هفتبرکه: به مناسبت هفته حمل و نقل از تنها شرکت فعال اتوبوسرانی بین شهری گراش تقدیر شد.
به گزارش خبرنگار هفتبرکه چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۳ به مناسبت هفتهی حمل و نقل، رانندگان و راهداری مراسمی با حضور علی فتحی مشاور ریاست سازمان و مدیرکل دفتر مرکزی حراست سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور، مسئولان استانی، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به میزبانی شیراز برگزار شد.
در این مراسم از راهداران نمونه و فعالان بخش حمل و نقل و راهداری استان فارس تجلیل شد که نام محمدرضا نامآور مدیر شرکت تک سفر ایرانیان گراش نیز به عنوان یکی از برگزیدگان و فعالان این عرصه دیده میشود.
محمدرضا نامآور در گفتگو با هفتبرکه گفت: «این شرکت از سال ۱۳۹۶ تاسیس شده و حدود ۱۰ رانندهی بومی با ما همکاری دارند. این شرکت روزانه ۴ سرویس به شیراز و ۱ سرویس به بندرعباس و دربستیهایی به تمام نقاط کشور دارد.»
نامآور در ادامه از موانع و مشکلاتی که سر راه کار آنها وجود دارد، گفت: «ما مشکلات زیادی داریم که یکی از آنها عمر بالای ناوگان و قدیمی و فرسوده بودن ماشینها است و چون تحریم هستیم نمیتوانیم ماشینهای بهتری بخریم که هم راننده و هم مسافر اذیت نشوند. دوم نبود امکاناتی که از طرف سازمان حمل و نقل باید در اختیار ما قرار بگیرد که متاسفانه کاری صورت نمیگیرد. سوم کمبود مسافر است و همچنین بیکیفیت بودن قطعات و گرانی لاستیک هم مشکلاتی است که ما با آنها سروکار داریم.»
او همچنین از نبود سرمایهگذاری در این بخش گفت: «زمانی که گراش شهرستان شده بود با آقای حسینا ماشین خریدیم و روزانه یک سرویس به شیراز داشتیم، ولی الان سه ماشین داریم، یکی برای خودم و یکی هم برای برادرم و سومی هم برای سید خلیل جهانبانی است و الان آنقدر ماشینها گران شده که رانندهها توان خریدن ماشین را ندارند و صاحبان سرمایه هم حاضر نیستند در این راه سرمایهگذاری کنند، اگر کسی باشد که در این راه سرمایهگذاری کند خیلی عالی است.»
عدم تلاش مسئولین شهرستانی برای بهبود وضعیت حمل و نقل بین شهری از گلایههای این راننده اتوبوس است: «شهرستان امکاناتی در اختیار ما نمیگذارد و یک دفتر آبرومند که در شأن مرکز شهرستان باشد، نداریم. دفتر من الان در یک مغازهی اجارهای در کنار مسجد است، سه کارمند صبح و سه کارمند بعد از ظهر دارم و ساعت کاری ما از ساعت ۷.۵ صبح تا ۱۲.۵ شب است، هیچگونه تعطیلی هم نداریم و هروقت همه جا تعطیل باشد کار ما بیشتر است و با تمام مشکلاتی که سر راهمان است سعی کردیم که دفترمان فعال باشد و تمام سرمایهمان جمع کردهایم که بتوانیم از این طریق اموراتمان را بگذارنیم.»
در آخر گفت: «ما اگر ادامه میدهیم بیشتر نه به خاطر کسب درآمد بلکه اصل هدف ما این است سعی کنیم که کار مردم انجام بشود، البته که در کنار آن امرار معاشی هم میکنیم. مثلا افراد با درآمد کم مانند دانشجوها، کارمندان و افراد غیربومی راحتتر رفت و آمد داشته باشند. من همیشه به بچهام میگویم که بابا هر کاری میخواهی بکن اما یکی نمازت را ترک نکن و یکی هم سعی کن برای مردم مفید باشی و برای آنها کاری انجام بدهی نه به خاطر مزد بلکه به خاطر اینکه کار مردم راه بیافتد.»