هفتبرکه – گریشنا: با تصمیم ستاد مقابله با کرونا تعطیلی بیشتر اصناف تا پایان فروردین ادامه خواهد شد. برخی از اصناف با گرفتن گواهی آموزشی از ۲۳ فروردین به شکل محدود فعال خواهند شد.
به گزارش حجت عابدی از فرمانداری گراش ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا در گراش صبح سهشنبه ۱۹ فروردین به ریاست اصغر فرودی فرماندار گراش و با حضور سید رحیم روان بین رئیس دادگستری، دکتر احمد عبدالهی رئیس دانشکده علوم پزشکی، دادستان عمومی و انقلاب، اعضای شورای تامین، بخشدار مرکزی، شهردار، معاونین بهداشت و درمان دانشکده علوم پزشکی و روسای برخی از دستگاههای اجرایی شهرستان بدون حضور خبرنگاران برگزار شد.
بازگشایی برخی اصناف به معنی عادیسازی امور نیست
اصغر فرودی فرماندار گراش در این جلسه با بیان اینکه مشاغل و اصناف غیر ضروری در شهرستان گراش تا پایان فروردین ماه تعطیل هستند، اظهار داشت: طبق تصمیم ستاد مقابله با کرونا در شهرستان گراش همه مشاغل و اصناف پرخطر به جز سوپرمارکتها، نانواییها، مرغ فروشیها و قصابیها تا پایان فروردینماه در شهرستان گراش تعطیل هستند و تنها فروشگاههای تعمیرات تاسیسات ساختمانی نظیر لولهکشیها، برقکشیها و گازکشیها، ماهیفروشیها، مراکز فروش دارو و تجهیزات دامپزشکی و کشاورزی، دفاتر پیشخوان، بیمه، پلیس +۱۰، صرافیها با رعایت پروتکلهای بهداشتی و اخذ گواهی آموزشی از بهداشت از شنبه ۲۳ فروردین ماه از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۲ ظهر مجاز به فعالیت هستند.
اصغر فرودی با بیان اینکه بازگشایی برخی اصناف به منزله عادی سازی امور نیست، تصریح کرد: بازگشایی برخی اصناف به منزله عادی سازی امور نیست و مردم باید طرح فاصله گذاری اجتماعی را تا پایان فروردین ماه رعایت کنند.
وی با تاکید بر اینکه بازگشایی واحدهای صنفی تا اعلام رسمی ستاد پیشگیری از کرونا ممنوع است، افزود: واحدهای صنفی این شهرستان نباید تا اعلام رسمی ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا اقدام به باز کردن واحدهای خود کنند.
فرودی در خصوص فعالیت ادارات دولتی، گفت: ادارات دولتی از بیست و سوم فروردین با حضور دو سوم کارمندان خدمت رسانی به مردم را در دستور کار قرار میدهند و یک سوم کارکنان نیز به صورت دورکاری یا مرخصی در منازل خواهند بود و تمامی مدارس و دانشگاهها تا پایان فروردین ماه تعطیل هستند.
وی با بیان اینکه براساس پروتکلهای بهداشتی، هرگونه تجمع به نفع مردم نیست و آسیب پذیری به همراه دارد، خاطر نشان ساخت: هر گونه تجمعی که زنجیره انتشار ویروس کرونا را تسریع کند اعم از تجمعات سیاسی، عبادی، فرهنگی و اقتصادی در این شهرستان خلاف قانون است چرا که این تجمعات شتاب دهنده این ویروس بشمار می روند.
فرماندار گراش با اشاره به اینکه کاهش آمار کرونا منوط به همراهی جدی مردم است، تصریح کرد: توجه به توصیهها و راهکارهای کاهش شیوع بیماری کرونا برای همه ضروریست و مردم بایستی با رعایت هشدارهای بهداشتی مانع از گسترش بیماری کرونا در جامعه شوند
وی از لغو جشنهای نیمه شعبان در مساجد و تکایا خبر داد و گفت: امسال برای رعایت مسائل بهداشتی و ممنوعیت اجتماعات، جشن میلاد منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان (عج) در روز ۱۵شعبان برگزار نخواهد شد.
اصغر فرودی با اشاره به اینکه در یک ماه گذشته جلسه ستاد مقابله با کرونا با حضور اعضای شورای تامین، رئیس و معاونین دانشکده علوم پزشکی و کادر بهدشت و درمان و مسئولین دستگاههای اجرایی شهرستان به صورت مستمر برگزار شده، اظهار داشت: در این جلسه اعضای ستاد گزارشهای لازم را ارائه میدهند.
