هفتبرکه: با اعلام نتایج آزمون دکترای دانشگاهها، بیشتر پذیرفتهشدگان این آزمون از میان مدرسان دانشگاه آزاد و فرهنگیان آموزش و پرورش هستند که تمام آنها در دانشگاه آزاد پذیرفته شدهاند. هفتبرکه به سراغ آنها رفته تا علاوه بر یک معرفی کوتاه، از آنها بپرسد که آیا قصد دارند در این مقطع تحصیل کنند یا خیر. شما نیز اگر در میان پذیرفتهشدگان هستید یا کسی را میشناسید، به هفتبرکه اطلاع دهید تا این لیست تکمیل شود.
نیلوفر خواجهزاده امسال در مقطع دکترای رشتهی آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه آزاد شیراز قبول شده و تصمیم او برای ادامه تحصیل قطعی است. او ورودی سال ۹۶ در رشتهی زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه آزاد لار است و سال ۱۴۰۰ بلافاصله بعد از کارشناسی، در دورهی ارشد همین دانشگاه در رشتهی آموزش زبان انگلیسی تحصیل کرده است. خواجهزاده در مدارس پیشدبستان و دبستان فرهنگ گراش، زبان انگلیسی کودکان؛ و نیز در دانشگاه آزاد گراش، دروس زبان پیشدانشگاهی و زبان عمومی را تدریس میکند.
حسن جبرالدینی در رشتهی مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد شیراز قبول شده است و میگوید امسال به طور جدی قصد دارد دانشجوی دکترا شود. او ورودی سال ۸۵ کاردانی دانشگاه آزاد لار در رشتهی تربیت بدنی، کارشناسی ناپیوسته شیراز ورودی سال ۸۸ و ارشد دانشگاه آزاد شیراز ورودی ۹۵ است. جبرالدینی امسال در آزمون استخدامی آموزش و پرورش نیز شرکت کرده و منتظر اعلام نتایج آنجا نیز است. او چند مقالهی علمی داخلی و خارجی هم دارد و به عنوان سخنران در کارگاههای آموزشی شرکت داشته و اکنون در دانشگاههای آزاد لار و گراش در همین رشته مشغول تدریس است. جبرالدینی همچنین رئیس هیات بدمینتون گراش است و چند سال در مقطع غیرانتفاعی نیز تدریس کرده است.
جعفر یوسفی نیز امسال در رشتهی علوم سیاسی گرایش مسائل ایران در دانشگاه آزاد لامرد پذیرفته شده و میگوید امسال دانشجوی دکترا خواهد بود. یوسفی سال ۸۳ تا ۸۵ رشتهی مهندسی کامپیوتر مقطع کاردانی را در دانشگاه اشکذر یزد گذرانده و از سال ۸۹ تا ۹۱ در دانشگاه آزاد لار در همین رشته مقطع کارشناسی خوانده است. سال ۹۸ در دانشگاه علم و هنر یزد از مهندسی کامپیوتر به مدیریت فناوری اطلاعات تغییر رشته میدهد و اکنون مقطع دکترا را در رشتهی متفاوتی در علوم انسانی پیش رو دارد. او در حال حاضر کارمند دانشکدهی علوم پزشکی و مامور به فرمانداری گراش است.
مهندس حمیدرضا هنرور در رشتهی مهندسی سازه دانشگاه آزاد لار مقطع دکترا پذیرفته شده است و میگوید با وجود وقتگیر بودن و هزینهی بالای آن، احتمالا ادامه تحصیل میدهد. او از سال ۶۹ تا ۷۴ دورهی لیسانس را در دانشگاه آزاد یزد و مقطع کارشناسی ارشد را در دانشگاه آزاد لار در همین گرایش تحصیل کرده است. هنرور مدت دو سال است در دانشگاه آزاد گراش در رشتهی معماری تدریس میکند و رئیس کمیتهی عمران دفتر نمایندگی گراش است. او میگوید اولین نفری است که در گراش در مقطع کارشناسی ارشد همین رشته سال ۱۴۰۱ فارغالتحصیل شده است. او همچنین مهندس ناظر بیش از ۴۰۰ ساختمان و مهندس طراح ۵۰۰ ساختمان بوده و به مدت هفت سال سمت معاونت نظام مهندسی لار را در کارنامهی شغلی خود دارد.
