نماد سایت هفت‌برکه – گریشنا

شورای اداری پر از تقدیر

هفت‌برکه: ماه پر مناسبت اردیبهشت در تقویم باعث شد، اشاره به این مناسبت‌ها و تقدیرها بخش عمده جلسه شورای اداری گراش را تشکیل دهد.

به گزارش هفت‌برکه پس از حضور استاندار در گراش، اولین جلسه‌ی شورای اداری شهرستان گراش در سال ۱۴۰۴ با حضور محمود طاهرزاده فرماندار گراش و در غیاب امام جمعه با حضور شیخ محمد غلامی امام جمعه موقت گراش و دیگر مسئولین شهرستانی صبح شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

ابتدای این جلسه فرماندار به رؤسای ادارت برخی از نکاتی که باید تا پایان سال مالی (تیر ماه) توجه داشته باشند، متذکر شد. در ادامه جلسه از ۴ شورای برتر شهرستان به مناسبت ۹ اردیبهشت روز شوراها، نیروهای آتش‌نشان و جمعیت هلال‌احمر شهرستان به پاس حضور و کمک به حادثه‌دیدگان انفجار اسکله‌ی بندر شهید رجایی بندرعباس تقدیر شد. پخش پایانی تقدیر از کارشناسان روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان شهرستان گراش به مناسبت ۲۷ اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی بود.


‌‌
سید ذبیح‌الله سعادت با قرائت چند آیه قرآن جلسه را به صورت رسمی آغاز کرد و علی رمضان‌پور اجرا و اداره‌ی این جلسه را به دست گرفت. رمضان‌پور در ادامه با ذکر نامی از شهید علی‌اصغر فولادی که اهل شهر ارد است و قرائت بخشی از وصیتنامه این شهید بزرگوار نام و یاد او را زنده نگه داشت. حجت‌االسلام غلامی نیز در جایگاه امام جمعه موقت نکات اخلاقی را برای اعضا شورای اداری بیان کرد.

‌‌محمود طاهرزاده فرماندار شهرستان گراش ضمن خوشامدگویی مسئولین و مدعوینی که در این جلسه حضور داشتند، گفت: «اولین جلسه شورای اداری شهرستان گراش را در اردیبهشت امسال داریم برگزار می‌کنیم، اردیبهشتی که رخدادهای متعددی در آن ایجاد شد، از هفته و روز کارگر، هفته معلم، هفته هلال‌احمر تا دهه کرامت و همچنین هفته بزرگداشت شهدای خدمت که همه اینها در اردیبهشت است و این ماه را جز ماه‌های خاص و ممتاز در سیستم اداری ما گردانده است.»

طاهرزاده به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی با تقدیر و تشکر از اقدامات و زحمات این گروه را گرامیداشت و گفت: «تقدیر و تشکر از اقدامات خوب روابط عمومی‌ها که در واقع پل میان مردم، جامعه و دولت هستند. گوش شنوا و زبان گویایی هستند که در جهاد تبیین خدمات دولت و خدمات جمهوری اسلامی به مردم انتقال می‌دهند، آن هم در این وااسفا و انفجار اطلاعاتی که ما با تکیه بر هوش، ظرافت و اقدامات صحیح روابط عمومی‌ها می‌توانیم روایت اول را به بهترین نحو داشته باشیم.»

روسای ادارات خودشان در جلسات شرکت کنند

فرماندار در ادامه‌ی نکاتی که ادارات و دستگاه‌های اجرایی باید آن را در نظر داشته باشد، گفت: «اولین مورد جذب هزینه‌ها و هزینه‌کردهایی است که نیاز است روؤسای ادارت در حوزه‌ی بودجه‌های عمرانی، خرید کالا و خدماتشان را در سامانه‌ی «ستاد» ثبت کنند و برای این کار باید هر چه سریعتر اقدام کنند و روؤسای ادارات باید هزینه‌ها و بودجه‌های خودشان را در سامانه ستاد که سامانه‌ی تدارکات الکترونیک دولت است، ثبت کنند تا ما بتوانیم از ظرفیت پیمانکارهای بومی استفاده کنیم که این مسئله باعث اشتغالزایی برای افراد بومی نیز می‌شود.»

