هفتبرکه – گریشنا: یک چهره ماندگار و هشت چهره برتر سال در سومین همایش چهرههای ماندگار گراش معرفی شدند.
به گزارش هفت برکه، بیستم بهمنماه ۱۳۹۸ سومین همایش چهرههای ماندگار گراش در سالن شیخ احمد انصاری برگزار شد. در این مراسم که همچون سالهای گذشته از طرف شورای اسلامی شهر و شهرداری گراش برگزار میشد، از یک چهرهی ماندگار و هشت جهره برتر سال در زمینههای مختلف تقدیر شد.
چهره ماندگار: پروفسور جعفر حسنزاده
دکتر حسنزاده متولد ۱۵بهمنماه ۱۳۴۶ در گراش است. او دکترای تخصصی اپیدمیولوژی دارد و در حال حاضر در دانشکده علوم پزشکی شیراز به عنوان دانشیار مشغول به فعالیت است. دکتر حسنزاده در سی و دومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان در رشته تفسیر و ترجمه به رتبهی اول رسید.
چهرههای برتر سال ۹۸
حاج مهدی نیساری: چهره دفاع مقدس سال
حاج مهدی نیساری جانباز ۵۰ درصد و از فرماندهان دوران دفاع مقدس است. او همرزمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و مدافعین حرم حضرت زینب(س) بوده است. ریههای این جانباز در دوران جنگ تحمیلی شیمیایی شده است و بخشی از آن نیز بر اثر اصابت ترکش از بین رفته است.
قاسم فرسوده: چهره ورزشی سال
قاسم فرسوده متولد ۱۳۴۸ در گراش است. او علاوه بر معاونت فرمانداری گراش، مدیر عاملی موسسه فوتبال هلال احمر را نیز بر عهده دارد. تیم هلال احمر گراش در ردههای مختلف در مسابقات استانی و کشوری شرکت دارد و از افتخارات این باشگاه میتوان به نایب قهرمانی تیم زیر ۱۷ سال در استان، حضور تیم جوانان در لیگ دسته اول کشور و قرار گرفتن در صدر جدول و صعود به دور دوم، و قهرمانی مسابقات باشگاهی شهرستان گراش اشاره کرد.
حاج نجات آشفته: شهروند نمونه سال
حاج نجات، معروف به خالنجات، متولد ۱۳۲۸ در گراش و دارای هفت فرزند است. شغل اصلی حاج نجات در دوران جوانی جوشکاری و همچنین تدریس آمادگی دفاعی در تمامی مدارس بوده است. همچنین در دوران دفاع مقدس در تیپ ۳۳ المهدی به مدت شش ماه حضور داشته است. از فعالیتهای این شهروند دلسوز و زحمتکش مخصوصا در حیطه ورزشی میتوان به ۱۸سال فعالیت در فرماندهی پایگاه مقاومت سیدالشهدا و عضویت در هیات رزمندگان اسلام و هیات امنای شهدای گمنام اشاره کرد.
علیاکبر فروزش: خیر و کارآفرین سال
علیاکبر فروزش، فرزند حاج شیخ علی فروزش، متولد ۱۳۲۹ در کشور قطر است. او از خیرین بنام گراش به ویژه در حوزه درمان است. از جمله کارهای خیر او میتوان به ساخت ساختمان درمانگاه شماره یک و دو، مسجد ابوفاضل، مسجد حضرت علی ابن ابیطالب (ع)، دانشکده علوم قرآنی گراش و همچنین تاسیس موسسه خیریه عنیبه اشاره کرد.
علیاکبر فروزش در زمینه اشتغالزایی در کشورهای نظیر چین، امارات و قطر از نیروهای بومی و گراشی در شرکتهای وابستهاش استفاده کرده است.
مهوش شیبانی، بانوی سال
مهوش شیبانی متولد ۱۳۳۸ است. او سابقه ۳۰ سال خدمت در آموزش و پرورش در سمت معاونت و مدیریت در پایههای دبیرستان، هنرستان و پیش دانشگاهی دارد. عضویت در هیات امنای بیت الزهرا (س)، مسئولیت کمیته خواهران در یادواره شهدا، عضویت در کمیسون امور بانوان بخشداری، سمت مشاور امور بانوان در اداره آموزش و پرورش و فرماندهی بسیج در مدارس از دیگر فعالیتهای فرهنگی او محسوب میشود. مهوش شیبانی سابقه عضویت در شورای شهر دوره اول و چهارم را نیز دارد.
محمد خواجی، چهره هنری سال
محمد خواجی متولد ۱۳۷۰ در گراش است. او از شش سالگی با دیدن شعبدهبازی از یکی از اقوام به این هنر علاقهمند شد و از ان زمان تاکنون از این هنر دست نکشده است. خواجی در چندسال گذشته مقامها و عناوین مختلفی را کسب کرده است و در سال ۹۷ نیز در برنامه تلویزیونی عصر جدید حضور داشت. خواجی در حال حاضر به صورت حرفهای هر شب در جزیره کیش در قالب جنگ ایرانیان و دینامتشو فعالیت دارد. او همچنین برای سری جدید برنامه عصر جدید در حال ضبط است.
غلامرضا آرمانمهر، جوان فعال در زمینه میراث فرهنگی
غلامرضا آرمانمهرمتولد ۱۳۷۰ در گراش و کارشناسی معماری از دانشگاه پیام نور اوز است. او عضو هیات موسس و هیات مدیره انجمن ایکوموس و تنها فرد دارنده مدرک و مجوز رسمی مرمت از وزارت سازمان میراث فرهنگی کشور در جنوب فارس است. از سوابق او میتوان به انجام پروژههای بزرگ و مهم حمام دهباشی، سرای سعادت و مسجد آخوند اشاره کرد. او همچنین دبیر برگزاری خونه کدیم ۳ و خونه کدیم ۴ بوده است.
محمد ناصری، چهره فرهنگی سال
محمد ناصری متولد ۲۲ اسفند ۱۳۴۴ در گراش است. او از دبیران با سابقه دبیرستانهای گراش است که در سالهای اخیر تمرکز خود را بر برگزاری دورههای آمادگی کنکور همانند گزینه دو و کانون فرهنگی آموزش قرار داده است. ناصری سابقه عضویت در شورای چهارم را دارد و در شورای پنجم نیز عضو البدال بود که به دلیل مشکلات جسمی و عمل قلب از ورود به شورای پنجم انصراف داد.