جلسات ستاد مقابله با کرونا باید کاربردیتر ادامه پیدا کند
سید رحیم روان بین رئیس دادگستری شهرستان گراش با بیان اینکه برنامههای آموزشی برای مقابله با ویروسکرونا تدوین شود، اظهار داشت: پیشگیری از طریق آگاهسازی و آموزش، اصلیترین اولویت در مقابله با شیوع ویروس کرونا و کاهش مبتلایان به این بیماری است و در این زمینه نیاز است که برنامهای یا طرحی تدوین شود
حجت السلام و المسلمین مسلم سعادت پور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گراش گفت: جلسات ستاد مقابله با کرونا باید کاربردیتر ادامه پیدا کند و با توجه به دغدغه اقتصادی مردم نیاز است محدودیت زمان و مکان را در بازگشایی اصناف در نظر گرفت
وی افزود: ستاد پیشگیری و مقابله با بحران کرونا در گراش موفق عمل کرد و جلوی شیوع بیشتر این بیماری را تا حدود زیادی گرفته است
دکتر احمد عبدالهی رئیس دانشکده علوم پزشکی گراش، گفت: بیماری کرونا تنها با تصمیمات پزشکی کنترل نمیشود، بلکه نیاز است نظریات اجتماعی، فرهنگی و امنیتی در این زمینه ارائه شود
وی با بیان اینکه اگر رعایت نکنیم، موج بعدی کرونا در راه است، تصریح کرد: با بیتوجهی عدهای از مردم به توصیههای پزشکان و مسوولان، موج دوم اپیدمی کرونا رخ خواهد داد که به معنی افزایش موارد ابتلا، بستری و مرگ و میر است.
دکتر عبدالهی،افزود: اگر مردم دستورات بهداشتی را رعایت نکنند و شیوع ویروس کرونا را جدی نگیرند، حداقل چند ماه دیگر کشور درگیر کرونا خواهد بود.
رئیس دانشکده علوم پزشکی گراش با تبریک هجدهم فروردین ماه روز جهانی بهداشت به کادر بهداشت و درمان، گفت: تمام زیرساختها و عوامل بهداشت و درمان در شهرستان گراش فراهم و آماده تامین سلامت مردم هستند.
پلمب ۳۰ واحد صنفی در گراش
سرهنگ محمد جواد اسلامی مهر فرمانده نیروی انتظامی گراش با بیان اینکه نیروی انتظامی با تمام توان در کنار جامعه پزشکی فعالیت میکند، اظهار داشت: نیروی انتظامی برای قطع زنجیره بیماری کرونا با تمام توان وارد عرصه شده است و از همه ظرفیت های خود در این زمینه استفاده میکند.
فرمانده ناجا در گراش، گفت: از آغاز اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی تعداد جریمههای صادره برای رانندگان متخلف ۷ مورد و خودروهای توقیفی ۱۰ مورد بوده است. همچنین ۳۰ واحد صنفی در این ایام پلمب شدند.
سرگرد مجتبی دهقان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گراش گفت: برای مبارزه با کرونا نیاز است همه ادارات و نهادهای شهرستان مشارکت داشته باشند
وی با اشاره به تصمیات ستاد مبارزه با کرونا به برخی از مصوبات جلسه اشاره کرد و خواستار پیگیری آن شد.
۷۳ نفر بستری در بیمارستان گراش
دکتر سید جواد محقق معاون درمان دانشکده علوم پزشکی گراش گفت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا ۷۳ نفر با علائم تنفسی در بیمارستان گراش بستری که ۵۴ نفر از بیماران در بخش کرونا و ۱۹ نفر دیگر در بخشهای دیگر بستری و رسیدگی شدند.
وی افزود: از ۵۴ نفر بستری شده در بخش کرونا، ۱۷ نفر با تست مثبت که ۱۴ نفر بهبود یافتند و از بیمارستان ترخیص و متاسفانه ۲ نفر از بیماران فوت شدند
دکتر محقق گفت: در حال حاضر یک نفر با تست مثبت و ۸ نفر با علائم بیماری بستری در بخش کرونا منتظر جواب هستند و ۳۰ نفر تست انها منفی بوده است
وی با بیان اینکه روند رشد ویروس کرونا در شهرستان گراش نگرانکننده است،افزود: متاسفانه در ۴۸ ساعت گذشته ۸ نفر به جمع مبتلایان به ویروس کرونا در شهرستان اضافه شده و این روند نگرانکنندهای را نشان میدهد. از این ۸ نفر ۶ نفر زن و دو نفر مرد که چهار نفر اهل گراش و ۴ نفر دیگر اهل روستاهای اطراف هستند
وی با اشاره به اینکه مردم شهرستان گراش به دلیل آگاهی و ارتباط با کشورهای حوزه خلیج فارس امادگی وضع قوانین سختگیرانه را دارند، خاطر نشان ساخت: موضوع شیوع ویروس کرونا در شهرستان و استان یک موضوع جدی است و باید مردم تا حد امکان از منزل خارج نشده و بهداشت فردی را رعایت کنند
دکتر طیبه مهروری سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش خواستار هماهنگی و همکاری بیشتر نهادهای اجرایی و نظارتی در برخورد با متخلفین و قانون شکنان حوزه بهداشت و درمان شد.
