هفتبرکه (گریشنا): برای بهتر دیده شدن کامنتهای خوانندگان سایت، از این به بعد بخشی از آنها را به صورت هفتگی و گاهی نیز به شکل موردی جداگانه منتشر خواهیم کرد. پیشنهاد میکنیم کامنتهایتان را با ذکر نام بگذارید تا در نقل قول و رساندن صدایتان به مردم و مسئولین موثرتر باشد.
در هفته گذشته، این خبرها نظر خوانندگان را بیشتر جلب کرده بود:
زیر خبر هیات رییسه دانشکده به دیدار وزیر بهداشت رفتند
نوشته شده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۵، توسط: گریشنا، سرویس: ادارات
هفتبرکه (گریشنا): در دیدار اختصاصی هیات رئیسه دانشکدهی علوم پزشکی گراش با دکتر قاضیزاده، وزیر بهداشت کشور، درخواستها و نیازها در حوزه بهداشت مطرح شد که با قول مساعد وزیر بهداشت همراه بود. حضور دکتر فاطمه رئوف، رییس دانشکده علوم پزشکی لار، در این جلسه برای برخی خوانندگان سوالبرانگیز بود، چون در متن خبر آمده بود که این دیدار به صورت اختصاصی با وزیر بهداشت انجام شده است. سردبیر سایت و روابط عمومی دانشکده در این زمینه توضیحاتی ارائه کردند.
همشهری: پس آقای دکتر بهمنی رئیس مرکز تحقیقات سلولی مولکولی چرا در جلسه حضور ندارن!؟ رییس دانشکده علوم پزشکی لار تو این جلسه چیکار میکنن؟! مگه چه چیزهایی با وزیر در میان گذاشته شده که بعدا اطلاعرسانی میشه!؟
آگاه: خدا کنه وزیر از وضعیت بیمارستان و کادر مدیریت ضعیف آن نیز اطلاع پیدا کنند. میزان نارضایتی مردم بسیار بالاست.
علیرضا: خدا کنه مشکلات بیمارستان رو به وزیر گفته باشن. خدا کنه برخورد بد پرسنل و به وزیر گفته باشن. خدا کنه مدیریت ضعیف رو به گوشش رسونده باشن. وگرنه رفتن پیش وزیر که کاری نداره.
گراشی: دکتر فاطمه رئوف، رئیس دانشکده علوم پزشکی لار! ایشون الان توی این جلسه چی میخوان؟ روابط عمومی و مسئولان دانشکده لطفا پاسخگو باشن. مگه چند ماه قبل که خودشون با وزیر جلسه داشتن، کسی رو از گراش دعوت کردن؟
محمد خواجهپور: در این مورد با روابط عمومی دانشکده تماس گرفتم. جلسه هیات رییسه دانشکدههای علوم پزشکی گراش و لار به صورت متوالی با وزیر برگزار شده و مثل این که نظر دکتر ایمانیه این بوده که رییس دانشکده لار در جلسه گراش حضور داشته باشد. بعد از این جلسه نیز دکتر عبداللهی در جلسه هیات رییسه دانشکده لار با وزیر حضور داشته است.
تا جایی که من اطلاع دارم، مساله ادغام دانشکدههای گراش و لار هم به هیچ وجه مطرح نیست.
روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی: همچنان که جناب اقای خواجهپور نوشتند، این که رییس دو دانشکده در هر دو جلسه باشند، تصمیم جناب دکتر ایمانیه بوده و اصلا بحث ادغام دو دانشکده نبوده.
