هفتبرکه: پس از اعلام نتایج کنکور دکتری، در ابتدای هفته نتایج کنکور کارشناسی ارشد نیز اعلام شد. امسال دست کم سه گراشی در مقطع دکتری و چندین نفر در مقطع کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) به دانشگاه خواهند رفت.
نکتهی جالب، حضور دو تن از فرهنگیان گراش در میان قبولشدگان دکتری است: جعفر رسولینژاد و عبدالمهدی سعادت نشان دادند که همچنان دود از کنده بلند میشود و حالا که فراغتی حاصل شده است، میتوان علاقه به آموختن دانش را دنبال کرد.
پندری لیست اولیهای از قبولشدگان منتشر کرده بود که با پیگیری هفتبرکه، این لیست در حال تکمیل شدن است. شما هم اگر از قبولشدگان هستید یا خبری از آنان دارید، به ما خبر بدهید.
قبولیهای مقطع دکتری:
🔹 جعفر رسولینژاد | دکتری زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه آزاد مشهد
یکی از اولین لیسانسههای زبان و ادبیات فارسی در گراش، همچنان عشقش به ادبیات فارسی میجنبد. جعفر رسولینژاد از سال ۶۴ تا ۶۸ مقطع کارشناسیاش را در دانشگاه آزاد فیروزآباد خواند و با معدل ۱۸ فارغالتحصیل شد. او میگوید: «آن زمان تنها لیسانسهای ادبیات فارسی در گراش آقایان احمد نوروزی (که یک ترم پیش از ما بود)، حاج احمد درویشی و من بودم.» رسولینژاد مدرک ارشدش را هم در سال ۱۳۹۶ از دانشگاه پیام نور جهرم گرفته است.
خودش میگوید یکی از اهدافش از حضور در مقطع دکتری این است که به جوانترها بگوید هیچوقت برای دانش آموختن دیر نیست. البته این یکی از اهدافش است. او که در رشتهی خودش رتبهی ۱۰ کنکور را کسب کرده، مشهد را به عنوان اولویت اولش انتخاب کرده است، چون به گفتهی خودش: «قصد من مشهد رفتن بود و دانشگاه بهانه است. من نذر کردهام که دو سال آنجا ساکن شوم. گفتم از این فرصت بهترین نتیجه را هم بگیرم.» او که ثبت نامش را هم انجام داده و از مهرماه شروع به تحصیل میکند، میگوید برای رسالهاش هم چندین عنوان در زمینه عرفان اسلامی در ذهن دارد.
جعفر رسولینژاد به شغل آزاد مشغول بوده و رسما در آموزش و پرورش استخدام نشده است. اما به صورت حقالتدریس سالها در کلاسهای درس حضور داشته است، مثلا از سال ۶۷ تا ۷۵ در دبیرستان پسرانه، دانشسرای دختران و پسران و همچنین مدرسه راهنمایی غیر انتفاعی ابوریحان.
او یکی از معتمدین شهر گراش است که در دورهی اول شورای شهر گراش، عضو این شورا بود و در دورههای بعد نیز در هیاتهای اجرایی انتخابات حضور داشت. او مدیریت مرکز توانبخشی بدر نینوا برای دختران معلول بالای ۱۴ سال را نیز به عهده دارد.
🔹 عبدالمهدی سعادت | دکتری روانشناسی – دانشگاه آزاد بندرعباس
عبدالمهدی سعادت نیز چهار سال پس از این که از آموزش و پرورش به فیض بازنشستگی نائل آمد، دست از تحصیل نکشیده و در همان رشتهی مقطع ارشدش، برای مقطع دکتری قبول شده است. او که مدرک ارشدش را در رشته روانشناسی در سال ۱۳۹۶ از دانشگاه آزاد بندرلنگه گرفته بود، برای مقطع دکتری کمی مسیرش را به سمت شرق چرخانده و به دانشگاه آزاد بندرعباس میرود.
