هفت برکه: در سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمارگراش، همراه با نمایش فیلم کوتاه «محافظ»، «گروه جهادی رهروان شهدا» به عنوان چهره سال انقلاب گراش معرفی شد.
به گزارش پندری: بعد از دو سال وقفه کرونا آیین پایانی سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در گراش ۲۱ بهمنماه ۱۴۰۱ در دانشکده علوم پزشکی گراش برگزار شد. یادی از «آقاعباس»، «جانباز محمدی» و حضور خانواده شهدای امنیت بیرم در مراسم، دیگر بخشهای عمار سیزدهم در گراش بود. از فعالیتهای محیطزیستی انجمن حافظان محیط زیست نیز تقدیر شد.
فرزاد رجاییان، دبیر جشنواره در بخشهایی از صحبتهای خود به «اکرانهای مردمی در مساجد، پایگاهها، مدارس و کتابخانه» اشاره کرد. او جالبترین اکران امسال را اکران نماهنگ «مدادرنگی» برای چهار خردسال از مانیتور یک خودرو در یکی از باغهای گراش دانست. پخش کلیپی از جانباز محمدی که در بستر بیماری است، بخش دیگری از شب عماریهای گراش بود.
احمد بصیری یکی از کسانی بود که فوتشدههای کرونایی را غسل میداد. اما او تنها غسلدهنده نبود. دو گروه از غسالان آقا و خانم هم بودند. کلیپی از مصاحبه با زینب فقیهی، نماینده خانمهای غسال و حجتالاسلام برفر، نماینده آقایان غسال در سالن پخش شد. و اولین فانوس امسال به دو گروه غسلدهندهی کرونایی تقدیم شد. میهمانان ویژهی سیزدهمین جشنواره فیلم عمار گراش، خانوادهی شهیدان جنگجو و عرفانینیا، از شهدای امنیت بیرم بودند و فانوسها را به غسلدهندگان کرونایی تقدیم کردند.
«محافظ»؛ فیلم برگزیده عمار سیزدهم
در جشنواره امسال، «محافظ» یکی از فیلمهای کوتاه برگزیده جشنواره سیزدهم نیز پخش شد. «محافظ»، فیلم کوتاه داستانی، به حادثه تروریستی شاهچراغ اشاره داشت. اجرای دو ترک توسط محمدرضا چوبین، خواننده صدا و سیمای مرکز فارس، اجرای سرود دخترانهی «آرمان دختران انقلاب» به سرپرستی فاطمه ابراهیمی، اجرای دانشآموزان مدرسه قمری، اجرای چند شعر طنز از دکتر عبدالرضا قیصری، شاعر و طنزپرداز کشوری و اجرای چند غزل از دکتر تقینژاد، نویسنده و شاعر بخش دیگری از مراسم عمار سیزدهم گراش بود.
حجتالاسلام والمسلمین حاجسیدعباس معصومی گراشی، یا همان آغعباس خودمان چهرهی ماندگار جشنواره سیزدهم عمار بود. کلیپ معرفی آغعباس با روایتنویسی مهدی فتاحی پخش شد. اما آغعباس در داغ فرزندش بود و نشد که بین عماریهای گراش باشد که فانوس یادگاری را تقدیمش کنیم. آغعباسی که خدماتش پیش از انقلاب و بعد از انقلاب از یادها نمیرود.
پیش از معرفی چهره انقلاب، یک فانوس دیگر باقی مانده بود که به پاس فعالیتهای محیطزیستیشان به انجمن حافظان محیط زیست تقدیم شد. اسد محسنی به نمایندگی از انجمن روی سن آمد و فانوس را تحویل گرفت.
«رهروان شهدا»، عنوان گروه جهادیای بود که به عنوان چهره سال انقلاب گراش معرفی شد. مجری اسم حاجمسعود محسنزاده را به نمایندگی این گروه جهادی خواند. حاجمسعود با تشویقهای ممتد حاضرین روی سن رفت. البته گفتوگوی عماریها با «مسعود محسنزاده»، «عبدالرضا یوسفی»، «عبدالرسول افشار» و «حسن مهرابی» اعضای فعال این گروه در سالن پخش شد و هر چهار نفر روی صحنه رفتند.
پدر و مادرهای حاضر در سالن آمفیتئاتر، با خیال راحت از جشن امسال لذت میبردند. چون کودکان در سالن دفاعیه با اجرای خانمها جابرفدایی، غلامی و حسینزاده سرشان حسابی گرم شده بود. و پایانبخش عمار امسال هم در کنار نورافشانی، اجرای «سلام فرمانده» توسط همین بچهها برای پدر و مادرهایشان بود؛ تا شب سرد زمستانی با یک خاطرهی خوب حسابی گرم شود.
اریا
۲۵ بهمن ۱۴۰۱
یک فانوس مانده بود که به محیط زیست داده شد
انجمن محیط زیست تحویل بگیرید، حالا برید برای عادی انگاری تو پارک شهر جشنن برگزار کنید، هرچقدر هم میخواهین بگین ما سیاسی نیستیم ولی این جایزه عماری معلوم کرد کدوم طرفی هستین
همشهری
۲۴ بهمن ۱۴۰۱
برنامه جالب و شور انگیزی و قابل تقدیری بود. بجز تقدیر بی مزه و نچسب از محیط زیستی ها بقیه انتخابها خوب و بجا بود . امسال کلاس صوت و تصویر و کلیب ها در یک لول ملی بود