نماد سایت هفت‌برکه – گریشنا

برای او نهالی می‌نشانیم

هفت‌برکه: به ابتکار انجمن حافظان محیط زیست، سه درخت به یاد آیدا، آتنا و سمیه، ازدست‌رفتگان خانواده‌ی خوشبختی در حادثه تصادف، و یک درخت به شکرانه‌ی بازیابی سلامتی فاطمه غلامی، بیمار بهبودیافته، در تنگ آب کاشته شد. قرار است این حرکت برای تولدها نیز ادامه پیدا کند و خانواده‌ی افراد در آبیاری و نگهداری نهال‌ها همکاری کنند.

به گزارش هفت‌برکه، ۲۵ خردادماه به مناسبت روز گل و گیاه، طی یک حرکت ابتکاری از انجمن حافظان محیط زیست، با حضور اعضای انجمن حافظان محیط زیست به همراه خانواده، چند تن از معتمدین و چند بازیکن از تیم گراش جوان، علاقه‌مندان به محیط زیست و مردم به یاد عزیزان از دست رفته‌ی تصادف ماه پیش (+) و به شکرانه‌ی سلامتی فاطمه غلامی، بیمار بهبود یافته در ورودی تنگ آب درخت کاشته شد.

اسد محسنی، از اعضای فعال انجمن حافظان محیط زیست، گفت: «انجمن حافظان محیط زیست گراش در یک اقدام ابتکاری قصد دارد به یاد هر عزیزی که از بین ما رفته و در جنت الهی ساکن می‌گردد، درختی یا درختانی را بکارد تا با همکاری خانواده داغدیده آن عزیزان سفر کرده و یا به پاس بازیابی سلامتی بعد از حوادث دردناک، در طول سال آبیاری‌شان کند. دعوت می‌کنیم همشهریان نیز در این مسیرِ سبز و طبیعت دوستانه، ما را همراهی کنند.»

دکتر احمد عبدالهی، رییس دانشکده علوم پزشکی گراش، که در این مراسم حضور داشت با بیان این که در زمان هجوم اخبار بد، شنیدن این خبر، امیدبخش بود، گفت: «در زمانی که جامعه پر از خبرهای بد است، امروز آمدیم برای کاشت نهال به مناسبت درگذشت چند عزیزی که از بین ما رفته‌اند. من لازم می‌دانم اگر خدا فرزندی به ما داد نیز یک نهال برای او بکاریم یا وقتی بیماری از بیماری شفا پیدا کرد یک نهال برای او بکاریم. هر نیتی داریم یک نهال بکاریم به این امید که آینده روشن‌تر باشد. خوشا به حال آن افرادی که آمدند و آمدنشان در دنیا باعث می‌شود آینده برای افراد روشن‌تر باشد. فکر کنم کاشت نهال و آبیاری آن یکی از این اهدافی است که امروز باید به آن توجه کرد. من توصیه می‌کنم به مناسبت شادی به مناسبت عزا به هر مناسبتی، یک نهال بکارید و آبیاری کنید.»

دکتر ابراهیم مهرابی نیز در سخنانی کوتاه در این مراسم با تقدیر از اعضای انجمن و سنت درختکاری گفت: «قدیم، همت جوانان ما صرف بریدن درختان داخل تنگه‌ها می‌شد و بر آن کار می‌نازیدند و احساس پیروزی بر طبیعت می‌کردند؛ اما امروزه باور مردم زیباتر شده و عده‌ای از جوانان ما همت خود را مصروف کاشت و داشت درخت و حفظ طبیعت می‌کنند‌. این کار شما علاوه بر اجر دنیا و آخرتی، حکایتگر بالندگی فرهنگ و رشد بینش عمومی است به نحوی که اینک طبیعت را رفیق خود می‌دانند و نه رقیب.»

»

 

 

 

خروج از نسخه موبایل