در هفته گذشته، این خبرها نظر خوانندگان را بیشتر جلب کرده بود:
زیر خبر مبارزه با قاچاق، کار طلافروشان را از سکه میاندازد
نوشته شده در ۸ مرداد ۱۳۹۵، توسط: فاطمه یوسفی، سرویس: جامعه
هفتبرکه (گریشنا): اعلام غیر قانونی بودن خرید و فروش طلای خارجی و طلای ۲۱ عیار در ایران باعث شد اعضای صنف طلافروشان گراش برای رساندن اعتراض خود به مسئولین، جلسهای را با حضور شهردار و اعضای شورای شهر برگزار کنند.
علی: اتفاقاً طلای ۱۸ عیار داخلی هم کیفیت داره هم زیبایی، ولی چون نسبت به طلای خارجی سود کمتری داره طلافروشان ترجیح میدهند که طلای ۲۱ عیار خارجی بفروشن.
قاسم: طلافروشان خوب مبدانند که بیشتر طلای وارداتی به گراش از طریق غیر مجاز و بدون پرداخت عوارض و تعرفه گمرکی میباشد. اگر مسئولین با فروش طلای خارجی که به طور قاچاق وارد گراش میشود همکاری کنند باید تحت پیگرد قانونی قرار بگیرند. گراش و غیر گراش ندارد. هر جای ایران اسلامی هر کالایی که به طور قاچاق وارد میشود و به تولید داخلی ضربه میزند باید با آن مقابله کرد.
دیدهبان: مگه خود طلافروشان قانونى وارد مىکنند که کسى اگه خودش از خارج از کشور بخره بیاره غیر قانونى است؟ چه جور مگه این جند تا طلافروش نبودن که طلا و شمش رو از ایران مىخواستن خارج کنند که گیر افتادن؟ اینقدر این طلافروشى سودش بالا است که اینقدر طلا گرفتن ولى اثرى در این جند تا طلافروشى نکرد. طلاهایى که مىخرى با نگین حساب مىکنند قیمتش، ولى مىخواى بفروشى نگین کم مىکنن، دیگه مگه تو شهر گراش مگه بنر نزدن که کالا خارجى نخرین کالا ایرانى بخرین و از کالا هاى ایرانى حمایت کنین؟ پس مسئولین گراش فقط حرف میزند. این خیانت به کالای تولیدشده ایرانى است.
گراشی: خب وقتی قاچاق باشه، آیا پول در آوردن از این راه حرام نیست؟ قاچاق خلاف قانون است و حرام ربطی به این نداره که کار و کاسبی کسی رو از رونق بندازه یا نه. باید فرهنگ حاکم بر نگرش مردم گراش نسبت به طلای ۲۱ و ۱۸ برعکس بشه.
علی: آقایونی که از هیچ چیز اطلاع ندارین و از روی حسادت حرف میزنین. اگه این طلافروشا نبودن باید خیلی از کاسبیها جمع میشد. بخاطر طلافروشهاست که بازار رونق داره.
علی: علی آقا، شمایی که میگی طلای ایرانی بهتره، حتما تا حالا طلافروشی ندیدی و نرفتی. ایرانی دستمزدش خیلی گرونتره. خارجی هم کیفیتش بهتره هم ارزونتره.
زیر خبر غلامرضا عباسی: کارآفرینی هم کار خیر است
نوشته شده در ۸ مرداد ۱۳۹۵، توسط: شیدا شرقی، سرویس: جامعه، گفتگو
افسانه گراش – شیدا شرقی: دهم تیرماه، روز صنعت و معدن، بود. به همین مناسبت با غلامرضا عباسی، صنعتگر فعال در عرصه تولید و فرآوری کنجد و خرما و صاحی شرکت فسیل در شهرک صنعتی گراش گفتگو کردهایم.
ناشناس: انشاالله آقای عباسی موفق باشند و پیشنهاد میکنم چند تا بازاریاب استخدام کنن و محصولات شرکت فسیل رو در استانهای شمال کشور عرضه کنن.
حسن: دست مریزاد اقای عباسی عزیز. آفرین. متاسفانه بانکها باید مثل دیگر شهرها کمک کنند با سود ۴ درصد که این کار را نمیکنند. البته از ضعف فرمانداری هم است که کمک نمیکنند. چند سال قبل شرکت نئوپانسازی راهاندازی کردند. ۸۵۰ میلیون تومان وام ۴ درصد روش گرفتند و درش را تخته کردند. وقتی این را آدم میبینه باید به آقای عباسی که با این مشقات شرکت را راه انداخته افرین گفت.
یک گراشی: احسنت و خدا قوت. داشتم فکر میکردم که اگه به جای هفت شرکت، الان پنجاه تا شرکت تو شهرک صنعتی بود، دیگه جوون گراشی بیکار هم داشتیم که مجبور نباشن آواره دبی و بندر بشن؟ درود به شرفتون افراد ملیاردری توی گراش میشناسیم که واسه نزدیکترین بستگانشون هم نفعی ندارند. واقعا نون دادن دست مردم هنریه که هر کسی نداره. انشاالله خدا به کارتون برکت بده.
