هفتبرکه – گریشنا: دکتر احمد عبداللهی در سمت رییس دانشکده علوم پزشکی ابقا شد و جابجایی معاونان و اعضای هیات رییسه نخستین گام او در دوره جدید مدیریت بر بزرگترین نهاد اداری شهرستان گراش است.
دوشنبه ۲۵ تیرماه جلسه معرفی اعضای هیات رییسه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گراش در بیبرقی سالن دفاعیه دانشکده آغاز شد. در این جلسه با حضور فرماندار و معاون فرماندار گراش احکام معاونان جدید دانشکده اعلام شد.
مهرهچینی جدید در دانشکده علوم پزشکی
تغییرات دانشکده علوم پزشکی گراش بیشتر در حد جابجایی مدیران بود. مهمترین تغییر در بین معاونان حضور دکتر مهدی محسنزاده در معاونت پشتیبانی دانشکده است. محسنزاده که از کارکنان قدیمی دانشکده است، سال گذشته بعد از پایان تحصیل دوره دکترا در یزد در سمت معاون آموزشی به دانشکده بازگشت. در تغییرات هیات رییسه معاونت آموزشی معرفی نشده و تا زمان معرفی فردی برای این سمت محسنزاده همزمان معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی نیز خواهد بود.
دکتر سید جواد محقق از ابتدای راهاندازی معاونت توسعه، این سمت را دانشکده علوم پزشکی گراش بر عهده داشت. دکتر محقق که سابقه ریاست بیمارستان گراش را نیز در کارنامه دارد، از امروز معاون درمان دانشکده خواهد بود. مهمترین بخش معاونت درمان مرکز آموزشی درمانی امیرالمونین علی (ع) گراش است. دکتر محمد رادفر رییس جدید بیمارستان گراش خواهد بود. دکتر رادفرد پیش از این قائم مقام دکتر محمدی در معاونت بهداشت بود.
دکتر علیرضا گلستان بعد از چندین سال حضور در صندلی ریاست بیمارستان گراش به ساختمان شبکه بهداشت در بلوار سعادت میرود و معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی خواهد بود. معاونت بهداشت دانشکده مراکز جامع سلامت و خانههای بهداشت روستایی را زیر پوشش دارد.
دکتر محمدنبی محمدی یکی از موثرترین اعضای هیات رییسه دانشکده علوم پزشکی گراش بود که حتی نام او به عنوان رییس احتمالی دانشکده نیز شنیده میشد. با حذف سمتهای قائم مقام و جانشین در چارت اداری وزارت بهداشت، دکتر محمدی از این به بعد مشاور عالی رییس دانشکده علوم پزشکی گراش خواهد بود. دیگر سمت دکتر محمدی سرپرست مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی است.
دکتر منوچهر حیدری بعد از حدود یک سال حضور در معاونت درمان، از هیات رییسه دانشکده خارج میشود. دکتر منوچهر حیدری از سوی دکتر حسین قریب رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت به عضویت در کمیسیون تخصصی تصویربرداری هیات امناء وزارت بهداشت منصوب شده است.
در این جلسه از خدمات دکتر شهریار مزرعی مدیر غذا و داروی علوم پزشکی گراش نیز تقدیر شد.
حوزه اجتماعی دانشکده ثابت ماند و مسعود خواجهزاده مشاور عالی رییس دانشکده در حوزهی مشارکتهای اجتماعی خواهد بود. برای تکمیل کابینه جدید دانشکده علوم پزشکی گراش باید منتظر معرفی معاون آموزشی و دانشجویی دانشکده باشیم.
دکتر عبداللهی: اگر آماده نباشیم سیل تحریمها ما را خواهد برد
دکتر احمد عبداللهی رییس دانشکده علوم پزشکی گراش در مراسم معرفی معاونان دانشکده به سخنان چند روز پیش وزیر بهداشت اشاره کرد: «برای تحریمها کمربندهایمان را بستهایم. مثل شب عملیات است. تحریمها، سیل و زلزله از راه میرسد و اگر آماده نباشیم، ما را با خود خواهد برد.»