سعادت در سال ۱۳۹۸ پس از سی سال خدمت در آموزش و پرورش بازنشسته شد. او در این مدت سمتهای مختلفی از جمله معلمی، معاونت دبیرستان، حضور در معاونت پرورشی و مشاورهی اداره و همچنین مدیریت کانون فرهنگی تربیتی را به عهده داشت. او میگوید: «چند سالی پس از بازنشستگی به روزمرگی و حضور در بخش ساختوساز گذشت، اما با قبول شدن در مقطع دکترای روانشناسی، گوشهچشمی به بازار کارش هم دارم.» مهدی سعادت نمایندگی حاج کریم سعادت، مالک سرای سعادت، برای مرمت این خانهی قدیمی را به عهده داشت.
🔹 یونس شکوه | دکتری جغرافیا برنامه ریزی شهری – واحد لار
قبولیهای مقطع کارشناسی ارشد:
🔹 پارسا رحمانیان | کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات (سیستمهای اطلاعاتی پیشرفته) – دانشگاه تهران
پارسا رحمانیان که سال گذشته مدرک کارشناسیاش را از دانشگاه علامه طباطبایی گرفته بود، امسال به تحصیل در یکی از قدیمیترین زیرشاخههای علوم کامپیوتر یعنی مدیریت فناوری اطلاعات (سیستمهای اطلاعاتی پیشرفته) در دانشگاه تهران میپردازد.
رحمانیان تغییر رشته از حسابداری به فناوری اطلاعات را آگاهانه انجام داده است. او که در سالهای اخیر در بخش مالی چندین شرکت، از جمله بانک سامان و شرکت مبنا و لاستیک بارز مشغول به کار بوده است، میگوید: «دلیل این است که حوزهی کاری من تاکنون پیادهسازی نرمافزارهای ای.آر.تی. بوده است. به همین خاطر، از رشتهی فناوری اطلاعات میتوانم در کارم استفاده زیادی ببرم.»
پارسا رحمانیان متولد ۱۳۷۹ و فرزند محمدصادق رحمانیان است که ما او را به نام شعریاش یعنی صادق رحمانی میشناسیم.
🔹راضیه سیاح | کارشناسی ارشد زیستشناسی گیاهی (فیزیولوژی) – دانشگاه شیراز
راضیه سیاح همین امسال مدرک کارشناسیاش را در رشتهی دبیری زیستشناسی از دانشگاه فرهنگیان دریافت کرده است و عملا یکی از نیروهای تازهنفس آموزش و پرورش گراش محسوب میشود. البته او برای تدریس منتظر مدرک هم نمانده و به گفتهی خودش، «از سال گذشته به علت کمبود نیرو برای تدریس، به صورت غیر موظف، درس فیزیک را تدریس کردهام.»
سیاح متولد ۱۳۸۰ و یکی از شاعران آیندهدار گراش است. او که از نوجوانی سابقهی عضویت در انجمن شاعران و نویسندگان گراش را دارد، چند هفته پیش سردبیری انجمن شعر چشمه را از معصومه بهمنی تحویل گرفت. او جزو گروه نویسندگان چندین نمایشنامه برای هیات تعزیهخوانی حضرت شاهزاده قاسم(ع) نیز بوده است.
