هدف معرفی پروژهای در دست احداث شهرداری گراش که در طول این مدت به صورت هفتگی منتشر شده است.

سوابق احمد فقیهی‌کیا

روابط عمومی شهرداری در ادامه این گزارش، کارنامه‌ی سوابق شهردار را نیز برای انتشار ارسال کرده است.

مهندس احمد فقیهی‌کیا، شهردار سابق و موفق استهبان و شهردار فعلی گراش، کارشناس ارشد عمران است و ۱۵ سال سابقه کار در شهرداری را دارد. او پیش از حضور در گراش، به مدت ۴ سال شهردار استهبان بوده، و در سال ۱۳۹۶ به عنوان شهردار نمونه استان فارس معرفی شده است. شاید به همین دلیل، شوراهای اسلامی شهرهای استهبان، جهرم، فسا، کوار، فراشبند، بوانات، گراش و چند شهر دیگر استان فارس به دنبال انتخاب او برای تصدی سمت شهردار بودند.

در سوابق فقیهی‌کیا این عناوین هم به چشم می‌خورد: نماینده شهرداران استان فارس در کارگروه زیربنایی و شهرسازی استان فارس؛ منتخب شهرداران استان فارس در عضویت هیات مدیره سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور؛ کارشناس رسمی دادگستری؛ رییس مرکز کارشناسان رسمی قوه قضاییه شهرستان استهبان؛ رییس مجمع شهرداران استان فارس؛ و استاد شهرسازی دوره آموزشی شوراهای اسلامی استان فارس در سال ۹۶.

 

خبرنگار حوزه شهری و اداری هفت‌برکه عضو هیات مدیره انجمن دوببله و گویندگی گراش

9 نظر

  1. چرا مراسم روز جانباز در خفا خبری برگزار شد
    معاون فرماندار و رئیس بنیاد شهید که برای یک جلسه عادی ده خبر نگار را دعوت می‌کنند یعنی جانبازان لیاقت حضور خبرنگار را نداشتند؟

  2. درود بر انسانهای با شرف که کارشون رو به خوبی انجام میدن
    از قدیم گفتن اول کار انجام بده بعد شعار بده واقعا شهردار گرامی همین راه رو دارن میرن درود بر شرف غیرت شما

  3. ضمن خسته نباشید به شهردار و شورای شهر. شهر در حال پیشرفت است و نگذارید همه چیز با فقط اختلاف نظر و اعمال سلیقه خراب شود. از شورای شهر تقاضا میکنیم بگذارید نیروهای شهرداری طی برنامه مدون و بودجه کارشان را بکنند. اگر کم کاری شود مردم همیشه همه چیز را زیر نظر دارند.
    با مراجعاتی که به شهرداری داشته ام اکثر نیروهای شهرداری خوب و کاری هستند و کار مردم را راه می اندازند. بچه هایی که در آن سالن مترکز هستند همگی کار راه بانداز هستند مثل آقای خلتاش و چترآذر و خواجه پور که واقعا کارمان را سریع انجام دادند. آقای حسینی در روابط عمومی هم همیشه به روز و پیگیر است و واقعا زحمت میکشد. آقای مهروری هم از زحماتش تشکر میکنم و چون با بقیه سروکار نداشته ام اسم نمیبرم.
    خواهشی که دارم از مسولین این است بگزارید آنها که کاربلد هستند کارشان انجام دهند و اعمال نظر و سلیقه را دخیل نکنند. بودجه نوشته شده و براساس آن کار شود. خسته نباشید. خدا قوت

  4. سلام.به قول دوستمون شهر در حال پیشرفت هست و آقای شهردار هم دارن فعالیتشان رو به نحو احسن انجام میدن.نذارید با اختلاف نظر شهر رو به پس رفت بره و نسبت به شهر های همجوار کم بیاریم.لطفا در تصمیماتتون تجدید نظر بفرمایید.
    ممنون

  5. ضمن تشکر از گزارش عملکرد شهرداری در مورد میراث فرهنگی، این موارد نیز قید می شد کاملتر بود:
    – تخریب کانال های آب مجموعه هفت برکه و بیرون آوردن مجدد کانال ها از دل خاک پس از اطلاع!
    – ساخت گنبد جعلی با سیمان بر روی آب انبار زمینی در کلات
    – ادامه تخریب خانه علیپور و عدم اختصاص بودجه جهت مرمت
    – عدم تعیین تکلیف مالکیت زمین مجاور حمام دهباشی
    – عدم اختصاص بودجه برای حمام دهباشی
    و…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 نظر
scroll to top