محمد ناصری، حسین فقیهی و جعفر یوسفی در دومین روز نامشان را برای انتخابات شورای چهارم ثبت کردند. هر سه نفر اعلام کردهاند که به صورت مستقل در انتخابات شرکت میکنند.
محمد ناصری
در گفتگو با خبرنگار گریشنا، محمد ناصری با تایید این خبر گفت: «امروز ظهر ثبت نام کردم و کد رهگیری را هم گرفتم، اما چون وقت تنگ بود، بخشی از کار ناتمام ماند که انشالله فردا تکمیلاش میکنم.» ناصری میگوید عزم نامزدی برای انتخابات را از ماهها قبل داشته است، و این را تمرینی برای نامزدی انتخابات مجلس در آینده میداند. او که خود را نماینده قشر فرهنگی میداند، در خصوص استقلالاش هم اظهار میکند: «من در کارهایم با سفارش عمل نمیکنم. سلیقهام فرق میکند و محدودیت را دوست ندارم. باید به کاری که میکنم اعتقاد و ایمان داشته باشم. به همین دلیل به صورت آزاد و مستقل حضور یافتهام.»
محمد ناصری متولد ۱۳۴۳ در گراش است. ناصری در انتخابات شورای اول نیز نامزد شد و با ۱۴۳۴ رای در جایگاه یازدهم ایستاد. فعالیت ناصری در این سالها بیشتر در حیطه آموزشی به ویژه آمادگی دانشآموزان برای کنکور بوده است. بسیاری از متولدین دهه شصت محمد ناصری را با مدیریت دبیرستان کامروا به یاد میآورند. ناصری اکنون در دبیرستانهای گراش زبان تدریس میکند و مدرک کارشناسی ارشد زبان خود را از دانشگاه شیراز گرفته است.
حسین فقیهی
حسین فقیهی نیز از جمله نامزدهایی است که سابقه فعالیت فرهنگی و مطبوعاتی دارد. او میگوید: «بر اساس سفارشات و تقاضاهایی که مطرح میشود، احساس نیاز میکنم که باشم. هرچند نمیدانم چه کسانی میآیند. تصمیم دارم ثبت نام کنم، ولی در صورتی میمانم که احساس نیاز کنم.»
حسین فقیهی چهره فعالی در انتخابات سالهای اخیر است. او در دو انتخابات ریاست جمهوری گذشته حضور فعالی در ستاد محمود احمدینژاد داشت. بسیاری گمان داشتند که او در دوران احمدینژاد وارد ساختار سیاسی شود اما این اتفاق عملا نیافتد. تلاش او در انتخابات شورای گذشته نیز ناکام بود. فقیهی در چندین شرکت خصوصی از جمله گلت و تارمین سابقه مدیریت دارد و آخرین فعالیت اجتماعی او انتشار پنج شماره نشریه عصر گراش در دوره جدید بود.
حسین فقیهی بعد از کاردانی در رشته فنی به سراغ روانشناسی رفت. بعد از گرفتن مدرک کارشناسی روانشناسی او در حال حاضر مشغول تحصیل در دوره کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی در کیش است.
جعفر یوسفی
جعفر یوسفی، دبیر کانون دانشجویان و دانشآموختگان گراش (کاداگ)، فعالیتهای تبلیغاتیاش را ماهها قبل از این شروع کرده بود، و امروز در آخرین ساعات عصر ناماش را ثبت کرد. وقتی از یوسفی میپرسیم چرا روز اول ثبت نام نکرده است، میگوید: «دیروز دنبال کارهای فارغ التحصیلیام بودم.» او که میگوید به هیچ کدام از مساجد نزدیک نخواهد شد، حتی اعضای ستادش را هم مشخص کرده است.
جعفر یوسفی فرزند نگهدار متولد ۱۳۶۵ و تاکنون جوانترین نامزد ثبتنام کرده برای انتخابات است. او که در دوره فرمانداری مسعود خواستخدایی در فرمانداری حضور داشت در حال حاضر کارمند کمیته امداد امامخمینی است. جعفر یوسفی در کنار مدیریت شرکت شهر ارتباطات گراش معروف به اچم نت، مسئولیت هیات تنیس گراش و دبیر کانون دانشجویان و دانشآموختگان گراش (کاداگ) را نیز بر عهده دارد.
