هفتبرکه (گریشنا): جشنواره غذای سنتی سالم در نمایشگاه هفته سلامت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، در چهارمین روز از هفته سلامت، جشنواره غذای سنتی سالم در غرفهی تغذیه نمایشگاه سلامت با مدیریت مریم اکبرزاده، مسئول بهبود تغذیه جامعه، و با همکاری معاونت غذا و دارو و درمان برگزار شد. اکبرزاده هدف از برگزاری این جشنواره را ترغیب خانوادهها به استفاده از غذای سالم، بهداشتی و بومی و پرهیز از غذاهای آماده و فستفود عنوان کرد.
در این جشنواره، بانوان گراش و پرسنل دانشکده علوم پزشکی با آمادهسازی غذاهای سنتی به رقابت پرداختند. این غذاها با توجه به ملاکهایی همچون میزان استفاده از نمک و روغن، سالم بودن، استفاده از سبزیجات، روش پخت، تزیین غذا و ارزش غذایی توسط کارشناسان داوری شد و به نفرات برتر به رسم یادبود جوایزی اهدا گردید.
نمایشگاه هفته سلامت از دوم اردیبهشت در حسینیهی حضرت ولی عصر (عج) برقرار است. امروز عصر ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه اختتامیه این جشنواره برگزار میشود.