بستن

امتداد کل‌کل‌های سرخابی تا کجا؟

هفت‌برکه – گریشنا: یکی از جذابیت‌های فوتبال‌دوستی، کل‌کل و کری‌خوانی برای تیم رقیب است. اما مرزهای این رفتارها تا کجاست؟

بعد از شهرآورد ۸۶، انتشار عکسی از شادی برخی استقلالی‌ها حاشیه‌ساز شد. این بار در جشن قهرمانی، نوبت برخی پرسپولیسی‌ها بود که با وجود مخالفت کانون هواداران پرسپولیس در گراش، اقدام به آتش زدن پیراهن استقلال کنند.

حرکات هواداران تیم‌های فوتبال همواره با انتقادهایی روبه‌رو بوده است. در گراش نیز کری‌خوانی سرخابی‌ها گاهی وقت‌ها بیش از حد بیخ پیدا می‌کند. اسفند ۹۶ یکی از حرکات برخی استقلالی‌ها در جشن پیروزی شهرآورد، آتش زدن پرچم تیم پرسپولیس بود. حرکتی که قطعا خوشایند قرمزها نبود، ولی کانون هوادران پرسپولس در گراش ۱۱ اسفند در بیانیه‌ای از هواداران پرسپولیس خواست این حرکت را پاسخ ندهند.

در بخشی از بیانیه این کانون آمده بود: «کانون هواداران تیم محبوب پرسپولیس در شهرستان گراش به دلیل اینکه شان و جایگاه خود و هوادارانش را بالاتر از پاسخگویی به چنین افردی می داند، ضمن محکوم کردن این بی احترامی صورت گرفته، از هواداران متعصب و وفادار خود می‌خواهد به جای پاسخ‌گویی به چنین افراد بی هویتی مانند همیشه از تیم و سرخپوشان حمایت کنند.»

کلمه «بی‌هویت» در متن این اطلاعیه واکنش آبی‌ها را در پی داشت و آنان در بیانیه خود این گونه رفتارها بین هواداران را دارای سابقه دانستند. در بخشی از بیانیه کانون هواداران استقلال آمده بود: «اینکه بعد از دربی هواداران از فرط خوشحالی و کری‌خوانی، پرچم و لباس تیم حریف رو پاره کنن و آتیش بزنن، حداقل در گراش، امری عادیه و خیلی از مواقع هواداران عزیزتون پرچم و لباس آبی رو آتیش زدن ولی ما هیچگاه نه بیانیه دادیم! و نه بزرگنمایی کردیم!»

قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر و قهرمانی استقلال در جام حذفی قابل پیش‌بینی بود و تکرار رفتارهای قبلی قابل پیش‌بینی بود. به خاطر همین کانون هواداران پرسپولیس پیش‌دستی کرد و ۱۵ اسفند در اطلاعیه‌ای دیگر کانون هواداران باشگاه پرسپولیس شهرستان گراش از هواداران این تیم خواست از حواشی دوری کنند: «بر همین اساس مجموعه کانون هواداران پرسپولیس در شهرستان گراش ضمن چشم‌پوشی از اتفاقات بعد از بازی دربی از همه هواداران خود می‌خواهد که بعد از رقابت دست رفاقت به همدیگر دهند تا دیگر شاهد پیش آمدن چنین مسایلی نباشیم و با تاکید بر تعامل و همکاری دوطرفه باشگاه‌ها باعث همدلی شود.»

اما به نظر می‌رسید گوش برخی از هواداران پرسپولیس بدهکار این بیانیه‌ها نبود و همچنان بر تکرار این رفتارهای تحریک‌آمیز اصرار داشتند. در جشن قهرمانی پرسپولیسی‌ها، عکس‌هایی از آتش‌زدن پرچم و لباس استقلال و همچنین همراه داشتن یک بنر توهین‌آمیز منتشر شد که با واکنش‌های متفاوتی در فضای مجازی روبه‌رو شد، اما هنوز کانون‌های هواداری دو تیم در این مورد اظهار نظر نکرده‌اند.

بعد از هر بازی حساس، این فقط فوتبالی‌های گراش نیستند که درگیر کری‌خوانی سرخابی می‌شوند. بلکه رژه موتورها و خودروهای قرمز یا آبی در نقاط مرکزی شهر ساعت‌هایی ترافیک گراش را مختل می‌کند. برای حل این مشکل در سال‌های پیش چندین بار پلیس سعی در کنترل و هدایت کاروان موتورسواران به مسیرهای دیگر را داشت که چندان موفق نبود.

معلوم نیست این کل‌کل‌ها که گاه تا مرز بی‌ادبی و توهین پیش می‌رود تا کی این طور ادامه خواهد داشت.

 

| مدیر رسانه‌های هفت‌برکه | مدیرمسئول پایگاه خبری هفت‌برکه | مدرس دوره‌های آموزش خبرنگاری

1 نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 نظر
scroll to top