🔹حجت عالمی | کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی (بیوالکتریک) – دانشگاه شیراز
🔹علیرضا جعفرزاده | کارشناسی ارشد برنامهریزی شهری – دانشگاه شیراز
🔹 فاطمه ناصری | کارشناسی ارشد حقوق خصوصی – دانشگاه آزاد واحد لارستان
🔹 محمد گستهم نژاد | مهندسی عمران (گرایش مهندسی ژئوتکنیک)، دانشگاه دولتی فسا
🔹 جلال ایزدی | روانشناسی تربیتی، دانشگاه غیرانتفاعی جهرم
🔹 حاج عبادالله نادرپور | رشته حقوق خصوصی، دانشگاه آزاد لار
🔹 نسیبه نادرپور | کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزاد لار
لغزیان
۱۸ شهریور ۱۴۰۲
— همشهری علی، در این شکی نیست که جایگاه دانش و دانشمندان رجحان و برتری دارد بر تمامی عوامل قدرت و ثروت و این علم و دانش است که برای بشریت آسایش و ثروت بوجود آورده است. اصولا مقایسه دانش و علم با دیگر پدیده ها موضوعی خطاست. بحث مدرک فروشی و آپارتید علمی در این سیستم عقب مانده و کهنه بر مقدارت کشور و دانشگاه ها می باشد که دانش، علم و مدرک که شناسنامه زحمت اندیشمندان و تحصیل کردگان است به سخره گرفته و بی ارزش نموده است چون خود کوتاه و بی دانش هستند.. یقینا اقلیتی از دانشجویان کشور در اندک دانشکاههای خوب کشور نخبه و کوشا هستند و به اندازه کافی در تحصیل زحمت می کشند ولی سیستم رانتی و غارتی از این اندگ دانشجویان استفاده بهینه نمی کند و آنهای که توانا هستند از کشور مهاجرت می کنند. نمونه اش یکی از دانشجویان نخبه و مدال آور المپیادی گراش است پس اخذ مدرک دکترای خود در ایران علیرغم میل خود و خانواده بماندن در ایران مجبور شد به امپریال کالج لندن که در انواع علوم پزشکی در جهان سر آمد است بپیوندد و چند سالی است که در آنجا به تحقیق و پژوهش مشغول است. البته فراموش نکنید کسانی هم که ثروتی بدست آورده اند دارای علم و دانش هستند هر چند مدرک دانشگاهی نداشته باشند. ثروتمندان رانتی و وابستگان دولت و جکومت که ثروتی بدست آورده اند در این گروه قرار ندهی
—- بانوی محترم شهبازی باید بشما تبریک گفت سعی کنید که سواد و یادگیری شما با مدرکتان همراه و هماهنگ باشد. بنابراین باید همت کنید و از امروز هر یک ماه داستان کوتاه و یا مقاله مفید اجتماعی از زبان خارجی ترجمه کنید و در گریشنا منتشر کنید که ما هم از علم و دانش شما بهره مند شویم . الا ارشد و دگترای شما هم تیلگی خواهد بود
فریبا شهبازی
۱۸ شهریور ۱۴۰۲
من ۵۵ سال دارم وامسال مدرک کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی رو گرفتم با معدل ۱۹ و در رشته مدریریت فرهنگی (ارشد ) قبول شدم.
احمد
۱۷ شهریور ۱۴۰۲
بعضی با مدرک دانشگاه آزاد رفتند دکترای سفارشی گرفتند و شدند رئیس و… پس هم علم هم ثروت هم قدرت با هم شد.
Abu hosein
۱۷ شهریور ۱۴۰۲
یکی بود یکی نبود
در زمانی نه چندان دور
یکی بود که با یدونه از این مدارک جعلی چهار راه انقلاب یک شبه دکتر شد و با دو دره بازی اونم برنگ سبز وارد مجلس شد
و البته چه خانواده های که به خاک سیاه نشستند راستی
چه زود ازخاطر مردم رفت
خودتون هم خوب می دونید کجا رفت
همونجاییکه …….
دوگانه سوز هم بود
یکی به نعل میزد
شش تا به تخته
قصه ما تموم شد
کلاغه به پشت پلیس راه رسی
علی
۱۷ شهریور ۱۴۰۲
نظرات دوستان جالب هست
در دانشگاه ملی گرفتن مدرک دکتری کار بسیار سختی هست وبسیار تلاش می خواهد
وفارغ التحصیلش معمولا دانا و آگاه هستند
بماند این که دانشگاه آزاد در برخی جاها
مدرک را می فروشند
دربین سه گانه ثروت، قدرت و دانش آن چه همواره مفید وبا ارزش هست دانش هست وخواهد بود
لطفا همه را به یک چشم نگاه نکنیم.