نوشتههای همشهری هم کاملا مورد تایید است و اگر جزییات درخواستها منتشر نشده، به دلیل کارشکنیهایی است که شاید برای عدم وصول درخواستها صورت بگیرد، ولی مردم شریف و عزیز و آگاه ما بدانند خبرهای خوشی به زودی منتشر خواهد شد
قطعا هیات رییسه دانشکده کمبودها نیز به وزیر منتقل کردهاند و اینگونه تصور نشود فقط نقاط قوت بیان شده است. برای بیان درخواستها به وزیر، چندین جلسه مهم و کارشناسی در حوزههای مختلف برگزار شد که هیات رییسه (معاونین) تمام تلاش خود را به کار گرفتند. حتی جلساتی بیش از ۷ ساعت طول میکشید که بتوانند امتیازات خوبی برای گراش بگیرند و بهحمدالله بسیاری از درخواستها تایید شده.
ریاست و معاونین دانشکده دقیقا همان دغدغههای مردم عزیزمان را دارند و حتما برای پیشرفت در حوزههای مختلف در حال تلاش هستند. یقینا اگر خبری که به ضرر مردم گراش باشد، با جان و دل از حق و حقوق مردم دفاع خواهند کرد.
فکر کنم زمان آن فرا رسیده باشد که با توجه به حساسیت منطقه، کارشکنیها و تخریب همدیگر را کنار بگذاریم و به شایعات توجه نکنیم و با حمایت از ریاست و معاونین و با همدلی و همکاری دلسوزانه در راه پیشرفت شهرستان قدم برداریم. البته این بدان معنی نیست که هیچگونه انتقادی از علوم پزشکی نشود. و مسئولین دانشکده در حال حاضر نیز کمبودها و مشکلات موجود را قبول دارند و در حال تلاش برای رفع آنها هستند. ریاست و معاونین دانشکده منتظر شنیدن انتقادهای سازنده به همراه پیشنهادهای ارزشمند شما هستند.
نکته آخر اینکه هیات رییسه دانشکده متشکل از (رییس، معاون درمان، معاون توسعه و مدیریت منابع، معاون بهداشت، معاون آموزشی و دانشجویی فرهنگی، مدیر غذا و دارو، مسوول دفتر رییس و رییس دانشکده پیراپزشکی) و اشخاص دیگری عضو هیات رییسه نیستند.
زیر خبر شاهچراغ، مهمترین گزینه امامت جمعه گراش
نوشته شده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۵، توسط: محمد خواجهپور، سرویس: ادارات، جامعه
هفتبرکه (گریشنا): در حالی که پیامی در مورد خداحافظی امام جمعه گراش در جمعهای که گذشت منتشر شده بود، رییس ستاد نماز جمعه این خبر را تکذیب کرد و روز جمعه هم مشخص شد که این اتفاق در آیندهای نزدیک خواهد افتاد. گزینه جایگزینی نیز جدیتر از قبل شده است.
محسن: این پیامهای تلفنی باید توسط یک منبع موثق انتشار یابد و ما از امروز پیگیر این موضوع میشویم. البته در ارتباط با امام جمعه شهر کاری نداریم، اما چرا هر کس بدون مجوز قانونی از طریق واتساپ اقدام به نشر خبرهای بیهویت کند؟ اینجا شهرستان است و دارای مراجع معتبر. و لذا جا دارد گریشنا نیز در این مسیر اهتمام به مساعی نماید که اصل خبرهای راست و دروغ از کجا نشر مییابد؟
بانو: به نظر من اگه تغییر کنه خیلی خوبه. آخه آقای حسینی خیلی با مردم ارتباط نداشت. البته زحماتی هم که کشیدند نباید نادیده گرفته بشه.
…: چرا اقا جواد نه؟ درجه اجتهاد هم دارن.
آگاه: حیف از آقای حسینی که میخوان برن. خاطرههای خوبی تعریف میکرد.
صدا تا صدا: با وجود حضرت آیت الله معصومی؟ واقعا که!
ناصر: به قول خودمون گراشیها، «ما رچنه بر و دریم».