«موضوع دوم بحث سامانه‌ی «تسما» است. در واقع اقدامات و عملکرد یک ساله‌ی فرمانداری به عنوان نماینده‌ی دولت و ناظر و هماهنگ‌کننده‌ی ادارات در حوزه‌های عمرانی و سیاسی مجموعه‌ی اداری و شورای اداری شهرستان گراش در این سامانه درج می‌شود. این سامانه تا پایان هفته باز است و در نهایت هر شهرستان یک نمره‌ای کسب می‌کند. ما به عنوان نماینده‌ی دولت مسئول هستیم که اقدامات اداراتمان را در همه‌ی حوزه‌ها در این سامانه درج کنیم. آقای بیگلری کارشناس فرمانداری با روؤسای ادارت تماس می‌گیرد و به نمایندگی از ما آنچه‌ را خواست در اختیار ایشان قرار بدهید تا ما بتوانیم نمره‌ی خوبی از اقدامات عمرانی و سیاسی شهرستان گراش کسب کنیم.»

«موضوع سوم هم که از اهمیت زیادی برخوردار است حضور به موقع در مراسمات، جلسات و کارگروه‌های فرمانداری است. ما سه توقع داریم یکی اینکه روؤسای ادارات زحمت بکشید اول شخصاً در جلسات حضور داشته باشید و اگر مقدر نبود به من یا معاونت عمرانی و سیاسی اعلام کنید و دوم به موقع حضور داشته باشید و آخر اینکه بعضی از روؤسای ادارات به مکاتبات ما دیر پاسخ می‌دهند و سعی کنند از این به بعد سریعتر به مکاتبات ما پاسخ بدهید.»

«موضوع چهارم صرفه‌جویی در مصرف برق است. ما خواهشی که از عزیزان داریم این است که دمای کولرهای اتاق‌هایی که در اداراتشان است را روی ۲۷ درجه‌ی سانت‌گراد تنظیم بکنید و اگر همکاری برای یکی دو ساعت ماموریت و یا مرخصی می‌رود سیستم خنک‌کننده‌ی اتاقش خاموش بشود.»

«موضوع پنجم بودجه‌ها و درخواست‌هایی است که باید تا پایان سال مالی که تیرماه هر سال است و بعد از آن نیمه‌ی اول مرداد ماه که کمیته‌ی برنامه‌ریزی استان تشکیل می‌شود بتوانیم ارائه کنیم. برخی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی با ما در ارتباط هستند، ما خواهشی که از روؤسای ادارات داریم این است پروژه‌های نیمه تمام را در اولویت کار بگذارند و بعد پروژه‌هایی که قرار است تازه شروع بشود. از همین الان درخواست‌هایتان به فرمانداری ارسال کنید تا معاونت عمرانی و کارشناس‌های مربوطه آنها را جمع‌آوری کنند و تا ما بعد از بررسی پروژه‌ها آمادگی لازم جهت ارائه‌ی درخواست‌های شما و ارسال آنها به استان داشته باشیم، چون ما سال قبل توانستیم حدود ۲۵ درصد افزایش اعتبار داشته باشیم.»

با وجود تلاش‌های ما، شهرک صنعتی هنوز مشکل آب دارد

«موضوع ششم بحث شعار سال سرمایه‌گذاری برای تولید است. این نشانه‌ای است برای تسهیل و حمایت از سرمایه‌گذار. واحدهای مختلفی در شهرک صنعتی گراش مشغول به فعالیت هستند که سالهاست مشکل آب دارند. متاسفانه از روز اول بدون در نظر گرفتن وضعیت آب و برق آن منطقه واگذاری انجام شده است که الحمدالله بیشتر آن رفع شده اما مشکل آب علارغم تلاش‌های ما همچنان است. ما برای رفع این مشکل حدود ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان بودجه جذب کردیم و باتوجه به اقدامات فنی چاه هم زده شد که متاسفانه بعد از سه سال دوندگی ما آن آبی را که انتظار داشتیم، ندارد. البته ما پیگیر این هستیم که از آب جایگزینی که وضعیت بهتر و پایدارتری دارد مشکل را حل بکنیم. فلذا عزیزان توجه داشته باشند که اگر کسی به عنوان سرمایه‌گذار به شما مراجعه کرد، به آنها کمک بدهید و ما هم در نهایت به آنها کمک می‌دهیم، چون یکی از راه‌های برون‌رفت از فشارهای اقتصادی و ناکارآمد کردن تحریم‌ها حمایت و کمک به تولیدات داخلی است که در نهایت باعث ایجاد اشتغال برای مردم نیز می‌شود.»

