هفت برکه: سومین دوره مسابقات استانی هنرهای رزمی سواره، برای اولین بار در شهرستان گراش برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره ورزش و جوانان: چهارم و پنجم اسفند ماه، بیست ورزشکار، در مسابقات استانی هنرهای رزمی در سه سبک کمانگیری روی اسب، در ورزشگاه دکتر محبی گراش با هم رقابت کردند. طفیونی، ریاست هیئت سوارکاری استان فارس با حضور در گراش، شاهد این رقابتها بود.
مراحل تایید صلاحیت سوارکار برای حضور در مسابقه شامل چک شدن تجهیزات سوارکار،کمان،تیر و… با حضور دکتر رحماننیا، دامپزشک اعزامی، هیات استان انجام شد و این رقابتها با رعایت تمام اصول ایمنی و طبق قوانین مصوب شده فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران، آغاز شد. این رقابتها با هدف ارتقا سطح کیفی ورزشکاران مبتدی، برگزار شد و ورزشکاران در دو سطح تیمی و انفرادی توانایی خود را محک زدند.
در قسمت تیمی، تیم ملت الف گراش به سرپرستی حمیدرضا محمدی مقام اول، تیم آرش شیراز به سرپرستی مهدی جوانمردی مقام دوم و تیم طلوع الف لار به سرپرستی مجتبی شهر آشوب به مقام سوم دست یافتند.
در قسمت مبتدی در بخش انفرادی احمدرضا امانتی اول شد، معصومه پورشمسی به مقام دوم رسید و پارسا نظرپور اردکانی مقام سوم را به دست آورد و در بخش آزاد، پیمان دانشمندی،سلمان زارع قشلاقی،محمد مهدی جوانمردی، به ترتیب مقام اول تا سوم را از آن خود کردند.
این مسابقات را مجتبی فرهادیانفرد، مسئول کمیته هنرهای رزمی سواره استان فارس، مدیریت میکرد و اعضاء هیأت سوارکاری و باشگاه ملت گراش با او در برگزاری این مسابقات همکاری داشتند. املاک قاسمی به عنوان اسپانسر، هزینههای برگزاری این رقابتها را بر عهده داشت و ادره ورزش و جوانان و پیشکسوتان در این رشته حامی برگزاری این مسابقه بودند.
پس از پایان دور اول و دوم مسابقه تمامی ورزشکاران در کنار خانوادههای خود به صرف ناهار پرداختند. و پس از آن سومین بخش مسابقه شروع شد و نفرات برتر انتخاب شدند. پایان بخش مسابقات مراسم با شکوه اختتامیه به همراه جشن میلاد امام حسین (ع )و حضرت ابوالفضل (ع) بود که با حضور مسئولین و پیشکسوتان و خانوادهها از برترینها، پیشکسوتان و عوامل اجرایی این مسابقات تقدیر شد.
گراشی
۸ اسفند ۱۴۰۱
اول که اینا واسه تفریحه.
دوم اگه خواستین برین جنگ و دفاع باید برین کار با نفربر و تانک و ژسه و کلاش و کاتیوشا و خمپارهانداز یاد بگیرین و خمپارهانداز روو دوشتون بذارین و بزنین.
خیلی نمیخواد تفریح و خودی نشان دادنتون رو منت سر اسلام و دفاع بذارین.
لغزیان
۷ اسفند ۱۴۰۱
آ آی گراشیها حالا خودمونیم آ این شرع وندهای گراش هم عجب تحفه های هستند نمی دانم شایدم هم مثل اینها در کشور زیاد باشند که دلار زده بالای شصت هزار، گمونم شرع وندهای گراش نمونه هستند کامنتهای این دو شرع وند را بنگیرید برگزار کنندگان این مسابقه اگر منگ نکنند حتما “گل” گیجه خواهند گرفت یکی با آوردند دو آیه به یقین رسیده که مردها چهار چشمی زنها را نگاه می کرده اند بعدش یادش آمده که این نوع مسابقه برای دفاع از آرمانی از آرمانهای اسلام لازم بوده که به این شیوه برگزار شود منظور چهار چشمی دیدن زدن. این شرع وند همشهری ما فکر می کند دفاع از اسلام همان سواری و تیراندازی با کمان است و دشمن هم حرمله و سنان ابن انش که کمانداری کنند.
