نماد سایت هفت‌برکه – گریشنا

اشکال‌هایی در برنامه‌ریزی هیات فوتبال گراش

اعلام برنامه هیات فوتبال برای سال ۱۳۹۲ در ابتدای سال می‌تواند نویدبخش تلاش هیات برای برنامه‌ریزی مناسب باشد. اما این برنامه دارای برخی مواردی است که از همان ابتدا با اما و اگر روبه‌رو شده است. بخشی از انتقادها در کامنت‌های مطلب بازتاب داشت.

یکی از خوانندگان گریشنا نقدهای موجود را دسته بندی کرده و برای ما ارسال کرده است. هیات فوتبال می‌تواند نظر خود در مورد برنامه اعلامی و این مطلب را برای گریشنا ارسال کند. 

به دنبال درج مطلبی با عنوان (برنامه فوتبالی‌ها برای سال ۹۲) در سایت گریشنا نقدی بر آن جهت علاقه‌مندان و دلسوزان ورزش فوتبال شهرستان ارایه می‌گردد.

وقتی فوتبال گراش در سال ۹۱ بررسی می‌شود به این نتیجه می‌رسیم به غیر از برگزاری مسابقات فوتبال در رده بزرگسالان و برگزاری مسابقات نوجوانان آن هم با حضور سه تیم، دیگر هیچ مسابقه رسمی در سال گذشته برگزار نگردیده است. متاسفانه با وجود برگزاری مسابقات دسته اول شهرستان، خروجی این مسابقات مشخص نیست و قهرمان آن به هیچ مسابقه استانی اعزام نمی‌شوند.

در خصوص بازی‌های بزرگسالان در سال ۹۱ با وجود اتمام بازی‌های به استناد اظهارنظر بعضی از تیم‌ها متاسفانه تاکنون تیم‌های سقوط‌کننده به دسته دوم به دلیل اشتباه در صدور کارت بازیکنان سرباز توسط هیات فوتبال مشخص نیست و بازی‌های نوجوانان نیز با وجود شرکت سه تیم، به اتمام نرسید.

تقویم تهیه شده برای مسابقات فوتبال سال ۹۲ را می‌توان به دو بخش تقسیم نمود. بخشی از مسابقات از وظایف ذاتی هیات فوتبال می‌باشد.

برگزاری مسابقات پایه و رده‌های سنی، مسابقات رسمی باشگاهی دسته اول و دوم از وظایف هیات و برگزاری تورنمنت‌ها و مسابقات ادارات و ارگان‌های دولتی از وظایف هیات نمی‌باشد. تقویم تهیه شده جهت سال ۹۲ چند ایراد وجود دارد.

۱. برگزاری مسابقات نوجوانان در تاریخ ۲۵ خرداد ۹۲ آن هم یک روز بعد از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا که قطعا برگزاری مسابقات ۵ روز تا یک هفته بعد از انتخابات توسط مسئولین ارشد سیاسی استان و شهرستان ممنوع می‌باشد و همچنین با این موضوع که بلافاصله بعد از امتحانات خرداد دانش‌آموزان،بدون تمرین وارد مسابقات می‌شوند، مورد توجه قرار نگرفته است.

۲. پیش‌بینی برگزاری مسابقات نوجوانان، نونهالان و جوانان به صورت پشت سر هم را نیز می‌توان از اشکالان وارد به تقویم دانست.

در این خصوص می‌توان از اوایل تیرماه یکی از بازی‌های رده سنی را شروع نمود. با توجه به وضعیت آب و هوایی منطقه، زمین چمن، در نظر گرفتن زمان تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان، سرد بودن هوا برای تمرین در نیمه دوم سال (به این دلیل که زمان تمرین تیم‌های شهرستان، شب می‌باشد) و درگیر بودن داوران در مسابقات استانی در نیمه دوم سال بهترین زمان برای شروع مسابقات دسته اول و دوم بزرگسالان از اواخر تیرماه می‌باشد که امسال می‌توان از ابتدای ماه مبارک رمضان این مسابقات را شروع نمود و بعد از آن بلافاصله بازی‌های جوانان را شروع کرد.

۳. اگر چه به دلیل اجرای طرح کنترل جمعیت، جمعیت جوان جامعه کاهش یافته و شهر گراش نیز از قضیه مستثنی نیست و همچنین به دلیل علاقه جوانان به بازی‌های رایانه‌ای و اینترنتی و استفاده از ماهواره، حضور جوانان و نوجوانان در عرصه ورزش کمرنگ شده و لیکن می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح در نیمه دوم سال حتی مسابقات باشگاهی رده سنی امید را نیز برگزار کرد.

۴. سال‌های سال است که در سرتاسر کشور از جمله استان فارس فوتسال و فوتبال از هم تفکیک شده است. یکی از تیم‌های شهرستان در دو سال اخیر در مسابقات استان شرکت نموده است ولی به دلیل عدم برنامه‌ریزی درست (چرا که شرکت‌ها آن‌ها به صورت مقطعی بوده) نتایج مناسبی کسب نگردیده، پس لازم است از یک جا کار را شروع کرد و بازیکنان فوتسال و فوتبال را از هم تفکیک نمود. چرا که گراش چیزی کم از شهرستان‌های کوچکی همانند صفاشهر و …ندارد که در فوتسال استان و کشور می‌درخشند.

۵. در بحث نمایندگان شهرستان که به عنوان نمایندگان استان در مسابقات کشوری حضور دارند لازم است هیات فوتبال توجه ویژه به این تیم‌ها داشته باشند. و لیکن به غیر از مسئول محترم هیات و مسئول کمیته داوران و همچنین برادر زحمتکش آقای حاج نجات آشفته سایر اعضا پیگیر امور نبوده و حتی چهار نفر از اعضای هیات به خاطر قسم خوردن، حتی یک ثانیه در محل بازی‌های حضور نیافته‌اند که بازی‌های مسابقات نمایندگان شهرشان را تماشا نمایند که این جای بسی تامل دارد.

پیش‌نهاد برگزاری بازی‌های دسته یک و دو در نیمه دوم مهرماه، همزمان با شروع مسابقات لیگ ۳ کشوری، قطعا مشکلاتی را برای نماینده استان و شهرستان به وجود خواهد آورد که لازم است در این خصوص نیز تجدیدنظر شود.

۶. علاوه بر برگزاری مسابقات، برگزاری کلاس‌های داوری و سرمربیگری و همچنین تشکیل مدرسه فوتبال نیز باید مورد توجه هیات محترم باشد که متاسفانه سال‌های سال است که به بهانه عدم استقبال متقاضیان، این امر تحقق نیافته است. در سال ۹۱ برای برگزاری مدرسه فوتبال از سوی هیات فوتبال استان یک سهمیه برای شهرستان اخصاص یافت و متقاضی هم وجود داشت ولی به دلیل کارشکنی یکی از اعضای هیات به این بهانه که هیات فوتبال می‌خواهد این کار را دنبال نماید، امتیاز اختصاص یافته از بین رفت و هیات فوتبال هم از تشکیل مدرسه فوتبال خودداری نمود.

امید است که همه نیروهای دلسوز وارد صحنه شده و در جهت توسعه و پیشرفت فوتبال، یار و یاور دست اندرکاران امر ورزش و فوتبال شوند.

خروج از نسخه موبایل