«موضوع هفتم بحث ستاد تسهیلات سفر نوروزی است که امسال این ستاد واقعا فعال و متمایز از سالهای قبل بود و نمره‌ی خوبی را در استان به دست آوردیم که شاقول برنامه‌هایمان هم جشنواره کباب گراشی کنار زیارت بود. آقای عالمی به عنوان دبیر این جشنواره واقعا زحمت کشیدند. امیدواریم در سالهای بعد بتوانیم قوی‌تر با رفع مشکلات و شناسایی موانع جشنواره بهتری برگزار کنیم.»

«موضوع هشتم هم به مناسبت هفته‌ی شهدای خدمت یک افتتاحیه را در حوزه‌ی شهری و شهرداری داشتیم که اتصال بلوار شهید شیخی به بلوار امام حسین (ع) بود.»

«موضوع نهم سفر استاندار به شهرستان گراش است. این سفر به دلیل درگذشت حاج قنبر سلطانی نماینده‌ی خیر و پدر معنوی شهرستان گراش حاج شیخ احمد انصاری بود که الحمدالله توانستیم یک جلسه‌ی شورای اداری خوبی را با حضور استاندار برگزار کنیم و بسیاری از مسائل در این جلسه مطرح شد که ما به صورت مکتوب همچنان پیگیر هستیم که ان‌شالله بتوانیم آن چیزی که در جلسه مطرح شد را برای شهرستان به دست آوریم.»

«موضوع دهم هم در مورد دو انتصابی که در این ماه اتفاق افتاد است. یکی در مورد مجمع خیرین سلامت بعد از یک دوره‌ی ۸ ساله محمد منفرد باز هم به عنوان رئیس مجمع خیرین سلامت منصوب شد و آرزو داریم ایشان و این مجموعه در حوزه‌ی سلامت کوشا و پرتوان و پر اراده باشند. دومی هم انتصاب دکتر حسین حسین‌زاده به عنوان رئیس هلدینگ خلیج‌ فارس است که این افتخاری برای شهر و شهرستان است.»
‌‌‌
فرماندار در ادامه‌ی نکاتی که به ادارات متذکر شد، گفت: «در سال گذشته ما و اعضای شورای تامین یک همکاری خوبی با هم داشتیم و در حوزه‌ی امنیتی شهرستان با برآورد امنیتی که هفته‌ی گذشته به ما دادند در جایگاه بسیار خوبی بودیم و جا دارد یک تقدیر و تشکر از اعضای شورای تامین داشته باشیم که همکاری و همراهی با آنها باعث شد که در حوزه‌ی امنیتی وضعیت خوبی داشته باشیم.»

فاز دوم فنی و حرفه‌ای ۳۱ اردیبهشت افتتاح می‌شود

فرماندار در پایان تذکر نکاتی به ادارات از اقدامات عمده‌ای که در شهرستان انجام شده و یا در حال انجام است، گفت: «یکی از این اقدامات جاده‌ی چک‌چک است. از روز اولی که من آمدم هم ما و هم مردم و مسئولین جاده‌ی چک‌چک را ملکه‌ی ذهن‌مان کردیم تا مشکلات آن برطرف بشود. همچنین تقدیر و تشکر از دکتر حسین‌زاده که کد ماده ۲۳ استانی آن را گرفتند و این کد خیلی راه‌گشا بوده است. نماینده‌ی فعلی مجلس شورای اسلامی هم تلاش می‌کند و حتی دو معاون وزیر را هم سر پروژه آورده است. دو مصوبه برای حل این پروژه گرفته شده است که در مصوبه‌ی دومی یک تفاهم‌نامه‌ای بسته شد که ۱۷ کیلومتر دوم جاده‌ی چک‌چک هم حل و فصل بشود. اخیرا هم نامه‌ی از وزیر راه و شهرسازی رسیده که مشمول راه‌های اصلی و یا راه‌های فرعی و بزرگراه‌های زیر ۲۰ کیلومتر است که با استناد به همین نامه می‌توانیم مشکلات جاده‌ی چک‌چک را به سرانجامی برسانیم که علاوه بر آن مصوبه‌ای که در زمان بازدید معاون وزیر داشتیم این نامه‌ی دوم کارسازتر و راهگشاتر است.»

«بحث دوم هم روشنایی جاده‌ی گراش به لار است و برای ۳ کیلومتر ما سه سال است که داریم پیگیری می‌کنیم و در دستور کار ما قرار دارد و تا یکی دو ماه آینده این پروژه را به نتیجه می‌رسانیم و شاهد افتتاح این ۳ کیلومتر از خاموشی به روشنایی خواهیم بود.»

