نماد سایت هفت‌برکه – گریشنا

فیض‌الله منصوری؛ پزشکی با دغدغه‌های قانون

هفت‌برکه (گریشنا): دکتر فیض‌الله منصوری خود را اصلاح‌طلب در معنای عام آن می‌داند. اصلاح‌طلبی که معتقد است باید پرونده ۸۸ بسته شود.

به گزارش هفت‌برکه، دکتر منصوری اهل ارد است و دکترای عمومی خود را در دانشگاه شیراز گذرانده است. مسئولیت شبکه بهداشت لامرد و استهبان در کارنامه او دیده می‌شود. او در حال حاضر در شیراز به چشم‌پزشکی مشغول است.

دکتر منصوری در مورد دلیل حضور خود در انتخابات می‌گوید: «این نگرانی وجود دارد که تعداد کمی تایید صلاحیت بشوند یا افراد مورد نظر، تایید صلاحیت نشوند. به پیش‌نهاد دوستان در انتخابات شرکت کردم.» از این نظر دکتر منصوری احتمال ائتلاف را رد نمی‌کند: «اگر آدم توان‌مندی بیاید که گرایش فکری‌اش نزدیک به گرایش فکری من باشد، قبل از برگزاری انتخابات کناره‌گیری می‌کنم.»

منصوری خود را اصلاح‌طلب به معنای عام می‌داند: «زیرمجموعه‌ی حزب یا گروهی نیستم. به نظرم تفکری که امنیت ملی و یکپارچگی کشور را حفظ کند، تفکر اصلاحات است. با جزم‌اندیشی کشور دچار تفرقه می‌شود و تفرقه ایجاد ناامنی می‌کند و ناامنی تمامیت ارضی را تهدید می‌کند.» او در پاسخ به یکی از خبرنگاران گفت: «اعتقادی به فتنه بودن سال ۸۸ ندارم. سال ۸۸ معلول یک سری اتفاقات پیش از آن است. باید پرونده ۸۸ بسته شود.»

منصوری می‌گوید اگر جایگاهی داشته باشد، روی دو موضوع قوه قضاییه و فرهنگ عمومی کار می‌کند و شکل تفکیک قوا را تغییر می‌دهد: «مثلا در جرم فرهنگی، دادستان وارد می‌شود و به عنوان مدعی‌العموم نشریه‌ای را می‌بندد. آیا دادستان کل کشور سواد و اطلاعات این را دارد که در همه موارد وارد شود؟ در مجلس هم تورم قوانین داریم و بعد نظارت مجلس تضعیف شده و بعد قانون‌گذاری تقویت شده است. اکثر طرح‌های مجلس غیر کارشناسی و غیر قابل اجرا است. من با این طرح‌ها مشکل دارم. مثلا در احکام بودجه، ۲۵ درصد اجرا می‌شود چون قوانین کارشناسی شده نیست.»

منصوری از تجربه خود در مسئولیت شبکه بهداشت برای حل یکی از مشکلات موجود می‌گوید: «برنامه و بودجه شاخص‌هایی دارد که باید همه شهرستان‌ها به آن برسند. ما در منطقه یک سری کمک‌های مردمی داریم که باید در بودجه‌بندی سطح استان از شاخص حذف شود. مثلا اگر در شهرستانی ۲۰ خانه بهداشت خیرین ساخته‌اند، در بودجه دولت محاسبه نشود و دولت کار خودش را بر اساس شاخص انجام دهد. شما راه یا بیمارستان می‌سازید و می‌گویند شاخص بیمارستانی شما به حد نصاب رسیده و ردیف بودجه شما حذف می‌شود. اگر کمک‌های مردمی از شاخص حذف شود، عملا کمک‌ها به خود شهرستان است و در غیر این صورت کمک به دولت است.»

خروج از نسخه موبایل