زیر خبر هماندیشی برای علوم انسانی در طوفان و گرما
نوشته شده در ۷ مرداد ۱۳۹۵، توسط: گریشنا، سرویس: جامعه
هفتبرکه (گریشنا): نخستین نشست هماندیشی علوم انسانی گراش چهارشنبه ششم مرداد ۹۵ در سالن کنفرانس دبیرستان حضرت ولی عصر (عج) برگزار شد. در این جلسه، علوم انسانیها درباره توسعه و آموزش علوم انسانی در مدارس به تبادل نظر پرداختند.
آرین: خیلی خوب شده که به فکر علوم انسانی و راههای عملی علوم انسانی در جامعه هستین.
رضا: امیدوارم گروههای دیگر هم مثل روانشناسیها و علوم انسانیها الگو بگیرند و تشکیلات تخصصی راه اندازی کنند. پزشکان، حسابدارها، معمارها، آموزش و پرورشیها و …
جواد خدادادی: موضوعی بسیار قشنگی است. شما نگاه کنید به این جمله:
پیامبر فرمود: «من از فقر اقتصادی بر امتم نمیترسم، بلکه از سوء تدبیر (نامدیریتی) می ترسم.»
در تمام جوامع پیشرفته و باثبات (چه اقتصادی و چه سیاسی) موضوع مدیریت یک بحث کلان و پر اهمیت می باشد. شما اگر نگاه کنید هزینه ای که برای مدیران می کنند بیشترین هزینه هستش و جزو مشاغل پردرآمد میباشد.
این یعنی علوم انسانی همانند یک چتری است بر کلیه علوم. و با تکیه و جهتدهی این علم، تمامی علوم را درست در موقعیت و پوزیشن پویا و کارا قرار میدهند. چون جنس علوم انسانی شاید در وادی و مسیر بسیار متفاوتتر از علوم دیگر باشد و قطعا باید نگاهی متفاوتتر و عمیقتر بهش داشت.
سالم و شاد باشید.
مهندس x: احسنت به شما! کسی که حتی یه کم هم از اوضاع مملکت خبر داشته باشه، میفهمه که ادارهی مملکت تخصص علوم انسانیه!! این بچهها واقعا به حمایت نیاز دارن و با شناختی که من ازشون دارم جواب این اعتمادها و حمایتها همیشه به پیشرفت شهرستان و کشور منتهی میشه!! بقیهش دیگه دو دو تا چهار تاس!!
جوادی: بدشانسی در این حد! اون شب مجموعا ۲ ساعت برق نبود، اونم گرفته با این جلسه. در مجموع کار خوبی بوده.
زیر خبر جادهکشی کلات متوقف شد
نوشته شده در ۵ مرداد ۱۳۹۵، توسط: شیدا شرقی، سرویس: ادارات، جامعه
هفتبرکه (گریشنا): جادهکشی کلات تا اطلاع ثانوی متوقف شده است تا اداره میراث فرهنگی در رابطه با اثر باستانی موجود در بالای کلات با شهرداری و شورای شهر به توافق برسد. التبه ظاهرا بعد از انتشار این خبر، این توافق حاصل شده و کار دوباره از سر گرفته شده است.
علی: ای بابا… این چه وضعشه؟ یعنی از قبل یه اطلاعاتی، هماهنگی چیزی نداشتن؟
علی: حالا دگه؟خاب یعنی چه؟یعنی همینجور که هست رها میکنید؟این که نمیشه،حالا دیگه باید تمومش کنید یا هم باید از اول فکر اینجاش هم میکردید
تماشاچی: یک خسته نباشید ویژه خدمت مهندس اسدی و شهردار
از مهندس اسدی که بدون هیچ شرایطی اول اجازه کار داده بعد که تخریب شده گفته دست نگه دارید اینجا میراثیه
از شهردار که اول با اسدی هماهنگ کرده و بعد میفرمایند از وجود اثر باستانی در بالای کلات بی اطلاع بود و اگر مکانی در محدوده میراث فرهنگی باشد باید علامتگذاری شود!
شهر چطور اداره می شود الله اعلم…
شاکی: هر کار خوبی در این شهر بخواد انجام بشه یه گروه پیدا میشه که مخالفت کنه و کار می خوابه. لعنت …
آگاه: چند روز قبل یکی از کارکنان شهرداری گفت که این طرح به مدت دو سال کارشناسی شده و سپس به مرحله اجرا در آمده.
کارشناسی در خصوص چی بوده دیگه خدا داند.
