هفتبرکه: رئیس اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور با حضور در اولین محفل انس با قرآن با حضور حافظان و قاریان شیعه و سنی جنوب فارس، کلنگ احداث ساختمان واحد خواهران موسسه مجمع القرآن فاطمیون گراش را نیز به زمین خواهد زد.
اولین محفل انس قاریان شیعه و سنی
اولین محفل انس با قرآن با حضور حافظان و قاریان شیعه و سنی جنوب فارس، پنجشنبه ۳۰ دی به همت موسسه مجمعالقرآن فاطمیون گراش برگزار میشود. به گزارش روابط عمومی موسسه، این محفل قرآنی پس از ماهها پیگیری و هماهنگیهای صورت گرفته با ائمه جمعه گراش، لار، اوز و خنج، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و همچنین مراکز قرآنی خنج، اوز و خور برگزار خواهد شد.
میهمان ویژه این مراسم حسن محمدی، مدیر عامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور، خواهد بود. مجتبی فردفانی و عبدالحمید غریبنواز نیز از جمله میهمانان این مراسم هستند. جامعه قرآنی گراش، لار، اوز، خنج، خور و … هم در این محفل قرآنی حضور خواهند داشت.
این مراسم پنجشنبه ۳۰ دی ساعت ۲۰ در سالن اجلاس شوری گراش جنب اداره آموزش و پرورش برگزار میشود.
کلنگزنی ساختمان واحد خواهران مجمعالقرآن
کلنگ احداث ساختمان واحد خواهران موسسه مجمع القرآن فاطمیون گراش نیز با حضور مدیر عامل اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت کشور، عصر پنجشنبه ۳۰ دی به زمین زده خواهد شد.
این مجتمع در زمینی به مساحت دو هزار و چهل متر بنا میشود. فاز اول، احداث ساختمانی با زیربنای هشتصد متر مربع خواهد بود. یکی از خیرین هزینه ساخت فاز نخست این مجتمع را به عهده گرفته است.
افتتاح دوره آمادگی حافظان قرآن برای شرکت در آزمون ارشد
عصر پنجشنبه و با حضور دکتر حسن محمدی، دوره تثبیت محفوظات حافظان کل قرآن کریم نیز در مجمع القرآن گراش افتتاح میشود.
به گزارش روابط عمومی موسسه، این دوره شامل مجموعه کلاسهای آموزشی است که حافظان کل قرآن کریم میتوانند پس از حضور در این دورهها و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد علوم و حدیث، بدون نیاز به حضور در دورهی چهارساله کارشناسی، مدرک کارشناسی از وزارت علوم دریافت کنند. ضمن اینکه امکان ادامه تحصیل در دوره کارشناسی ارشد در همهی رشتهها برای حافظان قرآن کریم فراهم میشود.
تاکنون ۳۰ حافظ کل قرآن برای شرکت در این دوره نامنویسی کردهاند. این دوره در حسینیه حضرت علی اکبر (حاج شاجان) برگزار میشود.
روابط عمومی مجمعالقرآن
۳ بهمن ۱۳۹۵
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه عزیزان
ذیل این خبر، نظراتی عنوان شده که نشان از دغدغهمندی همشهریان عزیز دارد و این موضوع فی نفسه ارزشمند است. اما فضای خوبی است تا چند نکته را من باب یادآوری عرض کنیم:
– واحد خواهران مجمعالقرآن از سال ۱۳۹۳ تشکیل شده و طی این سالها، توانسته بیش از ۳۵ حافظ کل قرآن را پرورش دهد. در حال حاضر نیز بهصورت همزمان طرحهای «حفظ شبانه روزی قرآن»، «حفظ نیمه شبانهروزی (سراج)»، «حفظ سه ساله قرآن»، «حفظ چهارساله قرآن»، «حفظ مجازی قرآن» و «حفظ جزء سی ویژه نونهالان (آوای فرشتگان)» در بخش حفظ قرآن کریم در حال برگزاری است. همچنین مرکز بشارت در بحث آموزش قرآن به دانشآموزان دختر فعال است. برگزاری دورههای مقطعی مانند دوره ۲ روزه آموزش صوت و لحن قرآن کریم با حضور اساتید کشوری نیز باید به این لیست اضافه شود.
با این تفاسیر در حال حاضر “بیش از ۲۰۰ نفر” بهصورت مستقیم در برنامههای واحد خواهران حضور دارند.
