نماد سایت هفت‌برکه – گریشنا

جمشید جعفرپور- برنده‌ی ماراتن اجماع

۳- با نامزدهای انتخابات لارستان، خنج و گراش: جمشید جعفرپور

جمشید جعفرپور

با کنار رفتن محبی، و پیش از او نخبه، زندوی و علیشیری، اکنون دکتر جمشید جعفرپور مهم‌ترین نامزد شهر لار برای انتخابات مجلس نهم است. او در حال حاضر فقط با فرج‌پور در لار رقابت می کند، که البته به گفته‌ی او، «معتمدین شهر با آقای فرج‌پور هم در حال مذاکره‌اند که انشالله فکر کنم خواسته‌ی معتمدین و بزرگان شهر که همان کاندید واحد است تحقق پیدا کند.» در ملاقات کوتاهی که با او در ستاد انتخاباتی‌اش داشتیم، از او درباره‌ی برگزیده شدن نام‌اش به عنوان کاندیدای واحد لار پرسیدیم. توضیح داد که: «پس از نتیجه ندادن کار کمیته اجماع، و در حالی که آقایان نخبه و علیشیری اعلام کناره‌گیری کرده بودند، مجمعی حدود ۹۰ نفر از معتمدین و بزرگان و تحصیل‌کردگان لار به صورت خودجوش در مسجد نبی یک رای‌گیری صورت دادند که بنده بیشترین آرا (در حدود ۹۱ درصد) را از بین چهار نامزد باقی مانده (در کنار محبی، حسن زندوی، فرج‌پور) کسب کردم. به دنبالش رایزنی‌هایی با آقایان محبی و زندوی شد که در نتیجه آنها از نامزدی انصراف دادند.»

بدین ترتیب، لاری‌ها امیدواری بسیار بالایی به کسب کرسی نمایندگی مجلس را در این دوره دارند. دکتر جعفرپور هم در پاسخ به این سوال که جمع‌بندی‌اش از نتیجه‌ی انتخابات چیست جواب می‌دهد: «هر چه می‌گذرد نتیجه برای ما روشن‌تر و روشن‌تر می‌شود، ولی به هر حال ما راضی هستیم به رضای خدا و رای مردم.»

شاید یکی از دلایل اجماع لاری‌ها بر سر نام دکتر جعفرپور، حمایت تقریبا همه‌ی گروه‌های اصول‌گرا از او باشد. هر چند که خود دکتر این مساله را کم‌اهمیت می‌داند: «حمایت گروه‌های سیاسی از یک فرد در شهرهای بزرگ معنی‌دار است، ولی در شهرهای کوچک، مردم دنبال این هستند که ببینند شخص چقدر به دنبال منافع محلی و بومی است. این که من چقدر دنبال استان کردن لارستان باشم خیلی مهم‌تر است از این که در لیست اصول‌گرا باشم. دغدغه‌های شهرهای کوچک محلی است، نه ملی.» و اضافه می‌کند: «اینکه من در لیست اصول‌گرایان هستم، معنایش این نیست که با دوستان اصلاح‌طلب مرزبندی دارم. من از وحدت، هم وحدت مناطق، هم مذاهب، و هم گروه‌های فکری را مد نظر دارم.» او می‌گوید درباره‌ی جریان منتسب به مشایی هم موضع روشنی دارد: «اعتقاد دارم مبنای اصول‌گرایی، دیدگاه‌های مقام معظم رهبری است. برداشتی که وجود دارد هم این است که افرادی که نام بردید خیلی در این چهارچوب نمی‌گنجند.»

دکتر جعفرپور در بحث ارتقا، نظری هم‌سو با نظر کلی مردم لار دارد. او که با شعار «لارستان بزرگ متحد و آباد» به صحنه آمده، ارتقا را خواسته‌ی به‌حق مردم می‌داند: «من هدف‌ام ارتقا کل منطقه است، که یکی‌اش همان خواسته‌ی استان شدن است، و البته باید ساز و کار و زیرساخت‌هایش را هم فراهم کنیم.» در خصوص ارتقا بخش‌های منطقه هم به حفظ هویت تاکید می‌کند و می‌گوید: «هر جایی که شرایط قانونی را داشته باشد باید ارتقا پیدا کند. نباید بخل ورزید. هر بخشی که ضوابط و ویژگی‌های شهرستان شدن داشته باشد، باید ارتقا پیدا کند. این قواعد و قوانین کشوری است، و چیزی نیست که به خواست یک نماینده بستگی داشته باشد. مثل بچه‌ای که وقتی بزرگ شد، استقلال پیدا می‌کند، ولی باید رابطه با پدر و مادرش را حفظ کند.»

جمشید جعفرپور متولد اردیبهشت ۱۳۴۲ در لار است. او دکترای فقه و مبانی اسلامی را از دانشگاه تهران دارد و عضو هیات علمی گروه حقوق و علوم سیاسی دانشگاه خوارزمی است. در طی بیست سال حضورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی سمت‌های مختلفی از جمله معاونت سیاست‌گذاری و ریاست کمیسیون مشورتی این شورا را به عهده داشته است.

معرفی حشمت‌الله زارعی و غضنفر باقدم را پیش از این در گریشنا خواندید. معرفی نامزدهای دیگر را تا روز پایانی تبلیغات انتخاباتی در صفحه ویژه انتخابات نهم خواهید خواند.

خروج از نسخه موبایل