هفت‌برکه (گریشنا): از ۱۶ دانش‌آموزی که باعث شده‌اند در سال گذشته در مصرف برق در خانه‌یشان صرفه‌جویی شود، در همایش همیاران برق دانش‌آموزی تقدیر شد.

به گزارش هفت‌برکه، صبح امروز هجدهم دی‌ماه ۱۳۹۶، همایش تجلیل از همیاران برق دانش‌آموزی در شهرستان گراش با حضور سعید نایب‌زاده، کارشناس مدیریت مصرف برق فارس، مهندس قدرت‌الله فانی، رییس اداره برق گراش، و جمعی از مدیران مدارس و دانش‌آموزان گراش در سالن شوری اداره آموزش و پرورش برگزار شد.

bargh6

فانی: هدف از این همایش ایجاد انگیزه است

مهندس قدرت‌الله فانی، رییس اداره برق شهرستان گراش، با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این همایش ایجاد انگیزه در بین دانش‌آموزان و مردم است گفت: «این همایش سال گذشته هم در گراش برگزار شد، ولی محدودتر اجرا شد، آمار و اطلاعات نشان می‌دهد که ما افراد پرمصرفی در زمینه‌های مختلف، به خصوص در زمینه انرژی هستیم. مصرف برق در ایران سه برابر متوسط مصرف جهانی است که نشان می‌دهد یک مشکل فرهنگی داریم که در پی آن می‌رسیم به بحث مهارت آموزشی و در ادامه هم می‌رسیم به بحث انگیزه. هدف از برگزاری این همایش، ایجاد انگیزه در خانواده‌ها و دانش‌آموزان است تا بتوانیم در آینده به یک الگوی مصرف برسیم.»

فانی با بیان اینکه یکی از بندهای اقتصاد مقاومتی اصلاح الگوی مصرف است افزود: «طرح همیاران برق دانش‌آموزی یکی از طرح‌هایی است که به اصلاح الگوی مصرف کمک می‌کند. ما در این همایش قرار است از دانش‌آموزانی که در سال گذشته در این طرح موفق بوده‌اند، تجلیل کنیم.»

نایب‌زاده: به صرفه‌جویی نیاز به ساخت ۴ نیروگاه از بین رفت

سعید نایب‌زاده، کارشناس مدیریت مصرف برق فارس مهمان همایش همیاران برق دانش‌آموزی، گفت: «این دومین سالی است که در بین شما برای تجلیل از همیاران برق دانش‌آموزی حضور دارم و برای دومین سال این طرح را با موفقیت اجرا کردیم. بحث مدیریت مصرفی و بهینه‌سازی مصرف بحثی است که در یک دهه اخیر در وزارت نیرو به جد به آن اهمیت می‌دهند و بودجه‌های بسیار زیادی برای آن هزینه می‌شود. از این بابت که در قبال این هزینه‌ها از مجموعه وزارت نیرو پاسخ‌های خوبی را بگیریم و بازخوردهای خوبی هم برای آن‌ها باشیم.»

نایب‌زاده کاهش مصرف برق سال گذشته در استان فارس را ۳۰۰ مگا وات دانست و گفت: «پیک بار و اوج مصرف در سه ماهه دوم سال اتفاق می‌افتد که طبیعتا در این ایام ما بیشترین مصرف را داریم، امسال بالغ بر ۴ هزار مگابات صرفه‌جویی در ایام پیک بار تابستان داشته‌ایم که اگر با اعداد و ارقام محاسبه کنیم، ۴ هزار مگاوات صرفه‌جویی معادل ۴ نیروگاه هزار مگاواتی است که ما باید احداث کنیم و بتوانیم این ۴ هزار مگاوات را تامین کنیم؛ که تا ساخته شود و به دست مشترک برسد، هزینه‌های زیادی را متحمل می‌شود. در این طرح‌ها که اجرا شد، در بخش‌های مختلف توانستیم این پیک بار را کاهش دهیم. این کاهش در استان فارس ۳۰۰ مگابات بود.»

کارشناس مدیریت مصرف برق درباره‌ی سهم شهرستان گراش نیز گفت: «سهم شهرستان گراش در سال گذشته در این طرح ۴۵ ثبت نامی بود که ۱۷ اشتراک توانستتند در کار خود موفق باشند و امروز از آنها تقدیر خواهد شد.» او در پایان از ادامه این طرح نیز خبر داد: «این طرح همچنان ادامه خواهد داشت و اخیرا هم شرکت توانیر بودجه این طرح را تصویب کرده است.»

در پایان مراسم از خانم علی‌پناهی، مدیر نمونه، و خانم فولادی، معلم نمونه مدرسه خیرالنسا زاهدی، در طرح همیار برق دانش‌آموزی تقدیر شد.

طوبی توحیدی‌نژاد، فاطمه اسدی، فاطمه خورشیدی، فاطمه سپهر، نرگس شبان، سحر کشوری، زهرا پیام، فاطمه امین‌زاده، محبوبه عباسی، زینب محبی، زهرا نادرپور، مرضیه باقرپور، زهرا پاکدل، فاطمه عظیمی، زهرا عبدالهی و عاطفه قنبری، ۱۶ دانش‌آموز همیار برق بودند که لوح تقدیر و هدایایی دریافت کردند. هدیه‌های این همایش لامپ‌های کم‌مصرف بود که با موضوع همایش هم همخوانی داشت. هدیه ویژه این همایش یک دستگاه دوچرخه بود که با قرعه‌کشی بین این ۱۶ نفر به فاطمه امین‌زاده اهدا شد.

اجرای گرود سرود دانش‌آموزی، نمایش طنز آموزشی با موضوع صرفه‌جویی در مصرف برق با اجرای مجتبی سراجی و محمد نظامی، و مسابقه پرسش و پاسخ از دیگر برنامه‌هایی بود که در این همایش اجرا شد.