اسامی فرهنگیان بومی و غیر بومی دیگری نیز در لیست پذیرفتهشدگان دانشگاه آزاد به چشم میخورد:
– مهرداد بدیعزادگان (معاون پرورشی مدیریت آموزش و پرورش گراش) در رشته حقوق عمومی در دانشگاه آزاد زاهدان پذیرفته شده است.
– امین مهرابی مزیدی (کارمند ادارهی آموزش و پرورش گراش)، رشتهی جغرافیا، دانشگاه آزاد لارستان
– مهدی شاهسوندی (مدیر آموزگار مقطع ابتدایی مدرسه امام موسی کاظم (ع)، دشت رحمانی)، رشتهی علوم تربیتی گرایش فلسفه آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد اسلامی لامرد
– حمیدرضا پرند (مدرس دانشگاه آزاد گراش و پیام نور اوز)، برنامهریزی شهری، دانشگاه آزاد لارستان
محمد زارعی
۳ شهریور ۱۴۰۳
دانشگاه آزاد ب چه درد میخوره…. ترمی ۴۰ میلیون ازت میگیرن ک چی ؟؟ بهت بگن دکتر اونم دکتر بیسواد ……
لغزیان
۲ شهریور ۱۴۰۳
۱- خوشبختانه بیشترین خوانندگان این خبر ” کنکور دکترا” از فرهیختگان و تحصیل کردگان گراشی و غیر گراشی این سایت هستند. دانش و شناخت آنها از وضعیت پیش امده و یا به عمد بوجود آورده شده برای ادامه تحصیلات ارشد و دکترا در این کشور بهتر از هر کسی است و خیلی هم آگاه هستند که در این وادی چه خبر است ، نیازی به طنز نویسی و یا به زبان گراشی لغز گویی جناب لغزیان در این مورد خاص ندارند، وقتی دل همه عزیران از این وضعیت پر درد است و آینده روشنی هم در پیش رو نمی بینند، نیازی به بردن زیره به کرمان نیست.
۲- در لغت نامه ها و فرهنگ لغات مختلف لغز را انتقاد، ایراد ، متلک، خرده گرفتن و طنز وشوخی معنی کرده اند و در مقابل چرند را مترادف بی ربط، بی معنی، یاوه، پوچ و نامربوط نوشته اند حال بر خوانندگان فرهیخته و آگاه است که این کامنت نویس تیلک خارجی را چه نامند ؟
۳- و اما شما کامنت نویسی که نام تیلک خارجی بر خود نهاده ای، اگر به فرموده عمل کرده ای و یا برای نگهداری رانت ناچیزی که وایسته اش هستی، از بس که آش این خبر شور و اوضاع بوجود آورده شده برای ارشد و دکترا را بی نمک شده دیده اید دست پیش گرفته اید که بس نیفتید، غافل از اینکه بدانید جناب لغزیان هرگز و هرگزنمک بر زخم فرهیختگان و تحصیل کردگان این دیار نخواهد ریخت ، برو اگر ته مانده ای از غیرت گراشی داری به مرادهای دلت و باورهایت بگو یا اوضاع را برای این فرهیختگان و تحصیل کردگان بهتر کنند و یا بروند آنجا که زکی خان با یک لشکر سوار رفت.
۴- جناب لغزیان تا بتواند به لژ اعظمی لغز خوانی برسد باید هنوز خیلی کار کند و بدود و بنویسد ولی هرگز در عمرش از تفاوت نرخ ارز ارتزاق نکرده. ارتزاق من از کار و عقل وهوش خود می کنم. تنها کسی ویا کسانی که از تفاوت نرخ ارز در کشور ارتزاق می کنند کسانی هستند که کلید ثروت و کنج این مملکت بدستشان است و با یک حرف و اشاره قیمت ارز را بالا و پایین می کنند. ارتزاق من وهمه مردم منطقه خودمان حتی آنهاییکه در کشورهای عربی خایج فارس کار می کنند از کار و کوشش و زحمت خودشان است نه بالا و پایین کردن به عمد ارز مملکت ، این بدبختی مملکت به مردمان منطقه خودمان مربوط نیست. ادرس غاط به مردم نده.
تیلک خارجی
۲ شهریور ۱۴۰۳
الان فقط نظر لغزیان محترم، چرندنویس اعظم، که تیلکی از تفاوت نرخ ارز ارتزاق میکنه رو کم داریم تا در نقش دلسوز وارسته و خیر فرهنگی نظر بدن!