هفتبرکه (گریشنا): جشنواره غذای سنتی سالم در نمایشگاه هفته سلامت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، در چهارمین روز از هفته سلامت، جشنواره غذای سنتی سالم در غرفهی تغذیه نمایشگاه سلامت با مدیریت مریم اکبرزاده، مسئول بهبود تغذیه جامعه، و با همکاری معاونت غذا و دارو و درمان برگزار شد. اکبرزاده هدف از برگزاری این جشنواره را ترغیب خانوادهها به استفاده از غذای سالم، بهداشتی و بومی و پرهیز از غذاهای آماده و فستفود عنوان کرد.
در این جشنواره، بانوان گراش و پرسنل دانشکده علوم پزشکی با آمادهسازی غذاهای سنتی به رقابت پرداختند. این غذاها با توجه به ملاکهایی همچون میزان استفاده از نمک و روغن، سالم بودن، استفاده از سبزیجات، روش پخت، تزیین غذا و ارزش غذایی توسط کارشناسان داوری شد و به نفرات برتر به رسم یادبود جوایزی اهدا گردید.
نمایشگاه هفته سلامت از دوم اردیبهشت در حسینیهی حضرت ولی عصر (عج) برقرار است. امروز عصر ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه اختتامیه این جشنواره برگزار میشود.
اسماعیل بلبلی
۹ اردیبهشت ۱۳۹۶
خدا قوت به مسولان دانشکده علوم پزشکی و معاونت های مربوطه.همچنین از کارشناسان غرفه ها که به خوبی پاسخگوی مراجعه کنندگان بودند.
عباس
۶ اردیبهشت ۱۳۹۶
با سلام توصیه میکنم بدون هیچ گونه تعصب و برای سلامتی خودتون و خانوادهاتون کتاب ۱۵ روز تا سلامتی جمشید خدادای را مطالعه نمایید.
آشپزباشی
۶ اردیبهشت ۱۳۹۶
غذاهای سنتی گراش متاسفانه بسیار پرچرپ، شیرین یا خیلی شور هستند و این نشاندهنده عدم نوآوری در ارایه محصولات تولیدی متنوع هست