محمود: چرا ما گراشیها خودمون را قبول نداریم؟ مگر سید جواد معصومی چه کم دارد؟ چرا ما به داشتههایمان توجهی نداریم؟ فقط باهم اختلاف داریم. بیایید برای یک بار که شده با هم متحد باشیم و از حاج آقا سید جواد معصومی حمایت کنیم چرا که نیروی بومی است که دلش برای شهرش میسوزد نه کسانی که از شهرهای دیگر هستند.
زیر خبر از چشم شما ۲۴: پارک مطمئن در پیادهرو
نوشته شده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۵، توسط: ارسالی خوانندگان، سرویس: گوناگون
هفتبرکه (گریشنا): عکسی که یکی از خوانندگان گریشنا از پارک خودروها در پیادهرو، زیر سایهی درختان روبهروی مدارس امالبنین (س) و حضرت زینب (س) در خیابان امام منتشر شده است، نظرات مختلفی دربارهی لزوم توجه به پارکینگهای استانداردتر در گراش دریافت کرد.
گراشی: اتفاقا خوب کاری کردن. شهرداری به جای این که بیاد درختهایی بکاره که سایه و زیبایی داشته باشه، چند وقتیه داره تو تابستون گرم و سوزان به جون درختای بلوار سرداران افتاده که سایه و زیبایی مناسبی هم داشت. البته شاید دلایلی داشته باشن از جمله اصلاح درخت. روشنایی بلوار و… اما ای کاش این برنامه رو میذاشتن برا زمستون که لااقل در تابستون مردم و خودروسوارها از سایه درختان بهره ببرن.
شهروند: سلام. وقتی شهرداری پول حذف پارکینک رو از ساختمانهای نوساز لب خیابون میگیره و به جاش هیچ کاری نمیکنه، خوب نتیجه میشه همین دیگه! شورا هم عین خیالش نیست. وضعیت ترافیک خیلی بحرانیه، مخصوصا تو ساعات شلوغی. آیا شهرداری و شورای شهر واسه آینده برنامهای دارن؟ یا فقط دارن پولش رو میگیرن …. به نظر من که میتونه خیانت به شهرمون باشه. چرا ما نباید به فکر آیندهمون باشیم.
حبیب: هوا گرمه. از صبح که میایم سر کار، نمیشه که زیر افتاب باشه. سر سال رنگ ماشین سفید میشه یشمی!
ناشناس: خدمت گراشی عزیز عرض کنم که همین درختهای کمربندی که داره شهرداری زحمت هرسش رو میکشه، دشمن آیینه و شیشههای ماشین سنگین هست.
شیرمرد: راه حلش ساخت پارکینگ سایهدار، طبقاتی، مکانیزه است. و یا ساخت پارکینگ مجتمعهای تجاری مسکونی. چند جای دیگه شهر از جمله بلوار سرداران نیز همین طوره. و السلام.
زیر خبر سر سه راهی شهر، شهرک یا روستا
نوشته شده در ۱۰ مرداد ۱۳۹۵، توسط: فاطمه یوسفی، سرویس: جامعه، گزارش
هفتبرکه: یک گزارش اجتماعی بلند دربارهی منطقهی محمدآباد، منطقهای همجوار با شهر گراش، که مثل منطقهی باغ موسی و سلطانآباد، در حال حاضر نمیتواند از خدمات شهری مثل برق، آب و تلفن و… بهرهمند باشد. گزارشگر نشریه افسانه به میان ساکنان این محله رفته است تا مسایل و مشکلاتشان را از زبان خودشان بازگو کند.
علی: مدیری که نتونه مشکل مردم رو حل کنه مدیر نیست، حالا چه شورا باشه چه فرماندار چه شهردار چه اداره برق چه آب. ولی آدم زورش میاد که میری رای میدی، مثلا شورا، وقتی پای مشکلات پیدا میشه، همین شورا پشتت رو خالی میکنه.
شیرمردی: البته باید همگی قانون را رعایت کنند خصوصا مسئولین، ولی تا جابی که میشه بابد با مردم راه بیایند. گزبنه روستا، شهرک و افزایش محدوده شهری گزینههای مناسبی است. البته گزینه دیگر، به شرط آب، برق، گاز و تلفن و جاده، تقویت روستاهای موجود در دشت بالاست. با تشکر.
