به این ترتیب گراش به عنوان دومین شهرستان تولید کننده محصول سبز پس از شیراز و فراشبند از سوی استان شناخته شد. عباسی کارشناس حفظ نباتات توضیح داد: در انجام این طرح، برای مبارزه با آفات، از مواد جلب کننده حشرات مانند کارت زرد، رل زرد، پروتئین هیدرولیزات به جای استفاده از سموم شیمیایی و همچنین استفاده از کودهای دامی و کمپوست به جای عناصر ماکرو شیمیایی استفاده شده است. این روش علاوه بر تولید محصول سبز، سبب افزایش چشمگیری در میزان تولید شده که بطور میانگین در هر هکتار ۲ برابر افزایش میزان تولید را شاهد بودیم.
او همچنین ادامه داد: پس از اجرای موفق این طرح علی رغم پیگیری های مکرر از سوی مسئولین شهرستان و استان متأسفانه بازار فروشی جهت فروش این محصول وجود ندارد و از نظر بازارفروش هیچ تفاوتی با محصولات غیر ارگانیک نداشته است.