هفتبرکه: عملیات اجرایی ساخت دبیرستان جدید ششکلاسه دخترانه روستای خلیلی بخش مرکزی گراش به نام مهدیه با حضور فرماندار، امام جمعه، مدیر آموزش و پرورش و اعضای مجمع خیرین مدرسهساز گراش آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری گراش، عصر دوشنبه ۳ دی ماه ۱۴۰۳، فرماندار گراش در آیین کلنگزنی این واحد آموزشی، بر لزوم توسعه زیرساخت های آموزش و پرورش تاکید کرد و اظهار داشت: آموزش و پرورش رکن اساسی جامعه است و باید از همه امکانات و ظرفیتها برای رشد و تعالی بیشتر آن استفاده کرد.
فرماندار: برای تامین فضای آموزش روستاها حساس هستیم
محمود طاهرزاده با تاکید بر اینکه توسعه متوازن گراش اولویت است، افزود: حساسیت ما در بحث آموزش و تامین فضای آموزشی در مناطق روستایی و محروم شهرستان همانند حساسیت در مرکز شهر گراش است
وی با بیان اینکه گراش یکی از شهرهای پیشتاز در موضوع خیرین مدرسه ساز است، خاطر نشان ساخت: در صورتی که خیران ۵۰ درصد هزینه ساخت یک مدرسه را بپردازند، مابقی هزینههای آن توسط دولت پرداخت میشود.
فرماندار گراش با قدردانی از همراهی و مشارکت فعالانه خیرین مدرسه ساز در شهرستان، اضافه کرد: خیرین مدرسه ساز همواره نقشی بیبدیل در توسعه زیرساختهای آموزشی شهرستان ایفا کردهاند که اقدامات ماندگار این عزیزان نه تنها پاسخگوی نیازهای آموزشی مناطق محروم است بلکه آیندهای روشنتر برای فرزندان این مرزوبوم رقم میزند.
وی با تقدیر از تلاش دهیار، اعضای شورای اسلامی خلیلی، معتمدین و خیرین روستا در زمینههای مختلف افزود: با وجود مشکلات مالی و کاستیها، اقدامات بزرگی در روستاهای بخش مرکزی شهرستان گراش انجام شده است که یکی از آنها احداث مرکز خدمات جامع سلامت روستای خلیلی با زیربنای قریب ۵۰۰ متر مربع با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی گراش در حال اجراست
حجت السلام سید محمد باقر بخشایش پور امام جمعه گراش نیز با بیان اینکه نقدهای سازنده فرصتی برای اصلاح و پیشرفت امور است، گفت: مردم خلیلی همیشه نیمه پر لیوان را دیدند و قدردان زحمات مسئولین و خدمات نظام و انقلاب هستند
وی از پیگیری و دغدغه مندی اهالی روستای خلیلی در جهت توسعه و پیشرفت این منطقه تقدیر کرد و افزود: خلیلی را نامش بارها با صفت محرمیت شنیدهایم. در این منطقه هر کاری بشود باز هم کم است. مردم این روستا همواره پای نظام و انقلاب بودند و امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی با کلنگ زنی ساخت این مدرسه، مکان آموزشی در شان دانش آموزان این روستا ایجاد خواهد شد.
امام جمعه گراش با اشاره به اینکه تربیت نسل آینده مهمترین رسالت آموزش و پرورش است، تصریح کرد: رسالت آموزش و پرورش تربیت جوانان مومن، متعهد و انقلابی در راستای خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
یک دبیرستان برای دختران روستا
طاهره فروزش، بخشدار مرکزی گراش، احداث مدرسه خلیلی را یکی از نیازهای اولویتدار این دهستان عنوان کرد و گفت: مشکلات روستاهای بخش مرکزی با همکاری دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاها احصا کردیم و با پیگیری و همافزایی مسئولین دستگاههای اجرایی شهرستان در صدد رفع آنها هستیم.
همچنین محمدعلی فرجی، مدیر آموزش و پرورش گراش، در این مراسم گفت: این پروژه آموزشی با اعتباری افزون بر ۱۰ میلیارد تومان در زمینی به مساحت سه هزار متر مربع در یک طبقه با زیربنای ۶۵۰ متر مربع از محل اعتبارات دولتی و مشارکت اداره کل نوسازی مدارس استان فارس ساخته میشود.
وی افزود: ساخت این مدرسه شش کلاسه در مقطع متوسطه اول و دوم گامی اساسی در رفع کمبود فضای آموزشی منطقه و ارتقای شرایط تحصیلی دانشآموزان روستاهای دهستان خلیلی خواهد بود.
روستای خلیلی با دو هزار نفر جمعیت نزدیک به ۴۰۰ دانش آموز دارد. مدرسه مهدیه پنجمین مدرسه این روستا است. از پنج واحد آموزشی این روستا یک مدرسه خیر ساز و چهار مدرسه دیگر توسط دولت ساخته شده است.
یکشنبه ۲۰ بهمن ماه سال ۹۸ مدرسه شش کلاسه مرحومه بانو فاطمه انگاشته، مادر مرحوم غلامعباس عظیمی خیر گراشی، در این روستا با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به بهرهبرداری رسیده بود.
فداغی
۵ دی ۱۴۰۳
بسیار عالی. کار خیرین گراشی در ساخت مدرسه و… واقعا قابل تقدیر هست