دکتر احمد عبداللهی با اشاره به تمایل خود به استعفا، به دیدار خود با وزیر بهداشت و درمان اشاره کرد و به همکاران خود گفت: «شرایط جدید را دریابید. دست کمک به سمت همه دراز میکنم. من خودم شخصا شرمنده شهدا هستم اما به جای این که انتقاد کنیم باید ببینیم که ما چه کار کردهایم؟»
دکتر عبداللهی در مورد تغییرات انجام شده گفت: «تیم تغییر نکرده است بلکه تغییر ارنج دادهایم. در دانشگاه تغییراتی را داریم. تغییرات با هماهنگی دوستان با هدف تحول است. باید تغییرات را در همه ردهها ببینم. من خودم پای کار هستم از دوستان هم توقع دارم کمکاری نکنند.»
دکتر عبداللهی با تشکر از همکاران خود ذر سمتهای پیشین گفت: «دکتر حیدری به جایگاه بالاتر در کمیته راهبردی رادیولوژی کشور میرود و بقیه همکاران نیز در سمت جدید در خدمت مردم هستند.»
فرماندار گراش: دانشکده در توسعه گراش بیش از این میتواند موثر باشد
اصغر فرودی فرماندار گراش با اشاره به استعفای دکتر عبداللهی گفت: «دکتر عبداللهی از مدتها قیل استعفا داده بود و همه در حالت دوگانه بودیم هم موافق بودیم هم مخالف بودیم. از این منظر که ایشان از ریاست دانشکده میرفتند مخالف بودیم و این که از تخصص ایشان به نحو شایسته استفاده میشد موافق بودیم. وزیر امر به ماندن دکتر عبداللهی کرد. که هر دوجنبه بتوانیم از خدمات ایشان استفاده کنیم.»
فرودی بر اهمیت دانشکده علوم پزشکی گراش تاکید کرد و گفت: «دانشکده علوم پزشکی در توسعه گراش موثر بوده است و بیش از این هم میتواند موثر باشد. امیدواریم با برنامهریزیها این تاثیر را چند برابر کنیم. ما برای پیشرفت باید از نظرات همه متخصصان به ویژه متخصصانی که در شهرهای دیگر خدمت میکنند استفاده کنیم.»
فروردی تغییرات در روند اداری را طبیعی دانست و گفت: «تغییر و تحول طبیعی است. جابجایی بین مدیران خوب است و این تغییر باعث حرکت در دانشکده خواهد شد. در هر حوزهای ضعیف عمل شود ما بازتاب آن را در فرمانداری میبینیم. بازخورد فعالیتهای درمانی چه مثبت و چه منفی به ما میرسد و در راستای حل مشکلات کمکمیکنیم.»
فرماندار در پایان سخنان خود به دو نکته اشاره کرد: «باید به روستاها و نقاط دورافتاده توجه ویژه داشته باشیم. خدمات خوبی انجام شده است ولی باید سرعت ببخشیم. همچنین در حوزه درمان خدمات خوبی میدهیم. ولی باید در بخش پیشگیری و جلوگیری از بیماریها هم کار کنیم که هم هزینه آن کمتر است و هم موثرتر است.»
دکتر حیدری: اگر نقصی بوده معذرت میخواهم
دکتر حیدری معاون پیشین درمان دانشکده علوم پزشکی گراش در سخنان کوتاهی گفت: «خوشحالم که خدا در حق ما لطف داشت و استاد عبداللهی در سمت خود ابقا شد. روزی که به من پیشنهاد کردند نیاز بود در خدمت باشم. خودم میدانم حق مطلب را ادا نکردم و اگر نقصی بود از همه همکاران معذرتخواهی میکنم.»
دکتر حیدری در مورد فعالیت کاری آینده خود گفت: «من در سنگر تخصصی خودم در خدمت مردم خواهم بود. امروز که این مسیولیت از دوشم برداشته شد سبکبار هستم. خوشحالم کسی به جای من میآید که با چم وخم سیستم آشنا است.در موقعیت جدید به عنوان عضو هیات امنا کمیسیون تصویربرداری پزشکی در خدمت شهر و کشور هستم.»
