دفتر خبر خنج: تولید پنبه در خنج به علت تداوم خشکسالی و روی آوردن کشاورزان به کشت محصولات جالیزی کاهش یافته است.
به گفته کارشناس زراعت مدیریت جهاد کشاورزی خنج برداشت محصولات پنبه در سطح ۱۲۰هکتار ازاراضی شهرستان خنج از ابتدای ماه جاری آغاز شد ه است متوسط برداشت وش پنبه ۵/۲تن در هر هکتار است وبرآورد می شود کشاورزان خنج تا۲۵۰تا ۳۰۰تن وش پنبه از مزارع خود برداشت نمایند که این محصل به بازار مصرف داخلی شهرستان عرضه می شود نظر کاظمی افزود سطح زیر کشت این محصول نسبت به سال گذشته۲۰%ونسبت بسالیان ما قبل تا۶۰% کاهش داشته است و علت اصلی این کاهش روی آوردن کشاورزان به کشت محصولات جالیزی با سوددهی بیشتر ازیک سو وکاهش قابل ملاحظه آب قنوات وچاه های کشاورزی است به طوری که در طی دوسال کذشته کشت پنبه در روستای جنگویه و حومه شهر خنج به صفر رسیده است و تنها درروستای آشنا این محصول کشت شده است.