هفتبرکه (گریشنا): مشکلات شش شرکت و تعاونی اقتصادی و تولیدی گراش در کارگروه اقتصاد مقاومتی بررسی شد.
به گزارش مسئول دفتر فرماندار، کارگروه اقتصاد مقاومتی به ریاست اصغر فرودی فرماندار گراش به منظور اجرا و پیشبرد سریع طرحهای مرتبط با سیاستهای اقتصاد مقاومتی در شهرستان تشکیل جلسه داد. گارگروه اقتصاد مقاومتی به منظور رفع موانع و مشکلات تولیدکنندگان به صورت ماهانه با حضور مسئولین شهرستان از سه نفر از سرمایهگذاران دعوت میکند و نیازهای تولیدکنندگان را مورد بررسی قرار میدهد.
فرماندار گراش در این جلسه گفت: «تشکیل جلسه بررسی موانع و مشکلات شهرک صنعتی و تولیدکنندگان، برگزاری کلاسهای آموزشی و یادگیری قوانین کار و کارآفرینی و اشتغال با هدف تحقق اقتصاد مقاومتی صورت میگیرد.» اصغر فرودی با بیان این که حمایت از سرمایهگذاران گامی مهم در اجرای اقتصاد مقاومتی است، اظهار داشت: «شناخت نیازها و بررسی مشکلات واحدهای صنعتی و حمایت از تولیدکنندگان، راهکارهای اساسی در تحقق اقتصاد مقاومتی است و هر چه بشود زیرساختهای مناسب سرمایهگذاری را فراهم کرد، قطعا به این هدف نزدیکتر خواهیم شد.» وی تحکیم پایههای اقتصاد کشور با تشویق سرمایهگذاران در مسیر اقتصاد مقاومتی را ضروری دانست و افزود: «راه برونرفت از مشکلات، اجرای اقتصاد مقاومتی است و همه مسئولین برای فراهم کردن زیرساختها با استفاده از ظرفیت و پتانسیل شهرستان همکاری خواهند کرد.»
کارگروه اقتصاد مقاومتی در دو ماه گذشته از شش شرکت تولیدی و سرمایهگذاری دعوت کرده و مشکلات آنها را شناسایی و مورد بررسی قرار داده است. در این دو جلسه از شرکت بستهبندی سبزیجات طاها، شرکت بستهبندی فرآوری خرما (فسیل و گلت)، شرکت تولیدی البسه مدارس جنوب فارس، شرکت تولیدی گراشفوم و شرکت نان صنعتی سخاوت دعوت شده است.
پیگیری اختصاص تسهیلات از صندوق توسعه ملی برای تولیدکنندگان، برگزاری کلاسهای آموزشی، برگزاری دورههای آشنایی با قوانین کار، برگزاری کارگاه کارآفرینی و اشتغال، پیگیری آبرسانی آب شرب و توسعه زیرساختهای شهرک صنعتی از جمله مصوبات این جلسات بود.
کامران
۱۳ تیر ۱۳۹۵
با سلام و تشکر از ریاست و اعضا محترم کارگروه اقتصاد مقاومتی
اما شایسته میدانم که فقط و فقط به همان شعاری که در متن صورتجلسه ی کارگروه فرموده اید بپردازید و از ان تخطی نکنید و واقعا به اقدام و عمل برسانید.
“فراهم کردن زیرساخت”
۴بنگاه تجاری را دعوت کرده اید و از انها توضیح شرح مشکلات میخواهید و هر کدام نیز ادعایی میکنند و خروجی کلی صحبتهای همه ی بنگاههای تجاری از دهه ها قبل تا کنون و اگر اوضاع به همین منوال باشد، همین خواهد بود (تسهیلان کم بهره ی بانکی)درسته؟
ایا فراهم کردن زمینه اخذ تسهیلات ، یعنی فراهم کردن زیر ساخت؟؟؟
بهتره اول” زیر ساخت” را برای خودمان ( کارگروه تخصصی اقتصاد مقاومتی)معنی کنیم تا به نتیجه برسیم.
37سال است که جلساتی اینچنینی در سطوح مختلف مملکتی گرفته اند و گرفته اید و اگر باز سماجت در ادامه ی راه اشتباه گذشته داشته باشیم، چنین جلسات هیچ خروجی نخواهد داشت.
3تا از این بنگاههای اقتصادی که شما دعوت کرده اید در زمینه ی کشاورزی میباشند.
جناب اقای فرودی عزیز، در خوشنامی و خوش نیتی شما هیچ شکی ندارم، اما منطقه ای که اب ندارد، سبزی را چگونه عمل بیاورد تا بسته بندی کنند، نخلستانهایش در حدود بیش از ۷۰درصد ، بازدهی که باید داشته باشند را ندارند چون اب نیست و الباقی نیز که از عمق ۳۰۰متری اب بیرون میکشند و باز یعنی خودکشی و از بین بردن اندک منابع ابی موجود.
زیرساخت یعنی،
سد سازی و ابخیزداری.
یعنی،جاده و برق و گاز و تلفن.
یعنی اوردن صنایع مادر،
پتروشیمی و ….
و نه اینکه بنگاهدارهایی را جمع کنیم و مبلغی در جیبشان بگذاریم و راهی بانکهای خصوصی برای سپرده گذاری بکنیم.
با عذرخواهی و پوزش از زحمتکشان و سرمایه گذاران واقعی شهرم.
گراشی
۱۲ تیر ۱۳۹۵
لطفا یک ایمیل از خودتان(گریشنا) بنویسید جهت مکاتبه با گریشنا. در سایت بخش تماس با ما ایمیلی درج نشده است.
ممنون
مسعود غفوری
۱۲ تیر ۱۳۹۵
شما میتوانید با این آدرسها مکاتبه کنید:
gerash@gmail.com
gerishna@gmail.com
شماره تلفن ۵۲۴۵۲۰۸۵ نیز مربوط به تحریریه سایت است.
حسن
۱۲ تیر ۱۳۹۵
تادولت فکری به کم کردن مالیات ازش افزوده نکنند سرانجام این شرکتها تعطیلی است