دکتر محقق: حفظ دانشکده کار سختی بود
دکتر محقق معاون پیشین توسعه دانشکده گراش گزارشی از فعالیتهای انجام شده داد: «بعد از شهرستان شدن گراش، با پیگیری آقای حسنی نماینده وقت دانشکده گراش تاسیس شد. با تغییرات در اواخر دولت حفظ دانشکده خیلی سخت بود. در حال حاضر ۶۲ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی در کشور داریم آن اوایل پذیرش ما برای بقیه سخت بود ولی الان به عنوان یک دانشکده معتبر جا افتادهایم.»
دکتر محقق ۸ سال از ابتدای تاسیس دانشکده علوم پزشکی معاون پشتیبانی دانشکده بوده است: «کاری که تجربه نداشتیم این بیلان کاری ماست. کار جدیدی بود و تلاش مضاعفی میطلبید. در حوزه شفافیت مالی بالاترین درجه را گرفتیم. در حوزه پرداخت به پرسنل سومین دانشکده کشور بودیم. ما برای پرداختی پرسنل هزینههای زیادی را مدیریت کردیم.»
دکتر محقق درمورد پروژههای در دست ساخت دانشکده علوم پزشکی گراش گفت: «۱۸ پروژه در حوزه بهداشت، ۹ پروژه در بخش درمان داریم که به آن ۵ پروژه خیرساز را باید اضافه کنیم و در مجموع ۳۲ پروژه فعال داریم.»
محقق رشد دانشکده گراش در سالهای اخیر را شگفتانگیز خواند گفت: «بودجه ما در بخش بهداشت و درمان در پنج سال سه برابر و در بخش آموزش پنج برابر شده است. در پنج سال اخیر برای ۲۶۰ نفر به صورت استخدام پیمانی، شرکتی وخرید خدمت کارآفرینی شده است که در شهرستان شاخص است. در حال حاضر ۱۰۰۱ پست داریم و پستهای سازمانی دانشکده چهار برابر شده است.»
استقلال
۳۰ تیر ۱۳۹۷
چرا همه بر روی همین چند نفر تمرکز کرده اند افراد بهتر و مسلط تر و به روزتری هم در مجموعه بین کارمندان وجود داشتند که میتوانستند بهتر و موثرتر و مفیدتراز برخی افراد که به ظاهر مدرک دکترا دارند باشندو شهر زیبای من هم رنگ و بوی توسعه وپیشرفت را می چشید . البته اگر روابط کم رنگتر می شد و ضوابط و شایسته سالاری حاکم بود.
AAAA
۲۸ تیر ۱۳۹۷
ایشالا مجموعه درمان گراش از این امتحان سربلند بیاد بیرون و فقط سودش به مریض ها برسه و همینطور که وزیر گفتن گرفتار طوفان نشه بامید خدا و سعی همگی
مطلع
۲۷ تیر ۱۳۹۷
احسنت بر همشهری عزیز و فهمیده با نام گراشی؛حرف دل زدی-دوره بومی و غیربومی سراومده،اگه بومی بودن مهمه پس مراجع تقلید هم اهمیت ندیم چون همشهریمون نیستن؟؟؟،رهبر جامعه کسی اهمیت نده چون ترک تبریزن؟؟؟ ،بیمارستان تشریف ببرین و ببینین از نزدیک بعد قضاوت کنید-بومی ناکارامد داریم غیربومی ناکارامد هم داریم؛بومی شایسته داریم ،غیربومی شایسته هم داریم-الان گراش از حالت روستایی خارج شده و شهرستان خوب وسرشناسی شده زشته حرفای خاله زنکی بومی و غیربومی؛خداکنه ادم بخواد کارکنه وحلال خورباشه …..
گراشی
۲۷ تیر ۱۳۹۷
سلام خدمت دوستان و همشهریان
دوستان عزیزی که در چارت ادارات و سازمانها هستن حتما میدونن که کار بلد و کار درست بودن ربطی به تخصص و فوق تخصص نداره
هرچند همه دوستان که در سمت ها بودن برامون عزیزن و بالاخره زحمت کشیدن ولی بهتره به جای انتقاد به دکتر عبداللهی اعتماد کنیم.
