هفت برکه:اولین هواپیمای مغناطیسسنجی هوایی ایران برای شناسایی ظرفیتهای نفت و گاز در لارستان به پرواز درآمد و مراحل تکمیل سه طرح مهم گازی جویم، خنج و بیرم نیز آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده، با پیگیری مهندس حسینزاده؛روز دوشنبه، یکم آبان ۱۴۰۲، اولین عملیات مغناطیسسنجی هوایی در ایران به منظور شناسایی چاههای نفت و گاز از مبدا فرودگاه لارستان انجام شد.
در این مراسم که نماینده و جمعی از مسئولان وزارت نفت، هوافضا و سازمان انرژی اتمی حضور داشتند، هواپیمای مخصوص این عملیات به پرواز درآمد و با حرکت در ارتفاع پایین به سنجش پهنه ۵ شهرستان جنوبی فارس و قسمتی از جنوب شرق ارتفاعات زاگرس پرداخت.
امید است با اجرا و تداوم این عملیات که توسط متخصصان بومی در حوزه ژئوفیزیک هوابرد طراحی شده است، ذخایر استراتژیک نفت و گاز در منطقهای به وسعت ۱۷۵ هزار کیلومتر مربع کشف شود.
نماینده مردم جنوب فارس در مجلس شورای اسلامی، انتخاب لارستان به عنوان اولین نقطه اجرای این عملیات را افتخارآمیز دانست و در این رابطه از تلاشهای مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت، شرکتهای ژئوفیزیک و سازمانهای مربوطه و مسئولان شهرستانی قدردانی کرد.
همچنین در روزهای یکم، دوم و سوم آبان ماه ۱۴۰۲ با حضور مهندس حسینزاده و دکتر فکور، مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در حوزه انتخابیه، یک گام مهم و اساسی در راستای توسعه انرژیمحور جنوب فارس برداشته شد.
این گام مهم عبارت است از آغاز مراحل تکمیل ساخت جادههای دسترسی و سلرهای چاه گازی جویم، میدان گازی جدید روستای تخته در شهرستان خنج و چاه گازی بیرم یک که از عمیقترین چاههای اکتشافی در ایران است.
مهندس حسینزاده، دکتر فکور و معاونانش و مسئولان محلی ضمن کلنگزنی و بازدید از این طرحها، به مدیران و کارکنان آنها خداقوت گفتند و با برگزاری جلساتی به بررسی مسائل و مشکلات پرداختند و بر لزوم تسریع در اجرای طرحها تاکید کردند.
با بهرهبرداری از این سه طرح بزرگ و مهم در جنوب فارس علاوه بر رفع ناترازی و کمبود گاز در کشور، بیش از ۶۰۰ نفر از اهالی حوزه انتخابیه به خصوص از شهرستانهای جویم، خنج و لارستان مشغول به کار خواهند شد.
گفتنی است؛ مهندس حسینزاده از ابتدای دوره نمایندگی با عضویت در کمیسیون انرژی و با مسئولیتی که در آن کمیسیون و در کمیته نفت مجلس داشت، پیگیریهای بسیاری برای توسعه انرژیمحور جنوب فارس انجام داد که علاوه بر این طرحها، احداث بزرگترین کارخانه تقویت فشار گاز با سرمایهگذاری ۱۴۱ میلیون یورویی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در شهرستان خنج در دستور کار قرار گرفت.
امید است با بهرهبرداری از این طرحها و توسعه انرژیهای پاک، بسیاری از طرحهای عمرانی جنوب فارس نیز از محل مسئولیتهای اجتماعی وزارت نفت ساخته و تکمیل شود و زمینه اشتغال بسیاری از جوانان منطقه فراهم شود.
رئیس کمیته نفت مجلس در این رابطه از تلاشهای مجموعه وزارت نفت، شرکت ملی نفت ایران، مدیریت اکتشاف چاههای نفت و گاز ایران، استاندار فارس، مجمع نمایندگان فارس، فرمانداران منطقه و از همه مهمتر از همراهی مردم صبور و شریف منطقه که نهایت همکاری را داشتند، قدردانی کرد.
تاکنون با پیگیریهای نماینده و برگزاری جلسات مختلف توسط مسئولان شهرستانها و بخشها با مدیریت اکتشاف نفت، میلیاردها تومان از محل مسئولیتهای اجتماعی وزارت نفت به این سه شهرستان اختصاص یافته است.
شهروند
۲۱ آذر ۱۴۰۲
دقیقا مشکل اصلی مردم همین جستجوی منابع گازی هست خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
فداغی
۱۴ آبان ۱۴۰۲
چه سودی به حال مردم داره؟
سعید
۱۱ آبان ۱۴۰۲
بیخود میکنن منابع گراش رو ببرن
مردم جلوشون میگیرن
سعید
۱۰ آبان ۱۴۰۲
خوزستان و عسلویه کافی نبود حالا دولت به جان جنوب فارس بیفته و پول گاز بره واسه خوش گذرونی تهرانیا؟
علی
۹ آبان ۱۴۰۲
اگر از وضعیت داخل هواپیمای پیشرفته مغناطیسی و کشف نظیر کفپوش و درب داخل چرکی و … بگذریم، اون گلمن پیش خلبان چی میگه؟خخخخ
فکر کنم ۲ تا پپسی و دو تا بومبوم و چند تا شکلات شونیز و شیرین عسل ریختن تووش و ۵ کیلو یخ ریختن رووش و با آقایون داداشا برن یه چرخی بزنن روی هوا .هههه