.
این گروه ۲۳ مهر ماه با همکاری موزه مردم شناسی اوز ، برای تحقیق و گزارش از خوراکی ها و نوشیدنی های سنتی ایران ، عازم اوز شده اند . این پروژه ( سَفر سُفره ) در دو مرحله ، تحقیق و فیلمبرداری اجرا خواهد شد.
در مرحله ی اول از شهر اوز بازدید و به خانه رافعی رفته و در آنجا اعضای موزه مردم شناسی اوز بیش از ۳۰نوع غذای محلی و دسر و شیرینی جات و نوشیدنیها را تهیه ودر معرض نمایش آنان گذاشته بودند. سپس این گروه برای مشاهده وطرز تهیه شیره خرما به شیره پزی( شِرَ پاخی) رفته و از نزدیک طرزتهیه شیره خرما(دوشاب) را دیدند.
لازم به ذکر است این گروه نیز از موزه مردم شناسی اوز که موقتا در خانه سوداگر مستقر است نیز بازدید نمودند. این گروه تورستی شامل ۲ توریست از کشور استرالیا که ۳ نفر مترجم و فیلم بردار ازتهران نیز آنها را همراهی و سفر خود را از شمال ایران آغاز و در جنوب ایران جزیره قشم پایان می دهند.