شهرک: با تشکر از گزارشگر و نویسنده که زحمت زیادی برای تهیه این گزارش کشیدن. چنین متنهای تحلیلی هست که میتونه جامعنگری رو نشون بده و باعث درک بهتر مساله در دریافت راه حل بشه. به این امید که شهرک جدید پذیرفته بشه.
رضا: جالبه، کسانی که با تخطی از قانون خونههاشونو ساختن، دم از اجرای قانون و همکاری مسوولین میزنن.
باغ موسی: اگه واقعا توانایی خرید زمین و خانه تو شهر رو داشتن نمیاومدن این جاها خونه درست کنن که با این همه مشکل دست و پنجه نرم کنن. از آب و برق گرفته تا مشکلات گرد و خاک و خرابی راه، آبگرفتگی، دفع زباله و گله سگهای ولگرد و هزاران مشکل دیگر. و اگه کار خیلی جزیی تو شهر داشته باشی باید دوازده هزار تومن هزینه رفت و برگشت تاکسی بدی. مگه چفدر از شهر فاصله است؟ همش چند دقیقه هم راه بیشتر نیست. کسی نیست که بتونه مشکلات این مردم رو حل کنه. آخرش مال همین شهریم. از جای دیگه که نیومدیم.
عبدالمهدی قنبری: با تشکر از گریشنا و سرکار خانم یوسفی. گزارش خوب و جامعی بود. همین تحلیلها و گزارشهاست که باعث رفع مشکلات مردمی و به طبع اون پیشرفت شهر و شهرستان خواهد شد. ان شاءالله.
انشاءالله با تلاش مسئولین، مشکلات این مناطق هم برطرف خواهد شد و ساکنان اونجا از امکانات حداقلی زندگی برخوردار بشوند.
راستی، تا حل کامل مشکلات برق میشه از انرژیهای تجدیدپذیر برای موارد حداقلی (نظیر روشنایی و پنکه و ….) استفاده کرد. شاید اولش کمی هزینهبر باشه، اما در بلندمدت میتونه جوابگو باشه. ضمنا اداره برق و نهادهای دیکر هم شاید بتونن حمایت کنن از این روند و در هزینهها سهیم بشن. استفاده از سولار و صفحات خورشیدی موقتا شاید بتونه دردی از این مردم دوا کنه و البته ان شاء الله اگر در آینده برق به اونجا رسید، با توجه به استفاده از این انرژی نو، ساکنان هزینههای بسیار کمتری در این زمینه خواهند داشت. (صرفا در حد پیشنهاد)
مهدی: اقا “رضا” که این دیدگاه رو نوشتین: «جالبه کسانی که با تخطی از قانون خونههاشونو ساختن دم از اجرای قانون و همکاری مسوولین میزنن.»
اینو باید بگم که هنوز به نون شب محتاج نشدید تا من و امثال من رو درک کنید. ما نه دزد، نه گدا و نه قانونشکن هستیم… آدمایی مثل شما هستیم. با این تفاوت که خدا را شکر دو هزار تومن تو جیب نداریم و فقط به خاطر بیپولی و ناچاری به اجبار بیرون شهر خونه ساختیم. اونم نه خونه آنچنانی… خونهای آجری که زمستان سوز سرما داره و تابستان گرمای بیکولر.
زیر خبر صدور کارت ملی هوشمند گراشیها شش سال طول میکشد
نوشته شده در ۹ مرداد ۱۳۹۵، توسط: فاطمه یوسفی، سرویس: ادارات، گزارش
هفتبرکه (گریشنا): طولانی شدن روند صدور کارت ملی هوشمند در گراش نسبت به شهرهای همجوار باعث نارضایتی متقاضیان در گراش شده است. دو ادارهای که در این زمینه مسئولیت دارند، یعنی اداره پست و اداره ثبت احوال، هر کدام توپ را به زمین دیگری میاندازد. فرمانداری هم میگوید دنبال حل مشکل است. البته رییس اداره پست یکی از معدود مدیرانی است که در موارد مختلف، در بخش نظرات، پاسخگوی مردم بوده است.