باقر فداغی: بله عزیزن! این شما و این مدیریت شهرستان…
بعدنوشت:
– شورای شهر برای هر طرح چقدر فکر میکند؟
– میراث فرهنگی کلا چقدر فکر میکند؟
– محیط زیست کجاست؟
– یک سلامی هم عرض کنیم خدمت فعالان میراث فرهنگی که در یک هفته هم قبرستان تاریخشان برباد رفت و هم کلات عزیزشان. صبرتان پاینده!
علی: متاسفم برای خودمون و شهرمون که اینچنین تصمیم گیرنده های بی مسیولیتی داریم اکثر پروژه ها تو شهر با عجله شروع میشه و نیمه تمام رها میشه من بهتون قول میدم با این مسولین طرح هفت برکه تا ده سال دیگه هم تموم نشه.
صدا تا صدا: خطاب به اون خانم مسئولی که میفرمود دو سال پژوهش شده. این چطور پژوهشی بوده که شهردار نمیدونسته بالای کلات محوطه تاریخیه…؟ آدم شاخ در میاره.
علی: این چه وضعشه؟ تا یه پروژه خوب شروع میشه چند تا دلواپس میان سنگاندازی.
مگه مهندس اسدی تا حالا خبر نداشت که اونجا جزو میراث فرهنگیه که زودتر جلوشون رو بگیره تا حداقل پول بیت المال مصرف نشه؟ حیفه اگه این پروژه به این خوبی متوقف بشه. متاسفم برا بعضیها که میخوان همیشه شهرشون عقبتر از بقیه باشه.
گراشی: میراث فرهنگی برای شهرهای تاریخی مثل شیراز و اصفهانه. گراش چیه که میراث فرهنگی داشته باشه؟
زیر خبر بلوار امام حسین به شهید رجایی میرسد
نوشته شده در ۲ مرداد ۱۳۹۵، توسط: حجت عابدی، سرویس: جامعه
هفتبرکه (گریشنا): شهردار گراش از شروع عملیات اجرایی اتصال بلوار امام حسین (ع) به شهرکهای ایمان و فرهنگیان در دو فاز خبر داد.
ناشناس: پروژه مهم و خیلی خوبیه. دست مسولین درد نکنه.
علیاکبر: با سلام. چه خوب بود اساسیتر اقدام میکردید. این بلوار میتواند طولانیترین بلوار منطقه باشد. میتوانستید از ورودی شهر از طرف اوز بعد از فلکه استارتش زده شود و در ادامهاش از روبروی دانشگاه و پس از آن کمی بالاتر از جایی که فعلا زیرسازی میکنید آن را به بلوار شهرک و در ادامه به بلوار فلسطین و از آنجا نیز بعد از شهرک فرهنگیان نرسیده به نیروگاه به جاده گراش لار وصلش میکردید.
دنیا: دستتون درد نکنه. کار خوبیه. ولی یه کم به فکر شهر ایمان فاز یک هم باشید. اصلا هیچ شباهتی به کوچه و شهرک نداره.
مصطفی: با سلام و تشکر از شهردار و مسئولین شهرداری به خاطر این پروژه مهم. از شهرداری تقاضای نظافت کوچه و خیابانهای مسکن طلاب و شهرک ایمان هم داریم.
زیر خبر طلوع دوباره هشتمین آفتاب در تابستان
نوشته شده در ۲ مرداد ۱۳۹۵، توسط: مسعود غفوری، سرویس: جامعه
هفتبرکه (گریشنا): همایش «هشتمین آفتاب» برای دومین بار از ۲۰ تا ۲۴ مردادماه در حسینیه حضرت ابوالفضل (ع) گراش برگزار میشود. در این همایش، حرم مقدس امام رضا (ع) در حیاط حسینیه نمونهسازی، و سخنرانی و برنامههای دیگری هم در قالب همایش برگزار میشود.
همشهری: سلام خسته نباشید خدمت همه فعالان این طرح. تشکر ویژه بابت سال قبل میکنم که خیلی عالی بود. ان شا الله امسال هم عالیتر باشه. خدا خیرتون بده.
حیاتی: سلام. خسته نباشید. پارسال افتخار حضور در این برنامه را نداشتم ولی میدونم خیلی دارند زحمت میکشند تا ان شالله به خوبی برنامه اجرا بشه. دستتون درد نکنه. حاجت روا بشید همگی. از الان دارم لحظهشماری میکنم برای برنامه. میدونم خیلیها هستند مثل من آرزوی زیارت آقا را دارند و با دیدن این مکان تنشون میلرزه. التماس دعا از تکتک دوستان.
سعید ش.: با عرض تشکر از ارادتمندان آقا امام رضا… ولی لازم به ذکره سال قبل خیلی از دوستان بیادعا زحمت کشیدن و این طرح زیبا رو اجرا کردن، ولی در روزهای مراسم بعضی آقایان کت و شلوار پوشیده و خودشون رو به عنوان همه کاره مراسم معرفی میکردن… باز هم بگم فقط بعضی از آقایان کت و شلوارپوش، نه همه آنها… بیشترشون خالصانه اومده بودن جلو…