گریشنا: مصطفی کارگر و دکتر مهدی دهرامی با مقالهای دربارهی سلمان هراتی، مقام اول بخش پژوهش را در سومین جشنواره سراسری شعر انقلاب کسب کردند. نکتهی جالب، آنطور که مصطفی کارگر در گفتگو با خبرنگار گریشنا تاکید میکند، این است که امروز سالگرد فوت هراتی، شاعر بزرگ انقلابی است.
به گزارش سایت رویدادشهر، در اختتامیه سومین جشنواره سراسری شعر انقلاب که عصر دیروز، هشتم آبانماه، در تماشاخانهی مهر حوزه هنری برگزار شد، مصطفی کارگر به عنوان نفر برتر بخش پژوهش برگزیده شد. این شاعر گراشی کسب این مقام را ارزشمند دانست و با اشاره به ثبت اثر به نام وی گفت: «چون من کار ارسال اثر را انجام داده بودم، این اثر به نام من ثبت شد، اما زحمت اصلی به عهده دکتر دهرامی بود و من در کنار ایشان شاگردی میکردم.»
کارگر در وبلاگاش نوشته است: «تندیس جشنواره، لوح افتخار و جایزه نقدی رهآورد این اتفاق بود.»
در گفتگو با خبرنگار گریشنا، مصطفی کارگر اظهار میکند: «متاسفانه علیرغم دعوت جشنواره، من و دکتر دهرامی نمیتوانستیم به مراسم اختتامیه برویم. در نتیجه دوستمان محمدحسن جعفری را به نمایندگی فرستادیم.»
کارگر در ادامه به خبرنگار گریشنا میگوید: «یکی از نکات خوب جشنواره این است که خوشبختانه مقالات و شعرهای فرستاده شده را به صورت کتاب مجزا چاپ میکنند.»
مصطفی کارگر، دانشجوی ارشد زبان و ادبیات فارسی و مهدی دهرامی، دانشجوی دکترای ادبیات فارسی هستند، که سال هاست در حوزه شعر و ادبیات در گراش فعالاند.
مصطفی کارگر، شاعر جوان و ارزشی شهر گراش در گفتوگو با رویدادشهر گفت: موضوع این اثر پژوهشی «بررسی جلوههای هنری و ارزشی تقابلهای دوگانه در شعر سلمان هراتی» است که با همکاری دکتر دهرامی انجام شد. بررسی این تقابل در شعرهای سلمان هراتی هم کار نویی بود که تا به حال انجام نشده بود.
وی با اشاره به جایگاه سلمان هراتی در شعر انقلاب افزود: تا به حال پژوهش های کمی در شعرهای سلمان هراتی انجام شده و ما کمی در این موضوع غافل مانده بودیم. پس از پژوهش شدم که متوجه شدیم سلمان چه جایگاهی می تواند داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی دومین جشنواره شعر انقلاب، در این آیین که از ساعت ۱۶ بعدازظهر امروز (۸ آبان ماه ) در تماشاخانه مهر حوزه هنری آغاز شد بعد از سخنرانی علی داودی دبیر هنری جشنواره، نفرات برگزیده توسط سعید بیابانکی مجری برنامه معرفی شدند.
بر این اساس در بخش «تک اثر کلاسیک» کبری موسوی قهفرخی از استان چهارمحال و بختیاری مقام اول، مطهره عباسیان و محمدحسین ملکیان هر دو از اصفهان به ترتیب حائز مقام دوم و سوم شناخته شدند.
در بخش «تک اثر نو- نیمایی» نیز میثم داودی از استان قم مقام اول، وحید کیانی از استان خوزستان رتبه دوم و فاطمه بیرانوند از استان لرستان رتبه سوم در این بخش از جشنواره را به خود اختصاص دادند.
بنا بر این گزارش هیات داوران در بخش «مجموعه شعر سنتی» ، محمدمهدی سیار با مجموعه شعر «سر ساعت» از استان تهران مقام اول، سیده زهرا صالحی با مجموعه « ای پنجره پرده نشین بازکن آغوش» از استان تهران مقام دوم و محمدحسین انصاری نژاد با کتاب « از پشت سایه ها» از استان هرمزگان به عنوان مقام سوم از سوی هیات داوران معرفی شدند.
همچنین در بخش «مجموعه شعر آزاد»، مجید سعدی آبادی با اثر «گل فروش مسلمان» از استان تهران ، مهدی نظارتی زاده با مجموعه شعر «نگاتیوهای خونی» از استان اصفهان و میلاد عرفان پور با مجموعه «باغی در حوالی من» از استان تهران به ترتیب حائز مقام اول، دوم و سوم این جشنواره شناخته شدند.
همچنین نفرات برگزیده در بخش « پژوهش کتاب یا پایان نامه» عبارت بودند از؛، « غلامرضا کافی » با پژوهشی به نام « دانشنامه ادبیات انقلاب اسلامی» از استان فارس مقام اول، حیدر منصوری با پژوهش« ادبیات دفاع مقدس بوشهر» از استان بوشهر مقام دوم و فاطمه تسلیم جهرمی با مقاله « کالبدشکافی طنز در شعر متعهد انقلاب» مقام سوم و تقدیر از فاطمه بیرامی از استان تهران با اثر « بررسی اشارات قرآنی و روایی در شعر مهدوی انقلاب اسلامی».
بنا بر رای هیات داوران در بخش پژوهش سومین جشنواره شعر انقلاب مقاله « بررسی جلوه های هنری و ارزشی تقابل های دوگانه در شعر سلمان هراتی» از مصطفی کارگر از استان فارس مقام اول و «غزل در شعر انقلاب» از محمدباقر نجف زاده بارفروش از استان تهران شایسته تقدیر شناخته شدند.