«۳۱ اردیبهشت هم شاهد افتتاح فاز دوم آموزشگاه فنی و حرفه‌ای شهرستان گراش هستیم که این مجموعه به همت حاج رضا محسنی ساخته شده است. فاز یک آن سال ۱۴۰۱ افتتاح شد و فاز دوم آن هم در هفته‌ی جدید با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور هستیم.»

«در بحث مسکن ملی هم کارهای فاز یک و دو انجام شده است و وارد فاز سه شدیم و برخی از اسناد طرح فرزندآوری و جوانی جمعیت در همین فاز قرار دارد و با اجرای این فاز می‌توانیم به پله‌های بالاتر در استان برسیم. پیمانکار این فاز مشخص شده و خیابان‌های آن نیز در حال ساخت هستند و در اداره‌ی ثبت به دنبال اسناد آن هستیم.»

«آخرین اقدامات هم بحث شهرک ۸۰۰ هکتاری است که اکثر موارد اداری آن طی شده است و حتی در حضور استاندار هم همین موضوع را در دستور کار قرار دادیم. این شهرک ۸۰۰ هکتاری در واقع یکی از نقطه‌ قوت و مولفه‌های قدرت برای تامین زمین است چون حدود ۱۵ هزار خانوار و ۳۳ تا ۴۰ هزار نفر جمعیت می‌توانند در آن اسکان بگیرند، اگر به همین شکل پیش برویم با کمک مدیرکل می‌توانیم در شهریور به مناسبت هفته‌ی دولت کلنگ آن را بزنیم و بهره‌برداری را شروع کنیم.»

حسن مرادی مدیر جهادکشاوری شهرستان گراش بعد از پایان صحبت‌های فرماندار دو درخواست از نماینده‌ی دولت در شهرستان گراش داشت و گفت: «درخواست اولم در خصوص اداراتی است که اجاره نشین هستند و ساختمانی برای خودشان ندارند اگر بشود از اعتباراتی که سال آینده می‌آید این مطالبات از سمت ما و بعد شما به استان بشود که اعتباری برای این کار در نظر گرفته شود تا ادارات در ساختمان‌های خودشان مستقر بشوند و دومین درخواستم بحث شهرک صنعتی است که یکی از مکان‌ها مهم برای سرمایه‌گذاری است و مشکل آب این واحد صنعتی دارد محدودیت ایجاد می‌کند و ما خواهشمان این است که افراد و کارشناسانی که می‌توانند تشخیص بدهند در چه عمقی چه مقدار آب وجود دارد بیاوریم تا این مشکل برطرف بشود.»

طاهرزاده نماینده‌ی دولت در جواب گفت: «در بحث ساختمان ادارات اگر بتوانید کد پروژه را بگیرید ما حاضر هستیم اعتبار بگذاریم و در بحث آب شهرک صنعتی ما همه‌ی اقدامات لازم را انجام دادیم اما متاسفانه در محدوده‌ی شهرک صنعتی سفره‌ی زیرزمینی وجود ندارد.»

مهدی حلیمی شهردار گراش بعد از مرادی نیز درخواست‌ها و نکاتی گفت: «در خصوص سامانه‌ی ستاد که واقعا یک سامانه‌ی خوبی است و مجموعه‌ی ما به دلیل پروژه‌های عمرانی زیادی زیاد از آن استفاده می‌کند اما مشکلی که دارد این است که بعضی از سرمایه‌گذارها نگاهشان بر این است که خودشان به تنهایی یک پروژه را انجام بدهند و شریکی نداشته باشند اما سامانه ستاد این را نمی‌پذیرد و اگر یک پروژه در سامانه گذاشته بشود سرمایه‌گذارهای زیاد می‌خواهد که با این اتفاق خیلی از سرمایه‌گذارهای عقب‌نشینی می‌کنند و اگر بشود سامانه‌ی ستاد در زمینه‌ی سرمایه‌گذاری نباشد.»

چهار شورای برگزیده شهرستان

بعد از جلسه‌ی شورای اداری در سالن اجتماعات فرمانداری با حضور روؤسای ادارات و کارمندان نهادهای اجرایی و خدمات‌رسان تقدیرات در ۴ بخش انجام شد.

