گریشنا: پس از شش ماه تاخیر در معرفی رییس دانشکده‌ی علوم‌پزشکی گراش دکتر میرزا خلیل بهمنی به عنوان سرپرست دانشکده‌ی علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گراش منصوب شد. 

Bahmani

دکتر علی‌اصغر کوثری رئیس سابق دانشکده  مهر ماه برای ادامه تحصیل از ریاست استعفا داد و بعد از آن این دانشکده شش ماه بدون رئیس و توسط معاونین اداره شد تا این که در آخرین روز کاری سال ۱۳۹۲ دکتر بهمنی از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مسئولیت اداره‌ی این دانشکده‌ را بر‌عهده گرفت. 

به گزارش سایت رویداد شهر؛دکتر بهمنی داری مدرک دکتری حرفه‌ای در رشته‌ی ویروس شناسی است. او عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) است. در زمان ریاست او بر دانشکده پیراپزشکی گراش آزمایشگاه‌های تخصصی ایدز، انگل و ویروس‌شناسی در این دانشکده راه‌اندازی شد.

از دیگر سوابق مدیریتی بهمنی می‌توان به معاونت پژوهشی دانشگاه امام حسین(ع)، مسوول بهداشت غرب کشور، معاونت آموزشی مرکز تحقیقات ویروس و واکسن دانشگاه بقیه‌الله اشاره کرد.

 دکتر بهمنی چاپ یک‌کتاب و ۱۸ مقاله‌ی علمی در نشریات تخصصی داخلی و خارجی نیز در کارنامه دارد.

 رئیس دانشکده‌ی علوم پزشکی گراش روز‌های پرکاری را پیش رو خواهد داشت تا بتواند از این طریق عواقب عقب‌گرد‌های چند ماه تاخیر و بدون رئیس اداره شدن این دانشکده را جبران کند و در کورس رقابت‌ها از ذانشکده‌های شهر‌های همسایه عقب نماند و درست در یک قدمی رسیدن به هدف، امید به دانشگاه شدن را بار دیگر زنده کند.

متن حکم انتصاب او که با امضای دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت در مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی منتشر شده است بدین شرح است:

جناب آقای دکتر میرزاخلیل بهمنی

  با سلام و احترام؛

 نظر به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گراشمنصوب می‌­شوید.

  از جنابعالی انتظار دارم با استفاده از توان تخصصی و کارشناسی اعضای هیأت علمی و کارکنان محترم دانشکده و استفاده از ظرفیت منابع بالقوه سایر بخشهای حوزه ماموریت خود اقدامات زیر را انجام دهید:

۱- تامین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت مردم به ویژه محرومین و نیازمندان.

 ۲- ارتقاء برنامه های جاری حوزه‌های بهداشتی درمانی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی.

 ۳- صیانت از منابع انسانی، فیزیکی و مالی.

 ۴- عملیاتی نمودن برنامه پنجم توسعه و برنامه سلامت دولت یازدهم.

 ۵- توسعه عدالت در سلامت در حوزه ماموریت خود.

 ۶- توجه به امر اعتدال، توانمندی وشایسته‌سالاری در انتصابات و تکریم اعضای هیات علمی و کارکنان حوزه‌ سلامت.

 امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام شایسته وظایف با رعایت قانونمداری، اعتدال­گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید موفق و سرافراز باشید.