شرع وند و همشهری دوم آسید مجتبی هم به ما بیخبران اطلاع داده که به یمین تاکیید حضرت رسول صلوات الله این ورزش در کل دنیا در حال گسترش است بخصوص کشورهای اسلامی البته با تآییدها سمع و نظر مراجع عالیقدر که بله چنانچه این ورزش با حفظ اصول زن و مرد انجام شود حتما برای جنگ و آرمانهای اسلام آماده خواهند شد. به این می گویند شرع وند آگاه و تبیین شده، جناب لغزیان اگر بگوید دیدَمَدی دوره اسب و تیر کمان زمانیست که جنگ و دفاع را پشت سر گذاشته و فقط سرگرمی ورزش و تفریحی شده آنهم برای عده ی شکم سیر و یا کم سیر علاقمند به اسب و تیراندازی و الا دنبال این نوع کارهای دفاعی نمی رفتند . درست است که کشورهای اسلامی این نوع ورزش و همه نوع اش در اسب سواری زیاد کرده اند ولی نه برای دفاع از اسلام بلکه به عشق و تفریح و خیال میراث اجدادیشان .باور نمی کنید برو از شیخ محمد حاکم دبی بپرس که خدای همه نوع ورزش با اسب هستند. شکم سیری کجا و سفارش حضرت رسول صلوت الله کجا. واقعاً هم این شرع وندان دیدَمَدی تشریف دارند
امیر
۷ اسفند ۱۴۰۱
جناب شهروند بهتر هست بجای گیر دادن به این ورزش که از موکدات پیامبر(ص) هم هست،دیدتون رو باز کنید و ببینید که بانوان با پوشش مناسب حضور داشتن.
الان هم دوره زمانه ای نیست که خانم ها رو در خانه بند کنید.
تا کی ما باید بگیم چون خانم هستیم پس نباید اینکار رو انجام بدیم یا از علائقمون دست بکشیم . با حفظ شئونات اسلامی در جامعه حضور داریم و خواهیم داشت.
درود بر بانوان سرزمینم
مجتبی
۷ اسفند ۱۴۰۱
با سلام و تبریک اعیاد شعبانیه جا داره خسته نباشید بگم به تمامی عواملی که باعث شدن ورزشی رو تأکید حضرت رسول صلوات الله علیه هست رو به خوبی هرچه تمام تر برگذار بشه این رشته ورزشی در کل دنیا در حال گسترش هست وبسیاری از کشور های اسلامی در حال توسعه هرچه تمام تر این رشته هستن و جالب اینه سازمان یونسکو ریشه این رشته ورزشی رو کشور های اسلامی از جمله ایران عزیز ذکر شده ود تمامی کشورهای اسلامی با رعایت شئونات اسلامی زنان و مردان باهم رقابت داشته و دارند و به از سمع و نظر مراجع عالیقدر رسیده و خواهد رسید فلسفه پایه این رشته جنگ هست و شعار اون اینه که چنانچه نیاز باشه زن و مرد با حفظ اصول دوش به دوش هم برای آرمان های خودشون خواهند جنگید
شهروند
۶ اسفند ۱۴۰۱
قُلْ لِلْمُؤْمِنِینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ … آیه ۳۰ سوره نور
وَ قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ … آیه ۳۱ سوره نور
مسئولین مسلمان و مومن شهرستانی و استانی لطف کنید در مورد رعایت دستورات قرآنی فوق در این مسابقه توضیحی ارائه بدن.
یقینا از این دستور سرپیچی شده ولی حتما ضرورت ایجاب میکرده که مردها بشینن چهارچشمی مسابقه زن ها رو تماشا کنند و بالعکس! یا برای دفاع از آرمانی از آرمان های اسلام و ایران لازم بوده مسابقه به این شیوه برگزار بشه و لاغیر!