با این حجم فعالیت، متاسفانه بخشهای مختلف واحد خواهران در یک مکان واحد حضور ندارند. امروز بخش مدیریت در ساختمان مرکزی مجمعالقرآن و بخش آموزش در مدرسه امالبنین(س) مستقر هستند. خوابگاه حافظان خواهر نیز بهصورت موقت در طبقه دوم ساختمان مرکزی معین شده است. بهعلاوه اینکه خوابگاه شرکتکنندگان دوره تثبیت در حسینیه حضرت علی اکبر (حاج شاجان) قرار دارد. این پراکندگی باعث شده به روند فعالیتها ضربه بزند.
لذا با همین هدف بود که پیگیری ساخت مجتمع واحد خواهران در دستور کار قرار گرفت و خیر ارجمندی هزینه احداث فاز یک این مجتمع را به عهده گرفت.
– درباره تعطیلی دانشکده علوم قرآنی گراش نیز ما متاثر و ناراحتیم. امروز گراش با حجم فعالیتهای قرآنی انجام شده میتواند به قطبی در کشور تبدیل شود. همانگونه که شهرستان ما امروز در بحث درمان و پزشکی به یک قطب بدل شده است.
وجود دانشکده علوم قرآنی گراش به عنوان یک فضای علمی و آکادمیک در کنار موسسه مجمعالقران و دیگر مراکز قرآنی شهر، یک همافزایی در مباحث قرآنی را رقم زده بود. تا جایی که تابستان امسال حسین بهبودی مدیرکل امور استانها و مؤسسات قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم کشور با اشاره به فعالیتهای قرآنی “شهرستان گراش” گفته بود: “عملکرد این شهرستان در فعالیتهای قرآنی از استان بیشتر است!” بر این اساس معتقدیم تعطیلی دانشکده علوم قرآنی مانعی برای تبدیل شدن شهرستان گراش به قطب قرآنی کشور است.
– امروز مجمعالقرآن ترغیب حافظان قرآن کریم در فضای دانشگاهی و آکادمیک را نیز در دستور کار قرار داده است. با افتتاح “دوره آمادگی حافظان قرآن برای شرکت در آزمون ارشد” این عزیزان میتوانند مدرک دانشگاهی رشته علوم و حدیث را از وزارت علوم دریافت کنند و سپس در مقطع کارشناسی ارشد به ادامه تحصیل بپردازند. این موضوع میتواند سکوی پرشی برای ارتقای جایگاه جامعه علمی گراش به حساب آید.
– به موسسه مجمعالقرآن میتوان از زاویه کارآفرینی نیز توجه کرد. موسسهای کاملا مردمنهاد که هماکنون در مجموعه شعبات و زیرمجموعههای آن، حدود ۳۰ نفر اعم از خواهر و برادر مشغول بهکار هستند. ضمن اینکه این مرکز با توجه به لزوم خودکفایی در تامین هزینهها، اقدام به راهاندازی “تلویزیون شهری” و “بیرونبر” نموده است که این خود نیز مصداق کارآفرینی میباشد.
– اما موضوع پایانی تاثیرات ترویج قرآن بر شهر و جامعه است. طبق فرموده مقام معظم رهبری “تلاوت و تجوید و حفظ قرآن مقدمه رسیدن به جامعه قرآنی مطلوب است” و ایشان برای رسیدن به این موضوع “تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن” را مطالبه کردهاند.
و در پایان به ذکر روایتی از پیامبر مهربانیها حضرت محمد ـ صلّ الله علیه و آله ـ میپردازیم. کثیر بن سلیم میگوید: رسول اعظم (ص) فرمود: ای پسر! از قرائت قرآن غفلت مکن که قرآن دل را زنده میکند و از فحشاء و نادرست و ستم باز میدارد. (کنز العمال، ج ۲، ص ۲۹۱)
با تشکر
روابط عمومی موسسه مجمعالقرآن فاطمیون گراش
حسین
۲ بهمن ۱۳۹۵
عزیزان به خدا به پیر به پیغمر دست از سر این مساجدو ساخت وسازهای اضافه بردارید یه ذره به فکر اشتغال برای جوانان به فکر مسکن و ازدواجشون باشید .به خدا نمی بینید نمی شنوید که دختر وپسر گراشی به خاطر نداشتن مسکن وشغل از ازدواج دوری می کنن .و فحشا در این شهر زیاد شده خیرین تو رو به خدا به فکر جوانان باشید که فردای قیامت همه ی ماباید در برابر خدا جواب پس دهیم
رضا
۱ بهمن ۱۳۹۵
حضرت امیر ع میفرمایند لامعاش له لامعاداله تا مشکل اشتغال حل نشه بدنبالش فقر اعتیاد بزه اجتماعی وفحشا خواهد بود
محمود
۱ بهمن ۱۳۹۵
ایا برای ایجاد اشتغال وکاراموزی جوانان نیز اثر بخش خواهدبود
محمود
۳۰ دی ۱۳۹۵
به فرض ۵۰۰نفر گراشی شدند حافظ کل قران بعد نتیجه اش چی است میخوام بدونم
گراشی
۱ بهمن ۱۳۹۵
بحث فقط حفظ نیست، بحث انس با قران هست، بحث سفارش ائمه هست، بحث شفاعت قران هست، اینجا نمیان آیه حفظ کنن بعد بپرسن ازشون بعد مدرک بگیرن، اینجا تفسیر ایه های خدا بهمراهش حفظ ایات هست، وقتی قران با معنی و تفسیر اموزش داده بشه، این یعنی اموزش زندگی،اموزش اخلاق، درک فضیلت ها و گریز از رذایل، اونایی که روزانه با قران انس گرفتن و دارن ورق ورق زندگی رو مملو از معنویت میکنن مبفهمن من چی میگم، اینجا بحث فقط حفظ نیست، ارامش درونه
نام شما...
