این روزها لارستان پر از بیخبری است. اما میتوان از پشت تک خبرهای منتشر شده پی به عمق شکاف به وجود آمده برد. به خاطر حساسیت موضوع انتخاب امام جمعه جدید لارستان به نظر میرسد دو پایگاه اصلی خبررسانی سعی میکنند با احتیاط کامل وارد این موضوع شوند. صحبتنو با انعکاس خبرهای رسمی همانند این خبر میخواهد از کنار موضوع بگذرد. اما لادستان که به نوعی به فرمانداری لارستان نزدیک است تلاش دارد که ضمن انعکاس خبرها، امام جمعه جدید را گزینهای مرتبط با لارستان بداند و به نوعی از افراد برای همگرایی با امام جمعه جدید دعوت کند.
اما آنچه امروز جمعه ۳۰ تیرماه در لار گذشت را باید از خلال خبرهای لادستان خواند. خبر لادستان را بخوانید:
+ «حجه الاسلام دکتر نوربخش امام جمعه جدید لارستان در بدو ورود به شهرستان با اهدا تاج گل به مقام شامخ حضرت آیت الله سیدعبدالعلی آیت اللهی زعیم فقید لارستان ادای احترام کرد. هرچند که بنابردلایلی نامعلوم درب حسینیه اعظم لار بسته بود و حضار مجبور شدند این تاج گل را پشت درب بسته حرم آقا نهند. بعد از آن نیز حجه الاسلام نوربخش به اتفاق هیئت همراه به گلزار شهدا لار رفت و نسبت به مقام شامخ شهدای هشت سال جنگ تحمیلی با اهدا شاخه های گل سرخ ادای احترام نمود.»
و
+ «شایان ذکر است استقبال مردم از نماز جمعه به امامت امام جمعه جدید لارستان به حدی بود که علاوه بر پر شدن سالنهای اصلی و جنبی و بالکن ها، نمازگزارا در گرمای فوق العاده تیرماه لارستان؛ در حیاط مسجد جامع نیز به اقامه نماز جمعه پرداختند. اما در کنار آن باید به حضور کمرنگ روحانیون حوزه علمیه لارستان در اولین نماز جمعه به امامت حجه الاسلام سیدمجتبی نوربخش نیز اشاره کرد؛ آن هم در حالی که حرمت و احترام نماز و کسوت روحانیت و استادی امام جمعه جدید لارستان میطلبید که روحانیون حضور چشمگیری در مراسم استقبال و نماز جمعه امروز داشته باشند.»
لادستان در انعکاس این خبر سعی کرده است با گفتن خبر گلایه خود را نیز مطرح کند. خواننده آگاه میتواند به راحتی مسیر طی شده را بفهمد. نماز جمعه لار این بار به جای حسینیه اعظم در مسجد جامع برگزار شده است و امام جمعه جدید، فرماندار و نماینده مردم برای اهدا تاج گل با درهای بستهی حسینیه اعظم روبهرو شدهاند. اگر به چند روز قبل برگردیم صحبتنو نوشته بود که جلسه معتمدین لار برای برنامهریزی معرفی امام جمعه در فرمانداری تشکیل نشد.
حتماً حرفی در مورد آیتالله نسابه وجود داشته است که پایگاه اطلاعرسانی نسایه و سایت لادستان این خبر + را منتشر میکنند. اما کد نهایی خبر در اینجاست:
+ هر چند که در این میان برخی افراد و گروهک ها با شایعه پراکنی و تحریک برخی افراد (از جمله تلاش برای تشکیل جلسه این گروهک با یکی از روحانیون منطقه در شامگاه پنجشنبه ) سعی در مداخله منفی دارند.