محمود طاهرزاده فرماندار شهرستان گراش در بخش تقدیر از شوراهای برتر شهرستان گراش گفت: «با رایزنی معاونت‌های فرمانداری و دو بخشدار شهرستان گراش ۴ شورا در هر بخش انتخاب کردیم، هر چند همه‌ی شوراها خوب بودند اما انتخاب بین خوب و خوبتر بود و ما ۴ شورا را انتخاب کردیم که یک رقابتی بین شوراها ایجاد بشود برای پیگیری بیشتر و بهتر مسائل خودشان.»

شورای گراش، ارد، خلیلی و زینل‌آباد ۴ شورایی بودند که از بین تمامی شورای شهرستان برگزیده شدند و روؤسای این شورا به نمایندگی از تمام اعضای شورا لوح‌سپاس را دریافت کردند؛علیرضا دانشور از شورای شهر گراش، نسرین پیل‌تن از شورای شهر ارد، طاهری از شورای روستای خلیلی و پورشمسی از شورای روستای زینل‌آباد.


تقدیر از کارشناسان روابط عمومی

حجت عابدی از فرمانداری شهرستان گراش
محمد نام‌آور مدیرعامل شرکت تک سفر ایرانیان
مهدی خوشبخت از دانشکده‌ی علوم پزشکی
امید خشنودی از فرماندهی نیروی انتظامی
مجتبی سعیدی‌نژاد از مدیریت برق شهرستان گراش
فاطمه میرزاده از اداره بهزیستی
سجاد فتحی از اداره‌ی فرهنگ و ارشاد اسلامی گراش
نادر پورغلام از اداره‌ی آبفا
سید عفیف‌الدین زندوی از اداره‌ی میراث فرهنگی
محمد دلخوش از اداره‌ی کار و تعاون و رفاه اجتماعی
حسن رهنورد از اداره‌ی ثبت احوال
دکتر سروش اسدی از اداره‌ی دامپزشکی
علی محیط از اداره‌ی پست
صدراله حسنی از اداره‌ی آموزش و پرورش شهرستان گراش
سیامک آزادی از شهردای گراش
خلیل ایثارگر از اداره‌ی امور مالیاتی
محمود عبدالهی از کمیته‌ی امداد امام خمینی (ره)
شیدا شرقی از مجمع خیرین سلامت
عبدالرضا حکمت‌پور اداره‌ی تعاون روستایی
آقای قائدی از اداره‌ی محیط زیست
عبدالمهدی وفایی‌فرد از جمعیت هلال‌احمر
زینب نوروزی از جمعیت هلال‌احمر
ابوالفضل بیواره از جمعیت هلال‌احمر
فاطمه نیکخو از جمعیت هلال‌احمر
عوض دبستان از جمعیت هلال‌احمر
کوروش کوهستانی از اداره‌ی مخابرات
مجتبی طاهری از اداره‌ی راه و شهرسازی
مهدی زارع از اتاق اصناف
جواد امینا از اداره‌ی اوقاف و امور خیریه
عبدالرضا راجی از اداره‌ی جهادکشاورزی
میکائیل هادی‌پور از دانشگاه آزاد اسلامی
صادق ایزدی از اداره‌ی صنعت، معدن و تجارت
محمد ابراهیمی از اداره‌ی ثبت اسناد و املاک
حسن جبرالدینی از اداره‌ی ورزش و جوانان

تقدیر از آتش‌نشانان و نیروهای جمعیت هلال‌احمر گراشی که در حادثه‌ی اسکله‌ی بندر شهید رجایی بندرعباس حضور داشتند: ‌سالار اکبری ترکمانی، ابوالحسن رشیدی، رضا متین، محمدعلی مفرح، محمد شیروان، حسین فیل‌خانه، آقای قربانی، علیرضا محمدیان، محمدرضا مفرح

در پایان جلسه محسن شکرپاره عضو شورای بخش مرکزی گراش در بخش پایانی درخواست‌های و سوال‌های مختلفی مطرح کرد و به پشت تریبون رفت و از مشکلاتی که با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، گفت: «اولین موضوع آسفالت ورودی روستای کنگ و ریشه است که این موضوع سال‌های سال است روی زمین مانده است، زیرسازی آن انجام شده است، موضوع بعد نوسازی تنها مدرسه‌ی این روستا، درخواست آب شرب برای دامداران و دیگر مسائلی که از فرماندار تقاضا داریم آنها را در دستور خود قرار دهد و پیگیری کند.»

یکی از حاضرین نیز موضوع محدوده غربی شهرستان گراش را مطرح کرد که فرماندار گفت این موضوع از طریق تقسیمات کشوری در حال پیگیری است.

خروج از نسخه موبایل