۱ بهمن ۱۳۹۵
ببخشید الان هم مجمع القران و هم دانشکده قرانی خروجی بومی و غیر بومی داشتن.به نظرتون اخلاق حداقل در جامعه گراش در نظر بگیریم خیلی با قبل تفاوت کرده؟چرا همیشه چشممون رو میبندیم خوب خیلیا برای مزایایی که حفظ داره حافظ میشن وگرنه ما که تحول خاصی از نظر اخلاقی و فرهنگی در جامعه به واقع ندیدیم….
.
۳۰ دی ۱۳۹۵
عجب مردمی هستیم ما.
ایکاش اول بابت اجرای محفل منطقه ای و برگزاری کلاسهای کارشناسی ارشد مخصوص حافظان قرآن تشکر می کردیم و بعد می گفتیم این انتقاد یا این پیشنهاد وارد است.
بی علت نیست جوانهای گراشی تا به جایی می رسند می روند تهران و دیگه هم برنمی گردند.
آخه این چه روحیه ای است که ما داریم؟
برخی از خیرین فقط به فقیر کمک می کنند که بحمدلله زیاد هستند.
برخی فقط در مدرسه سازی و مکان های علمی آموزشی هستند.
برخی فقط خونه می سازند برای جوانها با اجاره کم..
برخی هم توی ساخت و ساز مسجد و مکان های مذهبی هستند.
حالا این خیر اراده کرده با پول خودش اینگونه کاری را انجام بده.
ما چرا داریم اینقدر ناراحت میشیم؟!
چی از شما داره کم میشه؟!
یه کم باید تجدید نظر کنیم.
شهروند
۳۰ دی ۱۳۹۵
تعامل بین ارگان هاوادارات ومکان های مذهبی وفرهنگی باعث پیشرفت ورشدخواهدشدکه متاسفانه درگراش بسیارضعیف می باشد.این که ازجاهای کم استفاده بهره ببریم ازفرصت هاوامکانات استفاده کردن است منت کشیدن نیست .متاسفانه اینجاهرکس کارخودش رامی کند وبه دیگران کاری ندارد.وقتی مذهبیون وفرهنگیان ومسوولان قرآنی این نگاه راداشته باشن که فقط خودشان ..ودیگرجاهاهیچ ..ازعموم وافرادعادی چه انتظاری بایدداشت ؟؟/
نیمهگراشی
۳۰ دی ۱۳۹۵
من خودم چند هفته پیش یه سر رفتم مجمع القران خواهران.تعداد خواهران انگشت شمار بود به زور به بیست نفر هم نمی رسید.
جایشان که خوب بود.ساختمانی بزرگ و نوساز.البته من فقط خوابگاهشان رفتم.اکثر اتاقها خالی بود
گراشی
۱ بهمن ۱۳۹۵
و بنده هم چند ماهی در حضور یکی از اساتید شروع به حفظ کردم، و بدلیل تعداد زیاد شاگردان، وقت کافی برای پرسش و تدریس نبود، به ناچار به دو گروه تقسیم شدیم، کی گفته تعداد شرکت کننده های دوره حفظ قران کم هست؟ تعداد زیاد است و ماشالله بیشتر افراد،خانه دار بودند،
...
۳۰ دی ۱۳۹۵
جناب محمد
شما بفرمایید این یکی از خیرین چه کسی بودند تا جوابشان داده شود.
