نماد سایت هفت‌برکه – گریشنا

گزارش از فرماندار، نظر از شما: عملکرد سال ۹۴ دولت در گراش

هفت‌برکه (گریشنا): ادارات گراش در سال ۹۴ بیست و هفت میلیارد تومان از محل بودجه دولتی و دو میلیارد و نیم از محل کمک‌های مردمی برای افتتاح پروژه‌ها هزینه کردند. اقدامات انجام شده و کلنگ‌زنی‌ها نیز ۹ میلیارد تومان هزینه‌‌بر بوده است.

در ابتدای سال ۱۳۹۵ فرمانداری گراش در گزارشی فعالیت‌های انجام شده در سال ۱۳۹۴ را جمع‌بندی کرد. به گفته فرماندار گراش، «در این گزارش فقط پروژه‌هایی عنوان شده‌اند که در سال ۹۴ به اتمام رسیده است و به پروژه‌هایی که در حال انجام هستند نظیر مجتمع اداری، مجتمع محبی، کلینیک تخصصی، محور گراش- اوز و … با وجود این که صدها میلیون تومان از محل اعتبارات دولتی یا مردمی هزینه شده است، اشاره‌ای نشده است.»

در آستانه ۲۴ خردادماه و آغاز چهارمین سال فعالیت دولت تدبیر و امید، از شما می‌خواهیم گزارش فرمانداری را بخوانید و نظر بدهید. همه نظرات شما در اختیار فرماندار گراش قرار می‌گیرد.

 سرمایه‌گذاری در حوزه بهداشت

اجرای طرح تحول نظام سلامت و کاهش هزینه‌های درمانی نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای افزایش سطح پوشش خدمات بهداشتی است. بخشی از این خدمات تاسیس خانه‌های بهداشت و گسترش بخش‌های درمانی است.

بر اساس گزارش عملکرد فرمانداری در سال ۹۴، بخش دیالیز بیمارستان امیر‌المومنین (ع) گراش با هزینه‌ی ششصد میلیون تومان از محل کمک‌های مردمی افتتاح شد.

بیمارستان امیر‌المومنین (ع) برای خرید و بهره‌برداری از تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، یک میلیارد و نهصد میلیون تومان از محل بودجه دولتی و دویست میلیون تومان از محل کمک‌های مردمی هزینه کرده است.

از دیگر طرح‌های بخش بهداشت و درمان در مناطق روستایی، افتتاح خانه‌ی بهداشت روستای خلیلی با هزینه‌ی ۱۳۰ میلیون تومان، افتتاح خانه بهداشت روستای آغصه با هزینه‌ی ۱۰۰ میلیون تومان، افتتاح ساختمان داروخانه بخش ارد با هزینه‌ی ۷۰ میلیون تومان از محل کمک‌های مردمی، و افتتاح کلینیک دندان‌پزشکی ارد با هزینه‌ی ۱۰۰ میلیون تومان از محل کمک‌های مردمی بود.

راه و خیابان

دو پروژه‌ی شانه‌سازی محور فداغ-خلیلی و محور آغصه با مبلغ دو میلیارد و ششصد میلیون تومان و روکش آسفالت محور فداغ- بیرم به مبلغ دو میلیارد و پانصد میلیون تومان، مهم‌ترین فعالیت‌ها در لیست عملکرد اداره‌ی راه و شهرسازی شهرستان گراش است.

در طرح‌های عمران شهری و روستایی، بلوار ورودی فداغ با هزینه‌ی ۵۰۰ میلیون تومان، پارک محبی گراش با هزینه‌ی ۵۰ میلیون تومان از محل بودجه‌ی شهرداری و ۲۵۰ میلیون تومان از محل کمک‌های مردمی، افتتاح پروژ‌ه‌ روشنایی بلوار خدیجه کبری و بلوار الله‌قلی‌خان با هزینه‌ی ۷۰۰ میلیون تومان، افتتاح مرکز آب‌شیرین‌کن روستای لب‌اشکن با هزینه‌ی ۴۰ میلیون تومان، بهره‌بردای از تجهیزات سرمایشی و گرمایشی مدارس با هزینه‌ی ۴۵۰ میلیون تومان، بهره‌برداری از آسفالت بلوار امام حسین (ع) ارد با هزینه‌ی ۲۰۰ میلیون تومان، طرح بهسازی راه روستای زینل‌آباد با هزینه‌ی یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان، بهره‌برداری از بلوار رسالت و سعادت با هزینه‌ی ۶۰۰ میلیون تومان، و زیرسازی و آماده‌سازی شهرک آغصه با هزینه‌ی ۱۰۰ میلیون تومان، مهم‌ترین پروژه‌هایی است که با هزینه‌ی دولتی به سرانجام رسیده‌اند.

