هفتبرکه (گریشنا): مسئولان و فعالان اقتصادی، اجتماعی، سیاسی گراش برای توسعه و آبادانی شهرستان به مشورت نشستند.
به گزارش حجت عابدی، عصر شنبه ۲۳ دیماه ۹۶ نشست هماندیشی توسعه و آبادانی شهرستان گراش به ریاست اصغر فرودی، فرماندار، و با حضور امام جمعه، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، مسئولین دستگاههای اجرایی شهرستان، نخبگان، معتمدین و سرمایهگذاران در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
فرودی: افتتاح و بهرهبرداری از ۱۰۵ میلیارد تومان پروژه در چهار سال گذشته گراش
اصغر فرودی، فرماندار گراش، در این جلسه با بیان اینکه تدوین برنامه جامع توسعه برای عمران و آبادانی در شهرستان ضروری است، توسعه شهرستان را در گرو برنامهریزی مناسب و مدون دانست و افزود: «هدف از تشکیل این جلسه، همدلی، همفکری و هماندیشی در جهت توسعه و پیشرفت متوازن و همهجانبه شهرستان است.»
او با بیان اینکه در چهار سال گذشته ۱۰۵ میلیارد تومان پروژه در شهرستان گراش افتتاح شده و به بهرهبرداری رسیده است، گفت: «با پیگیری و اتحاد و همدلی مسئولین و مردم، اعتبارات عمرانی سال جاری نسبت به سال گذشته ۱۱۲ درصد رشد داشته است.» فرماندار گراش با تاکید بر اینکه سهم شهرستان گراش از اعتبارات دولتی در دولت یازدهم و دوازدهم افزایش داشته است، خاطرنشان ساخت: «در کنار سختکوشی مسئولین و مدیران شهرستان در جذب حداکثری بودجههای دولتی در طرحهای استانی و ملی، تقویت مشارکت بخش خصوصی در سیاستگذاری توسعه شهرستان از راهبردهای اولویتدار گراش است.»
اصغر فرودی نگاه ویژه به سرمایهگذاری و رفع موانع تولید و اشتغال جوانان را از اولویتهای توسعه شهرستان گراش عنوان کرد و افزود: «ظرفیت بالای گراش برای جذب سرمایهگذاری در بخشهای مختلف میتواند زمینهساز توسعه و آبادانی بیشتر شهرستان باشد.»
فرماندار گراش تبدیل ۱۰ سکونتگاه به روستا، تقویت چارت سازمانی و ارتقاء ادارات و نهادهای دولتی در مراکز شهرها و بخشهای شهرستان، افزایش اعتبارات عمرانی از منابع دولتی و تامین بودجههای ملی، کسب عنوان نخست در کاهش نرخ بیکاری و کسب مقام برتر فرمانداری گراش در حوزه پدافند غیر عامل را در راستای بسترسازی هر چه بیشتر پیشرفت و توسعه شهرستان گراش عنوان کرد.
حجت الاسلام و المسلمین سیدرضا شاهچراغ، امام جمعه گراش، با اشاره به اینکه اسلام، مردم و رهبری سه رکن انقلاب اسلامی است، به بیان چند مورد در این جلسه پرداخت: «با حفظ و تقویت این ارکان، جامعه توسعه مییابد. ارتباط بیشتر بین مردم و مسئولین ضرورت دارد. باید اطلاعرسانی در خصوص عملکرد ادارات افزایش یابد.» امام جمعه تاکید کرد: «بودجهها محدود، اما خواستهها و انتظارات زیاد است. در سال اقتصاد مقاومتی خیرین و سرمایهگذاران باید سرمایههای خود را در زمینه تولید و اشتغال هزینه کنند. از مردم و مسئولین به خاطر شرکت در راهپیمایی علیه اغتشاشگران و از فرمانداری برای کسب مقام برتر پدافند غیر عامل و کاهش نرخ بیکاری تشکر دارم.»
رییس شورا: ضرورت اجرای تونل گراش-صحرای باغ
علیاصغر حسنی، رییس شورای اسلامی شهر گراش، در این جلسه به صحبت پرداخت. او بر ضرورت اجرای تونل محور گراش–صحرای باغ، لزوم سرمایهگذاری در صنایع زود بازده، ضرورت تشکیل کارگروه توسعه شهرستان گراش و استفاده از نیروهای بومی در ادارات و نهادها در این جلسه تاکید کرد.
مهندس احمد فقیهیکیا، شهردار گراش، تیز از دیگر سخنرانان این جلسه بود که بر ضرورت مشارکت مردم در اداره شهر و کمک به پروژههای عمرانی تاکید داشت.