بعد شما از مسوولین مجمع پرسیدید که آیا این قضیه صحت دارد یا خیر؟ یا یک طرفه قضاوت کردید؟
ثانیا کار زیاد هست متأسفانه اکثر بیکاران خودشان رو به تنبلی زده اند و کار رو فقط پشت میز نشینی می دانند.
ثالثا آیا رسیدگی به روح و تأمین ما یحتاج روح که با قرآن و معنویت حاصل می شود کمتر از جسم و معاش است؟
آیا همین الان در این شهر به نظر شما خیرینی نیستند که کمک آدم های فقیر و بی بضاعت می کنند؟ چرا هستند زیاد هم هستند شما اطلاع ندارید.
اگر حقیقتا قرآن و فرهنگ قرآنی گسترش پیدا کند خیلی از بزه های اجتماعی کاسته خواهد شد.
بله حسینیه و مسجد در گراش زیاد هست اما متأسفانه یا خوشبختانه باید از هفت خان رستم گذشت و با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کنی تا یک فعالیت انجام بدی.
بله اگر مکانی برای موسسه ای کم کار ساخته شود این حرفها بجاست. اما یک موسسه مثل مجمع القرآن که حقیقتا منطقه ای و کشوری فعالیت می کنند و حدأقل سودش معرفی گراش در سطح کشور است چرا نباید مکانی مناسب داشته باشند و همیشه منت و این و آن بکشند که مثلا خانه شان را یا مدرسه و حسینیه را با هزار منت اجاره کنند؟
محسن
۳۰ دی ۱۳۹۵
بابا اینها پولهای بی ارزش رااز امارات وقطر وکویت میارند. به اقتصارکشور م منافع بنده وشما ضربه میزنندو …. لا اقل بذاریذ کارخیری انجام بدهند وچه بهتراز امور قرآنی که نمونه اش داریم در روزهای گذشته می بینیم اما زنده باد خحت الاسلام بصیری ، همش فکرپیشرفتند و هیچگاه اهل شعارنبوده ونیستند و ذست مریزاد خدمتگدارقرآنی . احسنت و آجرک الله دائما عظیما .
حسین علی
۳۰ دی ۱۳۹۵
فردای قیامت چی جواب خدا میدید اگر ازتون پرسیدن برای ازدواج ومسکن این جوانهای عذب چه کار کردید برایبیکاری اینها چکار کردید مگر امیر المومنین ع نفرموده لامعاش له لادین له
فرزاد
۳۰ دی ۱۳۹۵
تیا اینهمه فضای مساجد وحسینیه ها درگراش قابل استفاده برای اموزش قران نیست خداشاهده یکی توضیح بده این از مظاهر اسراف نیست من هنوز معنی اسراف که توقران اومده رانفهمیدم
...
۳۰ دی ۱۳۹۵
سلام
حقیقتا اگر باید نهادی مورد حمایت قرار بگیرد مجمع القرآن است که در سطح منطقه و کشور مشغول فعالیتند و حتی باید بیش از این مورد حمایت قرار بگیرند .
در ضمن این کلنگ زنی جهت واحد خواهران این موسسه است که الان به صورت استیجاری در سه جا مستقرند و اوضاع مناسبی ندارند و تا کنون همین کمبود جا باعث مشکلاتی برای آن واحد شده است.
ان شاءالله مشکل دانشکده هم حل شود.
محمد
۳۰ دی ۱۳۹۵
یکی ازخیرین میگفت اومدن پیشم که کمک کنید برای حفظ قران گفتم خروجیش چیست گفت سالانه فلام مقدار حافظمیشن گفتم بعدش این اشخاص چه کارمیکنن جواب ندادن گفتم اگر برای اموزش چند تا فن استاد بیارید من پولش رومیدم که کار ایجاد بشه
محمود
۳۰ دی ۱۳۹۵
شما اول به داددانشکده علوم قرانی برسیدکه ساختمان اماده دارن درش میبندندبازدارین یکی دیگه افتتاح وکلنگ زنی میکنید بسه دیگه خیرین عزیز به دولت کمک کردن فایده نداره به جای دستتون دردنکنه وتشکر خیرین رادلسردمیکنند
عليرضا
۲۹ دی ۱۳۹۵
بابا افتتاح نکنید یکی رو دارن درش میبندن یکی دیگه افتتاح میکنید تو رو خدا کارای فرهنگی زیادی هس که میشه انجام داد
سُبحان
۲۹ دی ۱۳۹۵
با سلام؛
ان شاءالله همه استفاده ببرند.