همشهریان عزیز من اینقدر گراشی و غیر گراشی نکنید مهم کار کردن و وجدانی کار کردنه
انصافا نظر بدین: آیا هرکی گراشیه خوب کار میکنه و هر کی غیر گراشیه بد کار میکنه؟
با شایسته سالاری شهر درست میشه و کارا پیش میره
یک سال صبر کنیم ببینیم اوضاع چه تغییری میکنه بعد انتقاد کنیم
ممنون از همه دوستان
مطلع
۲۷ تیر ۱۳۹۷
دکتر محسن زاده و دکترعبداللهی هم گراشی هستند- محمد بیشتر از این نگو بابا همه فهمیدن از چی ناراحتی و چه ضرری کردی
احمد
۲۷ تیر ۱۳۹۷
در جواب من باید بگم گلستان هم پزشک عمومی هستن و تخصص ندارن
دکتر حیدری تخصص داشتن که کنار گذاشته شدن
محمد
۲۷ تیر ۱۳۹۷
ارتقا برای گروه دکتر عبداللهی(محسن زاده رادفر گلستان)و تنزل برای دکتر محقق و دکتر حیدری
یعنی گراشی هایی که کار بلدن برن کار اونهایی که هیچ تجربه ای در پست هایی اینچنینی ندارن وارد بشن برسن به ارتقا
البته رییس بیمارستان باید عوض میشد
نارضایتی ها زیاد بود
مسئلة
۲۷ تیر ۱۳۹۷
الان کدوم از این جابجای ها ارتقا بود و کدومشون تنزل؟
کسی میتونه شفاف سازی کنه؟
اصلا دلیلش چی بوده؟!
دکتر
۲۷ تیر ۱۳۹۷
ما این همه پزشک عمومی بومی داشتیم،چه کاریه این آقای غیربومی معلوم نیس از کجا اومدن بشن رییس بیمارستان ما؟!!!
برتری ایشون چی هست اصلا؟!
از دکتر عبداللهی بعید بود واقعا
من
۲۷ تیر ۱۳۹۷
دکتر گلستان بداخلاق بودن؟!!!
خوش اخلاق تر از ایشون من ندیدم،حداقل کار بلد و دلسوز و متخصص بودند
بهتره یکم رییس جدید رو هم بشناسین!!!!
یه پزشک عمومی، […] خدا خودش بخیر کنه این عقب گرد رو!!!
گراشی
۲۷ تیر ۱۳۹۷
این تغییرات،عجیب منو یاد این قانون فیزیک میندازه،انرژی نه بوجود می آید ونه از بین میرود،تنها از شکلی به شکل دیگر در می آید!!!….
غلوم
۲۷ تیر ۱۳۹۷
خوب شد رییس بیمارستان و عوض کردن نه کارایی داشت تو این چن سال ونه اخلاق داشت..انشالا مدیریت بیمارستان و هم عوض کنن تا بیمارستان از این نابسامانی بیاد بیرون که البته بعید میدونم چون همه چی دست حاج قنبره و هرچی اون بگه
امیرمحمد
۲۷ تیر ۱۳۹۷
بین همه افراد حقیقتا فقط دکترمحقق هم از مدیریت خوبی برخوردار بود هم با وزارتخانه کاملا آشنا بود هم هیات امنا قبولش داشتند هم پزشکان و کارکنان به او اعتماد داشتندوتصمیماتش را می پسندیدند که آن هم نتوانسته اند تحملش کنند و اورا به حاشیه راندند و این بزرگترین ضربه به علوم پزشکی شهرمان بود.باید منتظر ماندودیداین تصمیمات چه نتایجی در بردارد.البته انصافا انتخاب دکتر رادفر بعنوان رئیس بیمارستان انتخاب مناسبی بود.
محمدعلي
۲۶ تیر ۱۳۹۷
در جواب گراش من باید بگم که صحبت ها و کارهای دکتر محقق مربوط به حوزه معاونت تخصصی خودشون هست و اصلا ربطی به ریاست ندارد درست مطالب را بخوانید
محمد علي
۲۶ تیر ۱۳۹۷
خوب شد دیگه الان گروه دکتر عبداللهی همونه که خودش دلش میخواست دکتر حیدری رفت کنار محمدی هم رفت توی حاشیه محقق هم رفت دورتر حالا باید دید این اتفاق چه نتایج مثبتی رو داره گروه دکتر عبداللهی میتونه خودش رو نشون بده یا نه ان شاالله خیر باشه مردم تمام خبرهای بیمارستان و دانشگاه رو دنبال میکنن
من
۲۶ تیر ۱۳۹۷
کابییییینه؟!؟؟؟؟باز خواستین تیتر خوشکل بزنید! همیشه مشکل تیتر زدن داشتید و دارید. به نظرم عادی تیتر بزنید جالب تر هست.