لادستان معمولاً اصطلاح گروهک را برای رقیب رسانهای خود استفاده میکند. تکمیل کننده پازل درهای بسته حسینیه اعظم و برگزاری نماز در مسجد جامع این بخش از خطبههای اولین نماز جمعه حجتالاسلام و المسلمین سید محسن نوربخش در لار است:
+ خطیب جمعه لارستان با سپاس و قدردانی از زحمات آیت الله نسابه؛ ایشان را یار دیرین و همراه قدیمی خود معرفی و گفت: دوست داشتیم امروز صبح به محضر ایشان شرفیاب شویم که متاسفانه به دلیل کسالت مزاج این امر مقدر نشد.
با همه اینها در لارستان خبرهایی هست که نمیشود درباره آن نوشت. لینک «آزمون ولایتپذیری» این روزها در شبکههای اجتماعی دوباره دیده میشود.
حاجی
۳ مرداد ۱۳۹۱
بچه های تکیه شهدا بجای مراسم تولد آغا امام زمان اشتباهی مراسم تشکر از فرماندار میگیرن چون فعلا فرماندار بیشتر بدردشون میخوره حالا امضایی ………….. چیزی ……..
يك اصولگرا
۳۱ تیر ۱۳۹۱
کاشکی سر فرماندار گراش هم همین کار را کرده بودیم و درب فرمانداری را می بستیم بر عکس قضیه بعضی از آقایان برای لج با مردم بلیط عتبات برای این فرماندار و خانواده اش در تکیه شهدا می دهند آیا این آقایان مسوول تکیه شهدا حاظر بودند اگر فرماندار گراشی بود این کار را بکنند پول این حاتم بخشی از کجا آمده است
مهدی وفائیفرد
۳۱ تیر ۱۳۹۱
خوب بود. تیتر و متن مکمل هم بودند.
اما من فکر میکنم چند روز آینده قضیه را طوری فیصله میدهند که انگار نه انگار.
بخشی از اینکارها از استراتژی خود اینهاست. برعکس ما که از هر مسوولی با سلام و صلوات و دستهگل و گوسفند استقبال میکنیم، اینها گربه را درِ حجله میکشند؛ شبیه آمدن فرماندار ویژه.
تیکهای هم که آخر مطلب انداخته بودید چسبید!
larvote
۳۱ تیر ۱۳۹۱
دو فرمانداری ویژه در دو شهر چسبیده به هم!
این حق مردم لارستان است که برای ارتقا تلاش کنند.
بخوانید در:
http://larvote.blogfa.com/
مهدی وفائیفرد
۱ مرداد ۱۳۹۱
تهران و شهر ری را با کجا مقایسه میکنید؟!
larvote
۲ مرداد ۱۳۹۱
شرایط تأسیس فرمانداری ویژه که در مرداد ماه ۱۳۶۹ توسط هئیت دولت تصویب شده: ۱- جمعیت ۲۵۰ هزار نفری شهرستان، ۲- جمعیت ۱۲۵ هزار نفری مرکز شهرستان، ۳- فاصله ۱۲۵ کیلومتری با مرکز استان، ۴-تاسیس فرمانداری بیش از ۵۰ سال در آن منطقه، ۵- مساحت بیش از ۱۰ هزار کیلومتر
مزیت:مردم شهرستان های همجوار کارهای اداری خود را به جای انجام دادن در لار به شهرستان محل سکونت خود انتقال میدهند. تخصیص مستقیم بودجه از طریق مرکز، حل بسیاری از مشکلات شهروندی از طریق ادارات شهرستان بدون مراجعه به مرکز استان.
معنای فرمانداری ویژه این است که فرماندار هم معاون استاندار است و هم اختیاراتی برای اتخاذ تصمیمات دارد به علاوه در این فرمانداری ها یک معاونت و چند کادر مورد نیاز نیز افزوده می شود .
در فرمانداری های ویژه حداقل شش اداره آن شهرستان به معاونت اداره کل ارتقاء خواهد یافت و رئیس اداره می تواند تصمیمات مقتضی را در آن منطقه اتخاذ کند