بستن

اولین جشنواره بازی‌های محلی با چابکسواری و داربازی

هفت برکه (گریشنا): اولین جشنواره‌ی بازی‌ها و آیین‌های بومی و محلی به مناسبت روز جمهوری اسلامی در شهرستان گراش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره ورزش و جوانان شهرستان گراش، ورزش بومی محلی شهرستان گراش با طراوت خاصی، دوازدهم فروردین ماه در باغ غلامحسین عابد، بانی اجرای این مراسم برگزار شد. فرسوده، معاون فرماندار، حسن‌نژاد، رییس اداره ورزش و جوانان، مهندس مهرابی، رییس اداره راه وشهرسازی، محسنی، مسوول جمعیت هلال احمر شهرستان و علاقه مندان به ورزش‌های بومی محلی در این جشنواره حضور داشتند.
این جشنواره با تلاش هیات سوارکاری شهرستان برگزار شد و مورد استقبال مردم شهرستان قرار گرفت. یازده چابک سوار در این جشنواره با هم رقابت کردند که در نهایت مرتضی پورشمسی، ایوب نارمند و کیومرث تیموریه به ترتیب نفرات اول تا سوم شدند. قوچی به ارزش دو میلیون تومان، قوچی به ارزش هشتصد هزار تومان و بره‌ای به ارزش پانصد هزار تومان جوایز نفرات برتر این مسابقه بود.

مهندس مهرابی، رییس هیات ورزش سوارکاری شهرستان گراش در رابطه با این جشنواره می‌گوید: «در این جشنواره ورزشکاران در رشته‌های چابک‌سواری(کله قندی)، پشم چینی و موسیقی محلی و همچنین دار بازی، حضور داشتند.»
او در گفت و گو با روابط عمومی اداره ورزش با اشاره به این که با این جشنواره‌ها باعث ایجاد نشاط و شادابی برای قشرهای مختلف جامعه می‌شود، افزود: «تحرک و فعالیت بیشتر افراد، احیای بازی‌های سنتی، پاسداری از فرهنگ و سنت‌های اصیل ایرانی و برنامه‌ریزی بهتر برای احیای این بازی‌های سنتی از اهداف این جشنواره است.»
او احیا و ترویج ورزش‌های سنتی و بازی‌های بومی و محلی با رویکرد فرهنگی را از دیگر محورهای فعالیت این هیات بیان کرد که در سال آینده با جدیت پیگیری خواهد شد و در ادامه گفت:« تلاش هیات سوارکاری بر این است که این جشنواره در تقویم استانی گنجانده شود.»
حسن‌نژاد، رییس اداره ورزش وجوانان در رابطه با این جشنواره اظهار داشت: «بازی‌های محلی و بومی نباید فقط با نگاه بازی معمولی دیده شود بلکه با نگاه علمی و برنامه ریزی شده می‌توان از این بازی‌ها که نشات گرفته از فرهنگ این سرزمین است نشاط و شادابی واقعی را به نسل‌های آینده منتقل کرد.»
او در ادامه گفت: «سعی خواهد شد در آینده این جشنواره با کیقیت و تنوع بیشتر برگزار شود و به صورت تقویم مشخص ورزشی تداوم داشته باشد.»

ghboksavari24

 

2 نظر

    1. البته در ابتدا کمی مشکل برای خانمها بود که در میانه مراسم مشکل برطرف شد سیاه چادرهای نصب شد محل اسکان خواهران بود که حال و هوای عشایری را به ادم دست می داد دست تربیت بدنی درد نکند که اون روز از بلا تکلیفی و نبود تفریح رنج می بردیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 نظر
scroll to top