هفت‌برکه: رییس دانشکده علوم پزشکی گراش تنها رییس در میان پنج دانشگاه‌ علوم پزشکی استان فارس بود که در سمت خود ابقا شد.

به گزارش هفت‌برکه، دکتر سید بصیر هاشمی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، چهارم اسفند ۱۴۰۳ در حکمی، دکتر مهدی محسن‌زاده را در سمت خود ابقا کرد. حکم رییس دانشکده‌های شهرستان‌ها با تایید وزیر بهداشت از طرف رییس دانشگاه علوم پزشکی مرکز استان صادر می‌شود.

پس از تغییر دولت، احتمال تغییر مدیران وجود دارد. در استان فارس نیز روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی شیراز، فسا، جهرم و لارستان در ماه‌های گذشته تغییر کرده بودند. در دانشکده علوم پزشکی لارستان ۹ دی‌ماه ۱۴۰۳ دکتر روح‌الله کریمی که اهل جویم است، از ریاست شبکه بهداشت شهرستان مرودشت به لارستان برگشت و جانشین دکتر سلمان‌پور شد.

MoHsenzadeh

دکتر مهدی محسن‌زاده اسفند ۱۴۰۱ جانشین دکتر احمد عبداللهی شد و در دو سال گذشته ریاست بزرگترین سازمان دولتی شهرستان گراش را بر عهده داشته است. دوران مدیریتی محسن‌زاده به نسبت دوران آرامی بوده است.

حمایت خیرین یکی از دلایل اصلی تثبیت دکتر محسن‌زاده بوده است. موضوعی که خود او نیز پنجم اسفند ۱۴۰۳ در نخستین جلسه هیات رییسه به آن اشاره کرد و گفت: «خیرین نقطه قوت و بازوی پرتوان علوم پزشکی گراش هستند و از حمایت صد درصدی خیرین عزیز شهرستان قدردانی می‌کنم.»

در حال حاضر تیم مدیریتی و هیات رییسه علوم پزشکی گراش از ۵ معاون و ۵ مدیر تشکیل شده است که اکثریت آن با گراشی‌ها است. محقق در معاونت درمان، مهروری در معاونت بهداشت، جعفری در معاونت علمی و پژوهشی، خواجه‌زاده در معاونت دانشجویی و یحیایی در معاونت توسعه، پنج معاون علوم پزشکی همگی گراشی هستند.  گلکار، مدیریت غذا و دارو؛ جنگجو، مدیریت حراست؛ راستی، مدیریت بازرسی؛ خوشبخت، مدیریت روابط عمومی؛ در کنار سمیعی، رییس بیمارستان، هیات رییسه علوم پزشکی گراش را تشکیل می‌دهند.

به نظر نمی‌رسد این ترکیب تغییر خاصی را پیش‌ رو داشته باشد تا با وجود تغییرات سیاسی در دولت، شاهد یک ثبات مدیریتی در علوم پزشکی گراش باشیم.