شکرالله آشفته [رییس اداره پست]: با سلام و عرض ادب و احترام،
احتراماً بدینوسیله به استحضار میرساند که جهت صدور کارت ملی هوشمند طی سه مرحله کار انجام میگیرد: ۱- پیش ثبت نام و نوبتگیری که عمومی و آزاد میباشد و مربوط به سازمان ثبت احوال کشور میباشد و برای هر شخصی جهت ثبت نام و نوبتدهی آزاد بوده و در اختیار هیچ نهاد و یا ارگانی نیست (www.ncr.ir)
۲- پس از مشخص شدن نوبت مراجعه به پست و یا دفتر پیشخوان در کل کشور، ادارات پست تنها وظیفه ثبت اطلاعات، اسکن مدارک، عکس و ثبت اثر انگشت را دارند و روزانه لیست متقاضیان ثبت نام شده که اداره پست به دلیل آزاد بودن ثبت نام هیچگونه اطلاعی ندارد، توسط سامانه به اداره پست ارسال میشود و اداره پست موظف است بر اساس لیست تحویلی از ثبت احوال نسبت به انجام کار اقدام نماید و حق حذف و یا اضافه نمودن هیچ فردی را در این سامانه ندارد و باید نسبت به انجام مراحل فوقالذکر اقدام نماید که الحمدلله تاکنون این امر توسط ادارات پست و همچنین پست گراش صورت پذیرفته است
۳- ارسال مدارک متقاضیان از پست به ثبت احوال از طریق سامانه و تأئید و یا رد اطلاعات توسط سازمان ثبت احوال و سپس صدور کارت ملی توسط خود سازمان ثبت احوال، حال اینجا باید گفت که اداره پست در کاهش یا افزایش سهمیه چه نقشی دارد؟ جایی که اداره ثبت احوال خودش سهمیه تعیین میکند و خودش جهت ثبت نام و نوبتدهی آزاد و عمومی اعلام میکند و تنها جهت اسکن برخی مدارک و عکس و اثر انگشت متقاضیان را به اداره پست معرفی مینماید، باز هم سهمیه دست اداره پست است؟ در حال حاضر قریب به۳۴۰ نفر پیش ثبت نامی در اداره پست انجام پذیرفته و هنوز متقاضیان منتظر نوبت دهی هستند و اداره پست هیچ اختیاری جهت نوبت دهی ندارد. باز اداره پست مقصر است؟
درپایان خدمت همه همشهریان عزیز باید عرض نمایم ما مأمور به وظیفهایم و نمیخواهیم کسی یا شخصی یا ادارهای را مقصر اعلام نماییم. ولی زیبنده یک شهرستان نیست که افراد جهت کارت ملی و نیاز مبرم جهت مسافرتهای ضروری به خارج از کشور به شهرستانهای همجوار جهت صدور کارت ملی مراجعه نمایند و اداره پست آمادگی خود را جهت اضافه نمودن هر تجهیزاتی جهت افزایش سهمیه شهرستان گراش اعلام میدارد تا مشکل همشهریان محترم هرچه زودتر حل گردد.
در ضمن جا دارد از پیگیرهای فرماندار محترم شهرستان و معاونت محترم فرمانداری در پیگیری جدی موضوع تقدیر و تشکرنمایم. و من الله التوفیق
شکراله آشفته، خدمتگزار اداره پست شهرستان گراش
هم شهری
۱۷ مرداد ۱۳۹۵
واقعا حا ج آقا شاهچراغی واسه ارد حیفه که دارن میارنش گراش چه کسی تعیین مینه کی بیاد کی نیاد