دکتر
۲۶ تیر ۱۳۹۷
دکتر محقق فردی بسیار لایق و مدیری قابل هستند با اخلاق مدیریتی بسیار خوب.
عملکرد ایشون در این مدت بسیار عالی بوده و واقعا دلسوزانه تلاش کردند. این همه بودجه که ایشون برای گراش گرفتند هیچ کس دیگه همچین قدرتی نداشت.
در این سمت جدید هم فعالتر از قبل عمل خواهد کرد و شاهد پیشرفت هایی خواهیم بود.
مطلع
۲۶ تیر ۱۳۹۷
رفتن دکترگلستان از بیمارستان واقع اشتباه بود-مومن،حلال خور،غریق نجات بیمارستان دردوره ای که ورشکست شده بود،روی کاراوردن اکثر افراد بومی که درحال حاضر سمت دارند-خوش بحال پرسنل شبکه بهداشت
محمد
۲۶ تیر ۱۳۹۷
در پاسخ به گراش من باید عرض کنم که دکتر محقق حیطه ی کاری معاونت خودشون رو گفتن نه حیطه ی ریاست فک کنم درست مطالب رو نخوندین
بعدش الان که باند ریاست با تغییر معاونت ها قوی تر شده که باند رییس همگی پست های مهم رو اشغال کردن
منصف
۲۶ تیر ۱۳۹۷
کلی جوان تحصیلکرده بیکار داریم اونوقت بعضی باید دو منصب بگیرن!
Hedayat
۲۶ تیر ۱۳۹۷
در بین تمامی افراد نامبرده از رییس تا تمام معاونان فقط کارنامه دکتر محقق هست که طلایی می باشد حیف است که ایشان رییس نباشد
Mostafa
۲۶ تیر ۱۳۹۷
باید از دکتر عبداللهی پرسید یعنی پزشکان و همکاران گراشی آنقدر مدیریت ضعیفی دارند که غیر بومی ها باید رییس باشند جای افسوس دارد شما که خود بومی هستی باید از همکاران بومی خود استفاده کنی
Mahmood
۲۶ تیر ۱۳۹۷
از اینکه دکتر محقق فرد بسیار لایق و شایسته ای هست شکی نیست کاش تمام پست ها را به دکتر محقق میدادن اونوقت بقیه میفهمیدن مدیریت یعنی چه و مدیریت را یاد میگرفتن
Majid
۲۶ تیر ۱۳۹۷
خدا رو شکر رییس بیمارستان عوض شد همه از پرسنل و مراجعه کننده ناراضی بودند حداقل این بود که وقتی مراجعه میکردی از طرز صحبت رییس معلوم بود که بار علمی و مدیریت ضعیفی دارد
گراش من
۲۶ تیر ۱۳۹۷
خیلی از مواردی که اقای محقق فرمودند زمان دیگر روسا مثل دکتر محسن زاده و دکتر حسن نژاد و دکتر دارا انجام گرفته است به خصوص زمان اقای دکتر محسن زاده که در دانشکده پیرا پزشکی مسئولیت داشتند
انشالله با این جابجایی مسولین جدید اول خود را پاسخ گو مردم بدانند
با این جابجایی پایان تشکیل مثلث و باند بازی فعلا به نظر میرسد اعلام شده
در صورت اینکه دکتر عبدالهی بخواهد با باند بازی ها برخورد کند ما بعنوان مردم از ایشان حمایت میکنیم
علی
۲۶ تیر ۱۳۹۷
تغییرات فقط جابجایی مهره ها بوده ولی امیدوارم دست دکتر طوری باز بشه که بجز جابجایی در بعضی موارد امکان تغییر هم داشته باشند به هر حال در این بین واقعا بعضی از معاونین و بخصوص ریئس جدید بیمارستان انتخاب شده عالی هستند و بابت انتخابشون باید تبریک گفت