هفتبرکه (گریشنا): نرخ باروری در شهرستان گراش از نرخ کشوری به میزان هفتدهم بالاتر است.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی گراش، جلسه توجیهی «تحولات جمعیتی در برنامه سلامت باروری» با حضور کلیه مسئولین واحدهای ستادی و قائم مقام معاونت بهداشت در دفتر معاونت بهداشت دانشکده برگزار شد.
در این جلسه ثریا انصاری، مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت، درباره نرخ باروری در شهرستان گراش گفت: «نرخ باروری در شهرستان گراش دو و ششدهم است، یعنی هر خانوار گراشی متوسط دو الی سه فرزند دارد. این نرخ به طور کلی نسبت به کشور در جایگاه بالا قرار دارد.» نرخ باروری در ایران یک و نه دهم اعلام شده است.
انصاری افزود: «البته بایستی همچنان در جهت افزایش تعداد فرزندان یا همان نرخ باروری تلاش شود. نرخ باروری در شهر گراش روند افزایشی داشته است، اما در روستا این نرخ به میزان دو و سهدهم ثابت مانده است، که به همین علت با برنامهریزیهای صورتگرفته، در جهت افزایش نرخ باروری در روستاها فعالیتهایی در حال اجرا است.» او در پایان از کاهش آمار مرگ و میر کودکان و نوزادن نسبت به سالهای قبل خبر داد.
مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت در مورد آمار ازدواج و طلاق نیز گفت: «متاسفانه در شهرستان گراش هیچ دفتر ثبت ازدواج و طلاق وجود ندارد و به همین علت هیچگونه آماری از این وقایع در دست نیست. اما آمار ازدواج در کل کشور روند کاهشی و آمار طلاق رو به افزایش است.»
انصاری در این جلسه مباحث دیگری نیز از جمله مطالبی در ارتباط با ابلاغ سیاستهای کلی جمعیت و خانواده؛ تغییرات جمعیتی سالهای ۱۲۹۰ الی ۱۳۹۰؛ تغییرات نرخ باروری؛ تغییرات هرم سنی از سال ۱۳۸۵-۱۳۹۰ مطرح نمود. در پایان جلسه نیز از مسئولان مراکز روستایی که در جهت کاهش مرگ مادر و نوزاد تلاش داشتهاند، تقدیر شد.