هفت برکه (گریشنا): نهضت سوادآموزی شهرستان گراش، طبق سهمیه اعلام شدهی، در سال تحصیلی جاری ۲۳۰ سوادآموز را جذب کرده است و آموزش میدهد.
به گزارش هفت برکه: همزمان با گرامیداشت هفته سوادآموزی امیری، کارشناس سوادآموزی آموزش و پرورش شهرستان گراش، گزارشی از فعالیت نهضت سوادآموزی گراش در سال تحصیلی پیش رو ارائه داد.
امیری با اشاره به این موضوع که شناسایی، جذب و آموزش افراد بیسواد و کم سواد، مأموریت اصلی نهضت سوادآموزی است، گفت:«هر سال تعداد زیادی از افراد کم سواد و بی سواد در سنین ۱۰ تا ۴۹ سال، تحت پوشش نهضت سوادآموزی قرار میگیرند و از طریق مربیان پرتلاش این حوزه مورد تعلیم قرار میگیرند. افزایش دقت در ثبتنام، ارتقای کیفیت آموزشی و کسب اطمینان از نتایج، راهبرد اصلی نهضت سواد آموزی شهرستان گراش در طول این چندسال بوده است و در این راستا اقداماتی صورت گرفته است.»
او در ادامه میگوید:«شناسایی و جذب سوادآموزان در دورههای مختلف سوادآموزی و تحت پوشش بردن مجموعا ۲۳۰ نفردر دورههای سواد، تحکیم و انتقال بر اساس سهمیه اعلامی از طرف اداره کل و سازمان سوادآموزی، مهمترین فعالیت نهضت سوادآموزی شهرستان گراش در سال۱۴۰۰-۱۳۹۹ بوده است.»
امیری از آموزش ۷۰ نفر از اتباع در سال گذشته، در نهضت سوادآموزی گراش خبر داد و گفت:«جذب و تحت پوشش قراردادن تعداد ۷۰ نفر از اتباع درسال گذشته و ارائه گواهی قبولی به افراد قبول شده در آزمونهای پایانی از دیگر فعالیتهای نهضت سوادآموزی محسوب میشود و با توجه به سهمیهی شهرستان، ۴۰ نفر دیگر از اتباع نیز در سال جاری، جذب خواهند شد.»
او دیگر فعالیتهای نهضت سوادآموزی را لیست میکند و ادامه میدهد:«طرحهای مختلف دیگری چون طرح خواندن با خانواده و طرح حلقههای کتابخوانی نیز در حال اجرا است که در سال جاری، ۱۱۰ نفر در طرح خواندن با خانواده و ۲۰ نفر در طرح حلقههای کتابخوانی تحت پوشش نهضت سوادآموزی قرار گرفتهاند.»
امیری با معرفی مربیان پرکار در نهضت سوادآموزی گراش، گفت:«در سال جاری ۱۲ نفر از نیروهای توانمند به عنوان آموزشدهنده مشغول به فعالیت هستند که خانمها لیلا صالحی، افسانه چمنزاده، فاطمه مصلینژاد و فائزه فیروزی همواره جزء نیروهای برتر در جهت جذب و تحت پوشش بردن تعداد سوادآموز هستند و نسبت به سایرین فعالیت بیشتری دارند. در سال گذشته تعداد ۴ نفر از نیروهای آموزشدهنده به استخدام آموزش و پرورش درآمدند و این مدیریت و شهرستان از توانمندی این نیروها بهرهمند شده است.»
امیری در پایان از شرایط و ویژگیهای ثبتنام در سوادآموزی میگوید: «طبق معمول هر سال شرکت در کلاسها کاملا رایگان بوده و اداره تمامی لوازم آموزشی را تامین میکند. ساعت کلاسها نیز معمولا در هنگام عصر و شب برگزار میشود تا در وقت آزاد افراد بتوانند در کلاسها شرکت کنند. متقاضیان شرکت در کلاسهای سوادآموزی میتوانند جهت ثبت نام به مدیریت آموزش و پرورش مراجعه کنند.»
ذبیح اله رضایی، مدیر آموزش و پرورش با تاکید بر اهمیت سواد و سوادآموزی میگوید:«در ارزیابی عملکرد سوادآموزی استان، شهرستان گراش همواره طی این چندسال جزء ادارات برتر قرار گرفته است. همه ما موظف به ارائه تسهیلات و ایجاد شرایط تحصیل برای تمامی اقشار جامعه هستیم و تاکنون نیز بر اساس ارزیابی عملکرد سالانه که از طرف اداره کل آموزش و پرورش صورت گرفته نتایج قابل قبولی داشتهایم.»