هنوز فرصت زیادی باقی است که گزینههای محتمل دیگر تصمیم نهاییشان را بگیرند. شنیدهها حاکی است که رایزنیها برای مجاب کردن حبیب الله مهرابی و دکتر فتحی به نامزدی همچنان ادامه دارد. علی اصغر حسنی هم جزو گزینههایی برای حضور در شورای شهر با او صحبت شده است.
من
۳۱ فروردین ۱۳۹۲
جعفر اژدری، محمدکاظم جعفری، علی اصغر حسنی، علی اکبر شامحمدی، دکتر احمد عبداللهی، علی عظیمی، عبداله صلاحی، مرتضی فتحی،حبیب اله مهرابی، سلمان مهرابی، عبدالحسین مهروری،محمد نام آور، عبدالرضا هرمزی، حمیدرضا هنرور.
این بهترین لیست می تونه باشه اگه بیان.
محمدی
۳۰ فروردین ۱۳۹۲
خوشحالم از اینکه جعفر یوسفی ثبت نام کرده
جوون پر شور و فعالیه
دانشجو
۲۹ فروردین ۱۳۹۲
با سلام خدمت روسای سایت گریشنا
اگر لطف کنید و کمی (نه زیاد) به دور از غرض ورزی افراد را معرفی کنید ممنون می شویم.
مردم مدتهاست متوجه این سبک اخبار شما شده اند.
اگر نظر را حذف نکنید نشان از انتقاد پذیری تان است…
محمد خواجهپور
۲۹ فروردین ۱۳۹۲
ما از همه نامزدها خواستهایم که روزمه خود را برای ما بفرستند. اگر موردی احساس میکنید همراه با غرضورزی است بفرمایید تا توضیح بدهیم یا این که اصلاح شود.
دانشجو
۲۹ فروردین ۱۳۹۲
آقای خواجه پور!
سه بار ایرادات را اعلام کردم اما شما تایید نکردید…
محمد خواجهپور
۲۹ فروردین ۱۳۹۲
برای شما ایمیل زدم.
دانشجو
۲۹ فروردین ۱۳۹۲
البته با تشکر از اصلاحات نسبتا خوبتان!
شهروند
۲۹ فروردین ۱۳۹۲
این جمله خیلی توی ذوق میزند.
” آخرین فعالیت چشمگیر او انتشار چهار شماره نشریه عصر گراش بود.”
چرا اینکارا را میکنید بروید از خدا بترسید.
محمد خواجهپور
۲۹ فروردین ۱۳۹۲
من نفهمیدم اشکال این جمله کجاست؟ اگر میتوانید دقیقتر بفرمایید.
hamsayeh2
۲۹ فروردین ۱۳۹۲
با اصلاح یک کلمه، جمله روان تر شد شد
گراش دوست
۲۸ فروردین ۱۳۹۲
به ترتیب الفبا
جعفر اژدری، محمدکاظم جعفری، سید عباس جهانبانی، خسرو حسن زاده، علی اصغر حسنی، علی اکبر شامحمدی، دکتر احمد عبداللهی، علی عظیمی، مرتضی فتحی، عبدالعزیز فیروزی، محمد کریمیان، مسعود محسن زاده، حبیب اله مهرابی، سلمان مهرابی، عبدالحسین مهروری، رحمت اله مهیایی، محمد ناصری، محمد نام آور، عبدالرضا هرمزی، حمیدرضا هنرور،
فکر میکنم این عزیزان شورای بسیار خوبی را میتوانند تشکیل دهند.
...
۲۸ فروردین ۱۳۹۲
با سلام و خسته نباشید…
با شناخت جزئی که از نامزد ها دارم خدارو شکر همه دلسوزن … مخصوصا آقای ناصری.
با تشکر
وحید بصیری
۲۸ فروردین ۱۳۹۲
با سلام و تشکر از اقای ناصری که احساس تکلیف کردند و در انتخابات شورا کاندیدا شدند به امید موفقیت ایشان در انتخابات بیش رو
اسماعیل
۲۸ فروردین ۱۳۹۲
بنظر من این افراد واقعا خوبن اگه بیان
اصغر حسنی.حبیب الله مهرابی.مرتضی فتحی.خسرو حسن زاده.مرتضی دارشی
آقای ناصری و شاه محمدی هم که خدا رو شکر اومدن
نام شما...
۲۸ فروردین ۱۳۹۲
حاج ابراهیم شیروان هم کاندید شده اند
مرتضی موغلی
۲۸ فروردین ۱۳۹۲
با سلام.تا بحال که افراد خوبی پا به نامزدی عرصه انتخابات گذاشته اند