مصطفی خورشیدی، نایبرییس شورای اسلامی شهر گراش و نماینده خیرین، نیز دربارهی ضرورت بهبود در روابط سیاسی با کشورهای حوزه خلیج فارس به منظور توسعه سرمایهگذاری در کشور و همچنین ضرورت اقدامات وزارت خارجه مبنی بر تسهیل صدور ویزا و روادید اقامت و کار در کشورهای حوزه خلیج فارس صحبت کرد.
در ادامه جلسه، هر یک از مسئولین و نمایندگان خیرین برای ارائه نظرات و پیشنهادهای خود به جایگاه رفتند.
فوزیه ناصری، سخنگوی شورای شهر و فعال اجتماعی و نماینده خیرین، از ضرورت رایگان بودن خدمات آب، برق و گاز در پروژههای خیرساز سخن گفت، و تاکید کرد: «زیرساختهای ورزشی و فرهنگی مختص بانوان باید فراهم گردد.» او از عدم حضور مستمر نماینده مجلس در شهرستان گلایه، و بر ضرورت تسریع در ساماندهی حاشیهنشینی در شهر گراش تاکید کرد.
محمد حسینزاده، بازرگان و نماینده خیرین، دربارهی لزوم توجه بیشتر به امر بازرگانی و جایگاه تجارت در گراش و تهیه و عرضهی طرحهای سرمایهگذاری صحبت کرد.
محمد منفرد، مدیر عامل مجمع خیرین سلامت، نیز در سخنانش گفت: «با توجه به سختگیریهای کشورهای حوزه خلیج فارس به فعالان اقتصادی ایرانی در زمینه اخذ عوارض و افزایش مالیات، شرایط بسیار خوبی برای جذب سرمایههای ایرانیان خارج از کشور داریم.» او تاکید کرد: «باید لیست پروژهها و طرحهای قابل سرمایهگذاری تهیه و در اختیار مردم قرار گیرد. دولت باید امکان خروج سود ناشی از سرمایهگذاری را به صورت ارزی در کشور فراهم نماید. و لیست پروژههای قابل سرمایهگذاری در شهرستان باید تهیه و به خیرین ارایه گردد.» راهاندازی کانال تلگرامی در خصوص سرمایهگذاری نیز جزو پیشنهادهای منفرد بود.
دکتر فتحی، عضو شورای اسلامی شهر گراش و نماینده خیرین، در سخنانش تاکید کرد: «اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان در خصوص ارایه طرحهای صنعتی و معدنی و توجیه سرمایهگذاران باید قویتر عمل کند.»
عبدالله فضلی، بخشدار مرکزی گراش، نیز بر ضرورت ارتباط بیشتر خیرین شهر گراش با روستاهای تابعه تاکید کرد.
دکتر ابراهیم مهرابی، نماینده خیرین و فعال سیاسی اجتماعی اصلاحطلب، بر ضرورت تشکیل و راهاندازی «ستاد راهبردی توسعه شهرستان گراش» تاکید کرد.
کامران جعفری، نماینده خیرین و فعال سیاسی اصلاحطلب، نیز در ادامه این پیشنهاد گفت: «توسعه اقتصادی بدون توسعه سیاسی امکان ندارد. در هرگونه توسعه شهرستان، باید نظرات مردم لحاظ گردد.» او پیشنهاد داد: «فرمانداری و شورای اسلامی شهر باید مکانی جهت بیان نظرات و انتقادات و اعتراضات مردمی در نظر بگیرند. تشکلهای سیاسی و مدنی نیز باید در شهرستان شکل بگیرد.»
رضا
۲۸ دی ۱۳۹۶
یکی از اشتباهات فرمانداری و شورا و…. این است که نمیآیند به تناسب موضوع جلسه افراد خبره و با تجربه و متخصص آن به جلسه دعوت کنند هر چه ما از تصاویر جلسات میبینیم ۹۵% شرکت کنندگان همین افراد ثابت هستند. تو را خدا کمی تعصب کنار بگذارید افراد دیگر بخصوص جوانان تحصیل کرده و غیره به جلسات دعوت کنید شما تصاویر جلسات این چند سال بازبینی کنید غیر از این آقایان آیا کسانی دیگر میبینید
گراشینکوف
۲۸ دی ۱۳۹۶
فکر نمیکنم اساسا جز افراد محدودی در این جلسه اساسا بدانند که توسعه چیست؟
با حفظ احترام برخی چهرههای علمی حاضر در جلسه مثل دکتر مهرابی . به نظر میرسه عمده حاضرین جلسه اصلا با مفهوم توسعه غریب هستن.
ناشناس
۲۷ دی ۱۳۹۶
با سلام دولت باید فکری به حال اخراج زیاد ایرانیان از إمارات کرد چون اگه اینجور پیش برود افزایش بیکاری در گراش بیشتر می شود