دکتر امیرحمزه مهرابی در مقالهای با عنوان آژیر خطر خودکشی به ضرورت آسیب شناسی اجتماعی اشاره کرد و نوشت: نهاد مقدس [بنیاد شهید و امور ایثارگران] بایستی علاوه بر پیگیری امور معیشتی جانبازان، به مشکلات روحی و روانی آنها توجه ویژهای بنماید. چرا که متأسفانه بخش عمدهای از افراد اندک خودکشی کرده در گراش، جانبازان عزیز بودهاند. انکار یا بیتفاوتی نیز چاره کار نیست.
چند روز بعد هم گریشنا از قول یکی از رزمندگان و جانبازان شهر گراش نوشت: مدیر کل بنیاد شهید فارس وعده داده است دونفر از مرکز استان شامل یک نفر با عنوان بازرس و یک نفر مشاور امور درمانی به شهرستان گراش اعزام شوند.
اما بخش نظرات این سایت حاوی نکتهنظراتی است که ضرورت حضور بازرس از اداره کل بنیاد شهید در گراش را نمایان میسازد. این افراد چهارشنبه ۷ خرداد به گراش سفر کردند و باید منتظر نتیجه این دیدار بود.
اما از اینکه بگذریم این روزها در آستانه اعیاد شعبانیه و روز جانباز قرار داریم. باید دید نهادهایی همچون شورای شهر که سالانه بودجههای مختلفی را در حوزه فرهنگ صرف میکند، بودجهای را برای برگزاری برنامهای در خور جانبازان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس در نظر میگیرد؟ آیا امسال تشکلهای مذهبی شهر سنتشکنی میکنند و به جای برنامههای روتین، جشنی شایستهی اسم «جانباز» اجرا میکنند؟ تنها باید منتظر ماند و دید..