سال ۹۴ شهرداری برای خرید و بهره‌برداری از ماشین‌آلات خدماتی و اداری، یک میلیارد تومان هزینه کرده است و دویست میلیون تومان نیز مردم به کمک آمده‌اند. فرمانداری و بخشداری مرکزی هم با ۱۰۰ میلیون بودجه دولتی صاحب خودرو شدند.

ساختمان‌های اداری

هر چند مهم‌ترین طرح اداری گراش تاسیس مجتمع اداری است، اما ادارات دیگر نیز در این مدت به دنبال تکمیل ساختمان‌های خود بوده‌اند. سالن طرح جامع مالیاتی با هزینه‌ی ۱۲۰ میلیون تومان در دهه فجر افتتاح شد.

سالن کنفرانس فرمانداری با هزینه‌ی ۱۸۵ میلیون تومان بودجه دولتی و ۱۵ میلیون تومان کمک‌های مردمی به پایان رسید. سالن سینمای گراش و مجموعه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با  ۳۰۰ میلیون تومان کمک مردمی و ۵۰ میلیون تومان بودجه دولتی با همکاری شورای اسلامی شهر گراش و اداره‌ی فرهنگ و ارشاد اسلامی سال ۹۴ افتتاح شد.

بعد از سال‌ها ساخت مدارس خیرساز، مدرسه ابتدایی امام محمد باقر (ع) گراش با هزینه‌ی ۷۳۶ میلیون تومان از محل بودجه‌ی دولتی ساخته شد. خرید ساختمان و تجهیز اداره گذرنامه با هزینه‌ی ۳۰۰ میلیون تومان با کمک خیرین انجام شد. توسعه شبکه و نصب پانزده دستگاه ترانسفورماتور هوایی با هزینه‌ی۵۹۰ میلیون تومان از محل بودجه‌ی دولتی و توسعه و اصلاح شبکه آب‌رسانی به هزینه‌ی ۴۲۵ میلیون تومان از محل بودجه‌ی دولتی از دیگر پروژه‌های افتتاح شده در سال ۹۴ بود.

آبفای روستایی برای توسعه شبکه آب‌رسانی مجموعه فداغ و خلیلی ۸۲۰ میلیون تومان از محل بودجه‌ی دولتی و مدیریت جهاد کشاورزی برای تسطیح لیزری اراضی کشاورزی شهرستان ۵۶۰ میلیون تومان از محل بودجه دولتی و ۳۵ میلیون تومان از محل مبلغ مردمی هزینه کردند.

شهرداری

بخش عمده‌ای از فعالیت عمرانی بر دوش شهرداری بوده است. تکمیل و به‌سازی پارک ملاصدرا با هزینه‌ی ۲۰۰ میلیون تومان، عملیات زیر‌سازی و آسفالت شهری با هزینه‌ی یک میلیارد و ۴۷۴ میلیون تومان، به‌سازی معابر و موزائیک‌کاری پیاده‌رو‌های سطح شهر با هزینه‌ی۷۰۰ میلیون تومان، تملک اراضی و منازل قدیمی با هزینه‌ی چهار میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان، پروژه‌هایی است که شهرداری گراش در سال گذشته به بهره‌برداری رسانده است.

افتتاح چهار اداره

در سال ۹۴ چهار اداره‌‌ی تعاون روستایی، میراث فرهنگی، گذرنامه و امور آب به جمع ادارات گراش اضافه شد. بهره‌برداری از مسکن طلاب دویست و چهل واحدی، کاهش سی‌ و دو درصدی جرایم در سطح شهرستان و اجرای صد و هفت طرح اشتغال‌زایی با تسهیلات یک میلیارد و چهارصد میلیون تومانی نیز در لیست اقدامات کارگزاران دولت تدبیر و امید قرار دارد.

برگزاری انتخابات

مهم‌ترین عمل‌کرد مجموعه سیاسی شهرستان در سال ۹۴، برگزاری موفق و هم‌زمان دو انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در هفتم اسفندماه بود.

دیگر فعالیت‌ها

بخشی از فعالیت‌های انجام شده، مربوط به پروژه‌های کلنگ‌زنی سال پیش بود. پروژه‌هایی که این امید وجود دارد که با تامین بودجه، هر چه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد. از ۹ پروژه‌‌ای که در سال ۹۴ کلنگ‌زنی شد، کلنگ‌زنی گازرسانی به ارد با هزینه‌ی شش میلیارد و هشتصد میلیون تومان، کلنگ‌زنی سالن گلزار شهدا با هزینه‌ی پانصد میلیون تومان از محل اعتبارات دولتی و صد میلیون تومان از محل کمک‌های مردمی، و کلنگ‌زنی مجموعه اداری- ورزشی فداغ با هزینه سیصد میلیون تومان از همه شاخص‌تر است.

اطلاعات کامل‌تر عمل‌کرد سال ۹۴ دولت تدبیر و امید در شهرستان گراش را می‌توانید در سایت در پایین مشاهده کنید.

 

خروج از نسخه موبایل