لغزیان
۱۷ شهریور ۱۴۰۲
برادر جان این مدرکهای رنگارنک و گوناگون دکترا و یا ارشد الکی نمی دهند بلکه “تیلَکی” می فروشند. ” تیلَک ” در گراش پیشتر سبد بزرگی بود که از برگ ” پِش” درخت نخل خرما ساخته میشد و کاربردهای گوناگونی داشت یکی از کاربردهای مهم و معروف تیلگ ارائه و فروش مواد و یا اجناس بی قابلیت و بی مشتری بود. مَثل ” وَتیلکن ” از بی قدری و بی ارزشی محتوی تیلک حکایت داشته . امروزه باید بگویم مدرک دکترا و ارشد ” وتیلکن” یعنی مفتی هم کسی بر نمی دارد.
بغیر از دبیر ادبیات بازنشسته جناب رسولی نژاد که راست و رک گفته که هدف رفتن به مشهد است و چند صباحی اتراک در وکیل آبادش است و دانشجویی دکترا شدن بهانه است. آفرین بر این جناب راستگو و با سواد.
و اما بقیه و اکثریت داوطلبان ارشد و دکترا در تمامی دانشگاهای یایتخت و ابرقو و بندرلنگه دنبال تیلکی هستند شما ناراحت نباشید بگذار دکتر شوند و ما هم آنها را دکتر خطاب می کنیم آخه خوبیت ندارد القابشان فراموش کنیم.
البته یک نوع مدرک گرفتن دکترا در ایران متداول است که کمی خرج دارد ولی به پز و افاده اش می ارزد. دکتر شدن برای دلخوشی مادر عیال است. باور کنید که لغز گویی نمی کنم. در جزیره ای که ما مشغول به کاسبی هستیم دوستی داریم که همین کار کرده کلی هزینه کرده و دکترا روانشناسی گرفته بدون اینکه دیپلم هم داشته باشه. می گوییم جناب دکتر پرای چه این همه خرج کردی و این مدرک بدست اوردی می گوید از فشار و تهدید مادر عیال که همه دامادهای من دکتر هستند شما هم باید دکترا بگیرید و الا …. و تازه برای شما هم بد نشده در این چند سال گذشته که این همه مشتری به مغازه شما فرستادم و پول خریدهایشان از من گرفته اید همه اش هزینه مدرک دکترای روانشناس گرفتنم بوده برای راضی کردن دل مادر زنم که پز و افاده دهد که دامادهایم همه ذکتر هستند. بیچاره جندسالی انواع و اقسام مشتری به مغازه ما می فرستاد نگو اینها مربوطات اساتیدش بوده اند که به جزیره برای خرید می آمدند و مهمان این مادر زن دلیل بوده اند. بالاخره ما هم خوشمان می اید به دوستمان بگویم جناب دکتر.
۱۱
۱۷ شهریور ۱۴۰۲
بورس الان بورس کار و اشتغال هست .
کجا کارمی کنی ؟چقدر درآمد داری ؟می تونی زندگی بچرخونی،یانه
دختر خانم ها هم تقریبا همین مطلب در موردشون صدق می کنه
و نکته بعد اینکه چقدر تاب آوری دارید
صمد
۱۷ شهریور ۱۴۰۲
برادر جان دیگه دوران. دکتر ومهندس. توی. این. مملکت گذشته توی هر کوچه ای دهها مهندس و…وجود. دارد. الحمد. لله در همه دانشگاههای آزاد وپیام. نور. و….این مدارک داده میشود مدرک تحصیلی. را هم. لوث. کردند از بس. الکی. میدهند