بستن

تولید سالانه ۹۳۰ تن گوشت مرغ در گراش

هفت‌برکه: با داشتن ۴ واحد پرورش مرغ گوشتی فعال در گراش، ظرفیت سالانه تولید گوشت مرغ در شهرستان ۹۳۰ تن و میزان مصرف روزانه به طور متوسط ۳ تن است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گراش؛ علیرضا امانی، مسئول امور دام جهاد کشاورزی شهرستان گراش، با اشاره به این که از ابتدای سال جاری، جوجه‌ریزی در مرغداری‌های شهرستان به صورت پیوسته ادامه دارد گفت: «با هدف تأمین امنیت غذایی و تنظیم بازار کار دوره‌ جوجه‌ریزی از ابتدای سال آغاز شده است.»

امانی با بیان اینکه در این شهرستان ۴ واحد پرورش مرغ گوشتی فعال وجود دارد، افزود: «ظرفیت سالانه تولید گوشت مرغ شهرستان ۹۳۰ تن است و واحدهای پرورش طیور گوشتی این شهرستان علاوه بر تأمین بخشی از مرغ مورد نیاز استان به استان‌های همجوار نیز گوشت مرغ صادر می‌کند.»

امانی ادامه داد: «هدف ما در حال حاضر تولید مستمر و عرضه پیوسته مرغ به بازار است و با هرگونه گران‌فروشی و عرضه مرغ بالاتر از نرخ مصوب برخورد تعزیراتی خواهد شد.»

کوروش ایزدی، رییس اداره‌ دامپزشکی گراش، نیز در تایید صحبت‌های امانی گفت: «یک واحد مرغداری ده‌قطعه‌ای با مدیریت آقای محبی در فداغ، یک واحد مرغداری ۶۰هزار قطعه‌ای با مدیریت اسفندنیا در ارد و دو واحد مرغداری ۳۰هزار قطعه‌ای یکی از آن‌ها با مدیریت آقای قنبری و دیگری با مدیریت آقای زمانی در شهر گراش فعال است.»

او همچنین گفت: «در طول سال ۵ دوره جوجه‌ریزی انجام می‌شود و مدت زمان هر جوجه‌ریزی بین ۴۵ تا ۵۰ روز است. پیش از این، میزان مصرف روزانه گوشت مرغ در شهرستان ۳ و نیم تا ۴ تن بود اما با افزایش قیمت‌ها، میزان متوسط مصرف روزانه به ۳ تن کاهش یافته است.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 نظر
scroll to top