نماد سایت هفت‌برکه – گریشنا

اشک‌ها و لبخندها در پایان جشنواره‌ی عمار

هفت‌برکه (گریشنا): اختتامیه جشنواره عمار در گراش تلفیقی از اشک و لبخند بود. همان‌قدر که شوخی‌های رضا احسان‌پور شبی پرخنده آفرید، حضور خانواده‌های شهدا برای بسیاری از حاضرین لحظه غلیان احساسات بود.

۲۱ بهمن‌ماه ۱۳۹۵ ساعت ۸ شب، اختتامیه هفتمین جشنواره مردمی فیلم عمار در سالن دانشکده علوم پزشکی گراش آغاز شد. به تدریج صندلی‌های سالن پر می‌شد تا وقتی که نوبت به صندلی‌های پلاستیکی رسید و سالن دانشکده در برابر استقبال مردم کم آورد. پنجمین اختتامیه جشنواره عمار در گراش به مناسبت برگزاری هفتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار برگزار شد.

مهدی وفایی‌فرد، از عوامل برگزارکننده جشنواره عمار، در گزارش خود گفت: «سال قبل ۱۲۰ نقطه در شهرستان اکران داشتیم که بیشترین اکران در کشور بود. از جمله اکران برای مهاجران افغانستانی بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها داشت. امسال ۸۰ اکران داشتیم که هر چند از نظر کمی از سال گذشته کمتر بود، ولی از نظر کیفی افزایش داشتیم.» گزارش اکران‌های امسال جشنواره عمار را می‌توانید از سایت جشنواره و کانال تلگرام آن ببینید.

وفایی‌فرد از شورای اسلامی شهر گراش برای حمایت از جشنواره تشکر کرد و گفت: «امسال تندیس ویژه فعال انقلابی را در نظر گرفتیم. از امسال این تندیس ویژه به صورت سالانه اهدا خواهد شد.» اما حاج مهدی جعفری، از فعالان فرهنگی و اجتماعی گراش، که قرار بود این تندیس را دریافت کند، در سالن حضور نداشت. مصطفی کارگر  مجری مراسم  گفت: «احتمالا حاج مهدی بو برده است که قرار است از او تقدیر شود و به همین دلیل به سالن نیامده است.»

مهمان ویژه اختتامیه جشنواره عمار، رضا احسان‌پور، شاعر و طنزنویس بود. احسان‌پور که در سال‌های اخیر با اجراهای تلویزیونی شناخته‌‌تر شده است، از علاقه خود برای سفر به گراش گفت: «خیلی دوست داشتم که گراش را ببینم و اگر دوباره هم دعوت کنند به گراش می‌آیم.» تشویق‌های حاضرین نشان می‌داد از شعرخوانی و خاطره‌گویی طنز احسان‌پور رضایت دارند.

در بخش تقدیرها، زنانی که مادر دو شهید هستند به روی صحته دعوت شدند. مادر شهیدان حسن‌زاده و مادر شهیدان بهمنی لوح تقدیر رضا احسان‌پور را اهدا کردند و او با بوسیدن چادر مادران شهید از آنان تشکر کرد. در این بخش به فرزند شهید نورسته خواجی که در سال ۱۳۶۶ در مکه به شهادت رسید، تندیس عمار اهدا شد. تندیس دیگری نیز به همسر شهید حسن خواجه‌پور که سال گذشته در حادثه منا به شهادت رسید اهدا شد. در بخش ویژه تقدیرها برگزارکنندگان جشنواره با اهدای چادر نماز و بریدن کیک برای دختر شهید خواجه‌پور جشن تکلیف برگزار کردند.

بعد از نمایش چندین فیلم کوتاه و کلیپ در بین برنامه‌ها، در بخش پایانی جشنواره عمار گراش، فیلم داستانی «هنگامه» به کارگردانی امیر داسارگر به عنوان نخستین فیلم داستانی مدافعان حرم نمایش داده شد.

بعد از پایان مراسم با هلیمی که چند تن از رزمندگان دفاع مقدس پخته بودند، از حاضرین پذیرایی شد. در محوطه بیرون سالن نیز مراسم نورافشانی به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برپا بود.

 

خروج از نسخه موبایل