هفتبرکه (گریشنا): دکتر نقی دارا به عنوان استاد نمونهی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی معرفی شد.
دکتر دارا در سال ۸۸ که نفر برتر امتحان دانشنامه فوق تخصصی گوارش و کبد کودکان شد و به این دانشگاه در تهران رفت، ریاست دانشکده علوم پزشکی گراش را به عهده داشت و در بیمارستان اوز به طبابت مشغول بود. او از سال ۱۳۹۱ استادیار گروه فوق تخصصی گوارش و کبد کودکان است و در بیمارستان فوق تخصصی کودکان مفید، زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مشغول است. فعالیتهای پزشکی، آموزشی، و تحقیقاتی او در این مرکز باعث شد او به عنوان یکی از اساتید برتر دانشگاه در دوازدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه که دهم اردیبهشتماه برگزار شد، انتخاب شود.
دکتر نقی دارا در گفتگو با هفتبرکه دربارهی فعالیتهایش توضیح میدهد: «وقتی در سال ۹۱ و بعد از شش ماه انجام تعهدات طرح به دانشگاه شهید بهشتی برگشتم، بیمارستان فوق تخصصی مفید ۱۶ تخت بستری داشت. با آمدن من، بخشهای مختلفی راهاندازی شد، از جمله اندوسکپی و نوآوری در انجام اندوسکپی و مونومتری و عملهای دیگر. این فعالیتها باعث شد از سال ۹۲ با تایید وزارت بهداشت، مجوز اخذ دانشجوی فوق تخصصی در رشته گوارش و کبد به دانشگاه داده شود، و تعداد تختهای بستری هم تا ۳۰ تخت افزایش یابد.»
این استاد نمونهی دانشگاه درباره فعالیتهای دیگرش نیز میگوید: «علاوه بر آموزش دانشجویان پزشکی حرفهای عمومی، ما به دستیاران تخصصی و فوق تخصصی کودکان نیز آموزش میدهیم. نگارش مقالات و انجام کارهای پژوهشی و شرکت فعال در سمینارها و کنگرههای داخلی نیز از جمله فعالیتهای من است.»
دکتر دارا که ریاست دانشکده علوم پزشکی گراش را نیز در کارنامه دارد، میگوید در دانشگاه شهید بهشتی هم سمتهای مدیریتی را بر عهده داشته است: «از یک سال قبل از شروع طرح تحول سلامت، به معاونت درمان بیمارستان منصوب شدم، و در مدت دو سال و نیم که در این سمت بودم، طرح تحول را به خوبی اجرا کردیم. معاونت آموزشی بخش گوارش را نیز بر عهده داشتهام، و یکی از اعضای مشاور فعال دانشگاه نیز بودهام.»
این برگزیدهی جشنواره آموزشی دانشگاه درباره جشنواره نیز توضیح میدهد: «دانشگاه شهید بهشتی سالیانه از تمام رشتهها و در تمام ردهها و مراکز زیرمجموعه، نزدیک به ۱۵ نفر از اساتید را به عنوان استاد نمونه و برتر معرفی میکند. از این اساتید در جشنوارهای که به ارایه دستآوردهای دانشگاه در زمینههای مختلف اختصاص دارد، تقدیر میشود. امسال هم اساتید برگزیده دانشگاه شهید بهشتی در حضور سه تن از معاونین وزارت بهداشت و درمان، دکتر سیاری، دکتر لاریجانی، و دکتر آقاجانی؛ و رییس دانشگاه، دکتر پیوندی؛ به مناسبت روز استاد مورد تقدیر قرار گرفتند.»