یوسف امینی رئیس اتاق اصناف شهرستان گراش با اشاره به دستور رئیس جمهوری مبنی بر آغاز فعالیت مشاغل و کسب و کارهای کم ریسک از ۲۳ فروردین ماه گفت: اتاق اصناف گراش برای بازگشایی مشاغل با ریسک پایینتر تابع تصمیمات ستاد مقابله با کروناست.
کنترل ورودیها و ضدعفونی معابر ادامه پیدا میکند
ابراهیم خداشناس شهردار گراش از تلاش شبانه روزی نیروهای اتش نشانی و خدماتی شهرداری به همراه گروههای جهادی و نیروهای بسیج سازندگی به منظور ضدعفونی و گندزدایی معابر و خیابانهای سطح شهر خبر داد و افزود: برنامه ضدعفونی معابر شهری تا رفع کامل خطر کرونا در گراش ادامه خواهد داشت
در این جلسه مسائل و موضوعات مختلف از جمله بازگشایی تدریجی اصناف و بازار با رعایت پروتکلهای بهداشتی، کنترل مبادی ورودی شهرستان تا پایان ماه جاری، ضرورت تدوین برنامه و طرحهای اموزشی، ادامه گندزدایی و ضدعفونی معابر عمومی و خیابانهای سطح شهر، برخورد جدی با متخلفان و قانونشکنان مورد بحث و مورد بررسی قرار گرفت
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گراش به مناسبت روز جهانی بهداشت از دکتر محقق و دکتر مهروری معاون درمان و سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی با اهدای لوح تقدیر تجلیل کرد
ضد عفونی روزانه دستگاههای خودپرداز توسط بانکها، ارائه لیست مسافران پروازی توسط اداره کل فرودگاه لارستان، تمدید طرح فاصله گذاری اجتماعی تا ۳۰ فروردین ماه، تعطیلی اصناف و مشاغل غیر ضرور تا پایان ماه جاری، تشدید کنترل ایست بازرسی مبادی ورودی شهر گراش و بخشهای تابعه شهرستان توسط نیروی انتظامی و بسیج، تعطیلی مدارس و دانشگاهها تا ۳۰ فروردین ماه، ارائه گزارش راهاندازی نقاهتگاه برای بهبود یافتههای بیماری کرونا توسط ناحیه مقاومت بسیج، عدم برگزاری جشنهای نیمه شعبان و جلوگیری از تجمعات در مساجد و تکایا و گندزدایی و ضد عفونی معابر بخصوص در مناطق پر خطر توسط شهرداری مهمترین مصوبات این جلسه بود.
دانا
۲۱ فروردین ۱۳۹۹
باسلامبهجنابفرماندار
خواهشمیکنمبهمسوولینبگینخودشونمرعایتکننو
کروناراجدیبگیرنوهیباکارگروغیرهواسهکارنرنصحرا
وباهمخوراکنخورن.ماخانوادهشونهمدرخطریم.
آخهتاکیزنوبچه،عینهمیارپلیسباشیموتذکربدیم.
دلمونخستهشدکه😱😩😷
grash
۲۰ فروردین ۱۳۹۹
با سلام و احترام
با توجه به مشکلات اقتصادی افراد ضعیف و کم درآمد، این تصمیم مغایرت قانونی با دستور رئیس جمهور دارد چراکه همه باید تابع قانون باشند.
ع.ا. مظفری فرد
۲۰ فروردین ۱۳۹۹
“اجاره بهای اماکن تجاری و شرایط غیر مترقبه”
معمولا در قرارداد ها بندی گنجانده شده است که در شرایط غیر مترقبه که خارج از کنترل طرفین قرارداد باشد ، انجام تعهدات طرفین به حال تعلیق در می آید و این تعلیق تا زمان عادی شدن شرایط ادامه می یابد.
حتی اگر در قراردادی صریحا به این مورد اشاره نشده باشد نیز با توجه به عرف ، شرایط غیر مترقبه قابل اطلاق است .
شرایط و تعطیلی برخی اصناف در دوران همه گیری کرونا نیز از جمله این شرایط غیر مترقبه محسوب می شود که قطعا خارج از اراده و کنترل مستاجرین و موجرین می باشد .
تا کنون تعدادی از موجرین محترم و عزیز با درک این شرایط پیشقدم شده و فارغ از هر بند و تبصره و ماده ی قانونی ، دلسوزانه اجاره بهای املاک تجاری خود را بخشیده اند .
اما تعدادی نیز این کار را انجام نداده اند …
و از این رو می بایست قانون و دستگاه های اداری و قانونی ذیربط( به ویژه ستاد مقابله با کرونا ) وارد موضوع شوند و در کنار تصمیماتی که برای تعطیلی و سایر اقدامات فاصله گذاری اجتماعی اتخاذ می کنند ، در این مورد نیز از واحد های صنفی تعطیل شده حمایت نموده و مالکین محترم را مکلف به عدم دریافت اجاره بها در طول مدت تعطیلی کنند .
و البته ستاد شهرستانی مذکور می تواند این پیشنهاد را برای اجرا در سطح استان و کشور ، به ستادهای استانی و کشوری نیز ارائه نماید .