گریشنا: موسسهی فرهنگی هنری هفت برکه در برنامهی آیین چراغ از عباس آشفته، مدیر سالهای دور دبیرستان آشفته و فرهنگی بازنشسته تقدیر خواهد کرد.
دانشآموز دهه شصت و هفتاد تنها دبیرستان پسرانه گراش هنوز تصویر مدیر منضبط خود را در ذهن دارند. آقای آشفته را میتوان پرسابقهترین مدیر دبیرستانهای گراش دانست. او در سالهای بازنشستگی نیز کم و بیش در فعالیتهای اجتماعی و خیریه حضور دارد.
غلامعباس آشفته فرزند مرتضی متولد دهم اردیبهشت سال ۱۳۳۰ است و روز دوشنبه نوزدهم خردادماه بعد از نماز مغرب و عشا در برنامهی آیین چراغ تولد او جشن گرفته خواهد شد. این تاخیر چهل روزه به دلیل شروع امتحانات درسی گروه برگزارکننده آیین چراغ بود.
آشفته مقطع تحصیلی اول تا ششم را در مدرسهی اسدی، هفتم تا نهم را در مدرسه ابدی و دهم تا دوازدهم را در مدرسهی بهمن لارستان در رشتهی طبیعی گذراند. او با محمد حسین رادمرد، محمد حسن حسنزاده، درویش و محمود پورملا، شمسی، نوروزی همکلاسی و دوست بوده است.
حاج عباس، دوران سربازیاش را در زاهدان گذراند و سال ۵۴ در آموزش و پرورش استخدام شد و چهار سال و نیم به منطقهی لامرد اعزام شد و در آموزش و پرورش این شهر فعالیت کرد.
او سال ۵۴ ازدواج کرد و ثمرهی آن چهار فرزند دختر شد. حاج عباس در سال پیروزی انقلاب به گراش برگشت و به مدت یک هفته به عنوان معلم کلاس چهارم ابتدایی در مدرسهی سبزواری تدریس کرد و بعد از آن از سال ۵۸ به مدت بیست سال با مدرک دیپلم مدیریت دبیرستان حاجیپور به او سپرده شد. وقتی از او میخواهیم خاطراتی را از این دوران بیست ساله برای ما بگوید او با لبخندی در جواب گفت: بیشتر دکترهای بومی شهر شاگردان من بودند و برای اثبات ادعایش از دکتر عبدالهی،ایزدی، حسینی،سرخی،جنجگو،کیانی،فانی،تاجبخش و محقق اسم میبرد.
او چند مدتی در قسمت آمار و بودجه آموزش و پرورش نیز همکاری و فعالیت میکند و در سال ۸۳ بازنشسته میشود.
اگر از دانشآموزان قدیمی دبیرستان حاجیپور هستید و مشتاقاید تا خاطرات او را از زبان خودش بشنوید و دیداری با این مرد شصت و سه ساله و فعال شهر داشته باشید، موسسهی فرهنگی و هنری هفت برکه از شما دعوت میکند تا با تماس با شماره ۲۲۲۹۹۷۰ هماهنگیهای لازم را جهت شرکت در این مراسم انجام دهید و در این جشن حضور پیدا کنید.