گریشنا: سی دانشجوی دانشکدهی علوم قرآنی گراش از آثار تاریخی و فرهنگی گراش بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی ادارهی میراث فرهنگی، در این برنامه که با هماهنگی ادارهی میراث فرهنگی، دانشکدهی علوم قرآنی و انجمن ایکوموس صورت گرفته بود، مهندس غلامرضا آرمانمهر، دبیر گردشگری انجمن ایکوموس، راهنمای بازدیدکنندگان بود.
برنامه از بام گراش و توضیحات مهندس آرمانمهر در مورد تاریخ، فرهنگ و معماری گراش همراه با چشماندازی از شهر گراش آغاز شد. سپس دانشجویان مهمان کوچهپسکوچههای بافت تاریخی گراش بودند و از خانهی تاریخی استاد علیپور بازدید کردند و با ارزشهای تاریخی و معماری این بنای ارزشمند آشنا شدند. مقصد بعدی، حمام دهباشی، تنها حمام تاریخی بازمانده گراش بود. مهندس آرمانمهر ضمن ارائهی توضیحاتی در مورد اهمیت نظافت و پاکیزگی نزد ایرانیان پیش از اسلام و بهخصوص پس از اسلام، دانشجویان را با یک نمونهی کوچک از حمامهای تاریخی ایران آشنا کرد و به معرفی ویژگیهای این حمام پرداخت. آبانبار حاج اسدالله، یکی از خوشفرمترین آبانبارهای جنوب کشور، مکان دیگری بود که دانشجویان ضمن آشنا شدن با آن، به تاثیرگذاری فرهنگ وقف در روند شکلگیری شهر گراش نیز پی بردند.
در ادامه، بزرگترین آب انبار ایران، «برکه کل»، میزبان دانشجویان بود تا ویژگیهای خود را به رخ بازدیدکنندهها بکشد. بازدید از پشت بام یکی از خانههای اطراف، و چشماندازی زیبا به برکه کل هم خاطرهی زیبای دیگری بود که برای بازدیدکنندهها رقم خورد. مقصد نهایی بازدیدکنندهها نیز خانهی شهیدان عظیمی (اداره میراث فرهنگی گراش) بود که با توضیحات مهندس آرمانمهر درباره ویژگیهای این خانه و همچنین معرفی برخی صنایع دستی گراش همراه بود.